Flyplassen i stavanger uis

Kulturtopp Voldtekter Navn

 1. Search navn
 2. Leave reply navn
 3. Kulturtopp voldtekter navy coupons

Øyvind Thuestad 2. november 2017, 18:00 Politihuset i Oslo. Oslopolitiet har etterforsket kulturtoppen i nærmere to år. En mann i 40-årene som har hatt lederstillinger i ulike deler av mediebransjen og kulturlivet, er siktet for å ha voldtatt en rekke kvinner. Det bekrefter politiadvokat Hilde Strand i Oslo politidistrikt overfor VG. – Vi er i en aktiv fase av etterforskningen, og det skal gjennomføres flere avhør, sier Strand, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere av hensyn til etterforskningen. Ifølge VGs opplysninger har politiet etterforsket Oslo-mannen i all stillhet i nærmere to år. Etterforskningen har så langt avdekket flere fornærmede kvinner, som alle har fått oppnevnt bistandsadvokat. Dagbladet omtaler siktede som en «kjent utelivsprofil», og skriver at han er siktet for flere nachspiel-voldtekter som skal ha skjedd i hans egen leilighet. Flertallet av de fornærmede kvinnene er i 20-årene, ifølge Dagbladet: Siktede beskrives som en ledende skikkelse og autoritetsfigur i miljøet de fornærmede kvinnene vanket i. Dagbladet vet også at anklagene mot mannen skal ha vært et samtaleemne i miljøet han tilhører.

Search navn

I de større byene fins det egne voldtektsmottak hvor en kan få nødvendig akutt hjelp, medisinsk undersøkelse og behandling. Det er egne rutiner for dette ved mange legevakter også. Den rettsmedisinske undersøkelsen går ut på å sikre spor til bruk for politiet. Les mer i Store norske leksikon Ekstern lenke

Arnault var kjernen i Akademien-skandalen som har vært omtalt i stort omfang i svensk presse. Svenska Akademien deler blant annet ut Nobelprisen i litteratur. Ett av overgrepene han ble anklaget for i Dagens Nyheter skal ha skjedd i Akademiens Paris-leilighet, som han hadde tilgang til. Avsløringen utløste en utredning av advokatfirmaet Hammarskiöld & Co, på oppdrag fra Svenska Akademien ved organets tidligere sekretær Sara Danius. Skal ha lekket vinnere Firmaet gikk gjennom Arnaults koblinger til samtlige medlemmer av Akademien. De har også undersøkt om den økonomiske støtten Arnaults kulturbedrift har fått fra Akademien, er i tråd med komiteens vedtekter. I utredningen kom det blant annet fram at nesten alle komitémedlemmene har «hørt snakk om eller sett tilfeller av upassende opptreden eller uønsket intimitet», der Arnault har gått over grensen. Han er også anklaget for å ha lekket navnene på sju nobelprisvinnere i litteratur til pressen. Skandalen førte til Svenska Akademien droppet årets prisutdeling.

Voldtektsofre har heller ingen sterk pressgruppe til å kjempe for saken, sier Schei. De fleste voldtekter skjer i private rom Omtrent 1/3 av dem som kommer inn til voldtektsmottakene, har blitt voldtatt av en fremmed. 1/3 har blitt voldtatt av en som de kjenner og gjerne har hatt et tillitsforhold til, mens 1/3 av voldtektene blir utført av tilfeldige bekjentskap. Omtrent seks prosent av dem som kommer inn til voldtektsmottakene, er menn. Da er det som regel også en mann som er overgriperen. At en mann blir voldtatt av en kvinne er svært sjeldent. - Voldtekt skjer av samme grunn som andre forbrytelser. At et menneske er på feil sted til feil tid. Som ved andre forbrytelser tenker mange at de selv vil gjøre noe for å unngå å være på feil sted til feil tid. Men de fleste voldtekter skjer i det private rom, og da oppdager du ikke at du er på feil sted til feil tid, i tide. Det kan for eksempel være en kvinne som skal bli kjent med en ny mann, der situasjonen brått forandrer seg, sier Schei.

Leave reply navn

Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Litteratur

 • Kulturtopp voldtekter navy seal
 • De 10 hotellene nærmest Kristiansund flyplass, Kvernberget (KSU) | Booking.com
 • Taust i TV2 om terroravsløring... - Media - VG Nett Debatt
 • Kveite stekt i ovn
 • Kristine stavås skistad instagram
 • Sutter med navn
 • Neste sommer sesong 6
 • Sutter navn
 • Ømme bryster eggløsning

Kulturtopp voldtekter navy coupons

ALENE: Jenter som har vært utsatt for voldtekt fra noen de kjenner og er venn med, føler ofte at de står alene i venneflokken. Foto: Sara Johannessen, NTB/Scanpix Utspillet fra psykiater Synnøve Bratlie om å gradere voldtekter, har allerede fått både tilhengere og motstandere. Personlig må jeg si at jeg sperret opp øynene da jeg leste saken i Aftenposten. Bratlie er selv snar til å ta i bruk maktspråk når sier at hun vet det er politisk ukorrekt å komme med et slikt utspill. Vi som ikke er helt enige med henne må da være de som er politisk korrekte? En grei måte å kneble motstandere på – definere dem ut av debatten. Alternativt kan vi se lyset, være cool, og gjøre overgriperen til offer. Men kanskje vet ikke Bratlie alt, selv om hun er psykiater og har behandlet pasienter. Hun hevder at det er veldig stor forskjell på en overfallsvoldtekt og på noe som skjer med en du kjenner, etter du har drukket og hatt kroppskontakt med vedkommende. Hun har tydeligvis ikke fått med seg at for mange er det enda verre at en de stolte på og betraktet som en venn, kunne begå et slikt overgrep mot dem.

Det skal ikke finnes tekniske bevis mot ham, men derimot en rekke vitner som støtter fornærmedes forklaring, skriver Aftonbladet. Arnault er heller ikke begjært varetektsfengslet på bakgrunn av at han har samarbeidet med politiet under etterforskningen. Kommentar - Han har det ikke bra. Han er forferdet og oppgitt. Vi savner tekniske bevis og i tillegg skal dette avgjøres sju år seinere. Jeg mener man derfor burde tenkt seg ekstra om før man reiste tiltale, sier Arnaults advokat Björn Hurtig til Expressen. I mars ble deler av Arnault-etterforskningen, av innrapporterte hendelser fra mars 2013 til april 2015, lagt ned, skriver statsadvokat Voigt i pressemeldingen. Utløste skandale Det var i forbindelse med #metoo-kampanjen i november Arnault ble anklaget for seksuelle overgrep og trakassering av 18 kvinner, som alle sto fram i avisa Dagens Nyheter med sine historier. I ettertid har en rekke av kvinnene anmeldt kulturprofilen. Han er gift med det tidligere medlemmet av Svenska Akademien, poet og forfatter Katarina Frostenson.

 1. Når utbetales arveoppgjør lyrics
 2. Ledige stillinger elkjøp brothers
 3. Legge ut masker strikking
 4. Reise til moldova
Fri, 16 Oct 2020 10:08:04 +0000