Flyplassen i stavanger uis

Trio Jakten På Olavsskrinet

I denne filmen blir imidlertid ikke tiden som spares brukt til å gi handlingen mer plass. I stedet klokker den inn på fem kvarter, noe som i dette tilfellet framstår som altfor lite. Resultatet blir en rekke urealistiske snarveier og gåter som er løst før publikum rekker å tenke over dem, før man haster videre til nok et dramatisk høydepunkt. Det er også synd at filmen ikke tar seg tid til å dvele mer ved sine hovedfigurers personligheter. Det ville gitt historien mer dybde om vi kunne fått et bedre innblikk i Noras redsel for å bli såret og ikke minst rullestolbrukeren Lars' åpenbare drøm om å kunne gå. I stedet får vi en heseblesende actionhistorie som aldri lar oss bli skikkelig kjent med dem det handler om. Det må legges til at de unge skuespillerne gjør en hederlig jobb med det manuset de har å forholde seg til, og Per Kjerstad er flott og akkurat passe morsom som slesk skurk. Sjefsskurken Lady Zhen (Minh-Khai Phan-Thi) framstår på den annen side som altfor karikert og utroverdig.

Trio - Jakten på Olavsskrinet - Film online på Viaplay.no

Trio – Jakten på Olavsskrinet er en tettpakket underholdningsfilm som bruker norsk historie og natur til å lage en lettbent spenningsfilm for de litt eldre barna. Regissør Eva Dahr lener seg hardt på både fortellergrep og situasjoner fra Hollywoods eventyrfilmer. Her er det lett å kjenne igjen både motiv og scener fra filmer som Da Vinci-koden og Indiana Jones. Noen av referansene er morsomme og gjort med glimt i øyet (superskurk med katt i fanget er blant disse). Men det blir aldri særlig originalt når gjenbruken av sjangerklisjeer og kjente motiver er såpass omfattende. Dette er ikke en film som klarer å skape sin egen plass i eventyrsjangeren, dette er en film som etterligner de andre. Men med et godt sammensatt detektivteam i front, og med fengende bruk av både kulisser og norsk geografi, så er det lett å la seg rive med i denne enkle kodejakten. ANMELDELSE: The Great Wall – Muren er det beste med filmen Nora (Naomi Hasselberg Thorsrud), Lars (Bjørnar Lysfoss Hagesveen) og Simen (Henrik Hines Grape) er på jakt etter det mytiske Olavsskrinet.

Det er de imidlertid ikke alene om, noe som resulterer i et begivenhetsrikt kappløp mellom trioen og skurker som er villige til å gå over lik for å få tak i skatten. Et kappløp som spenner fra hjembygda Skjåk til Trondheim og Lofoten, og en aldri så liten tur nedover på kontinentet; Hamburg i Tyskland. Problemet med denne typen eventyrlige barne- og ungdomsfilmer er at de ofte blir for åpenbare og skuespillet for overtydelig. Det styrer «TRIO – Jakten på Olavsskrinet» heldigvis unna. Greit nok, filmen inneholder ikke de store overraskelsene, men den makter å opprettholde spenningsnivået fra start til slutt. I tillegg spes det på med personlige dramaer og intriger oppi det hele, noe som gir historien en ekstra dimensjon annet enn bare å holde publikum spent. Noen ganger kan det virke som dialogen viker litt for vakre passasjer av nydelig norsk natur, og de personlige dypdykkene blir ikke like inderlige som de kunne vært. Fikk du med deg: Det blir en fjerde sesong av «Skam» Nå er jo også karakterene henholdsvis godt etablerte etter flere år på TV-skjermen.

Trio jakten på olavsskrinet nrk super

 • Til deg tekst 10
 • Tabell islandsk fotball
 • Hva er de forskjellige typer digitale læringsplattformer? | Easy LMS
 • Tv2no nyheter sport underholdning vær web tv og tv guide
 • Send blomster med Euroflorist - levering i dag
 • Fotball i norge
 • Hellig elv i india
 • Flybuss ullevål sykehus
 • Treningssenter i Bergen – finn ditt nærmeste senter - SATS
 • Trio jakten på olavsskrinet nrk super
 • Wuling: Denne logoen bør du merke deg
 • Slik leker du «føle-seg-frem-leken» - Plusstid

Tilgjengelig i 19 dager til 17. 04. 2019 · Aldersgrense 9 år · 1 t 13 min I den lille bygda Skjåk skjer det mystiske ting. De tre vennene Nora, Simen og Lars må rydde opp. Se også Mer informasjon Tilgjengelig fra: 4. april 2020 kl. 04:00 Tilgjengelig til: 3. juni 2020 kl. 06:13 Tilgjengelig i: Norge Aldersgrense: 9+ Lengde: 1 time og 14 minutter Originaltittel: Trio - Jakten på Olavsskrinet

Fri, 16 Oct 2020 02:46:13 +0000