Flyplassen i stavanger uis

Triana Iglesias Kjæreste

Se hvordan det gikk da Triana prøvde seg bak rattet i en Ferrari: LES OGSÅ: Brudd for Triana Iglesias Lik Se og Hør på Facebook

Triana iglesias kjæreste 2016

Trianas forlovede narkodømt - Nå er det på tide å se meg selv i speilet og ta ansvar for handlingene mine. KJENT PROFIL: Her er Triana avbildet på Gullruten i Bergen i mai 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): I november 2015 ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (36) sammen med den finske artisten Mikael Gabriel (28). Iglesias, som forlovet seg med rapstjernen i fjor vinter, legger ofte ut bilder sammen med sin utkårede på sosiale medier. I helga kunne God kveld Norge melde at tv-profilens forlovede er dømt av tingretten i Helsinki for narkotikaforbrytelser, kjøring i påvirket tilstand og narkotikamisbruk, ifølge TV 2. Kanalen skriver videre at hendelsen skjedde i november i fjor, og at Mikael Gabriel skal ha kjørt i påvirket tilstand, i tillegg til å være i besittelse av 20 gram marihuana. 28-åringen skal ha mistet sertifikatet på stedet og fått et kjøreforbud i fire måneder. HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år.

Har funnet seg ny DJ Kjendistungt på den røde løperen før tidenes først P3 Gull Programleder og tidligere nakenmodell Triana Iglesias har endelig funnet kjærligheten igjen. Sofia Storhaug Theis Roksvåg Pedersen Oppdatert 30. november 2013 Artikkelen er over seks år gammel Fredag kveld avholder radiokanalen NRK P3 sin aller første prisutdeling: «P3 Gull». Den gjeve utdelingen finner sted på Sentrum Scene i Oslo, og det var et kjendistungt oppmøte på den røde løperen før direktesendingen, som sendes på NRK3 ikveld. Byttet ut DJ med DJ Triana Iglesias er blant de selskrevne gjestene. Den vakre «Paradise Hotel»-programlederen var lenge i et forhold med DJ-en Nils Olav «Noa» Lausund. Men etter fem år som kjærester gikk paret hver til sitt i 2011. Nå smiler livet igjen, og det var en svært forelsket Iglesias som møtte VG før P3s musikkfest. Den nye kjæresten er også DJ, nemlig Nuno De Brito - bedre kjent som DJ NU:NO (tidligere DJ Soulshock). - Veldig hyggelig De Brito har sitt eget, ukentlige radioprogram på P3, og er en av Skandinavias mest kjente DJ-er.

Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske fin... Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Mikael Gabriels management uten å lykkes. Saken fortsetter nedenfor. Ba om unnskyldning Dagen etter arrestasjonen publiserte Mikael Gabriel en offentlig beklagelse på sin Facebook-side: «Jeg røyket en joint tirsdag kveld før jeg la meg, og tenkte ikke på det da jeg satte meg bak rattet neste kveld selv om jeg var klar over at det er synlig i blodet lenge etter». «Jeg vet at jeg er en rollemodell for mange unge mennesker, og jeg skammer meg over skuffelsen og det dårlige eksempelet jeg har vist», skrev han blant annet før han ba fansen, plateselskapet, venner og familie om unnskyldning. «Nå er det på tide å se meg selv i speilet og ta ansvar for handlingene mine. Jeg er lei meg.

Han har tidligere vært DJ for rapgruppen Karpe Diem. - Er dette din nye kjæreste? - Ja, det er det, bekrefter modellen til VG. - Det er veldig hyggelig, følger hun opp, uten å ville svare på flere spørsmål. Tidligere i år uttalte Iglesias at hun kunne forelsket seg i en jente. Joner tok lappen Også artisten Alexandra Joner har møtt opp til den høytidelige jomfru-utdelingen. Joner, på sin side, strålte over endelig å ha fått førerkort til bil. - Etter 30 kjøretimer sto jeg endelig i forrige uke - på første forsøk! Jeg har øvelseskjørt i rundt ett år, og kjæresten min har hjulpet meg med livet som innsats, sier hun lattermildt. P3morgens Live Nelvik leder showet, og hun har fått med seg flere kjente P3-profiler til å hjelpe henne. Leo Ajkic er utegående reporter, mens radioprofilene Ronny Brede Aase, Christine Dancke og Niklas Baarli er radioverter i forkant av showet. Gjev nominasjonsliste I tillegg skal Karpe Diem, Envy, CLMD, Lars Vaular, Kaveh, Arif, Emilie Nicolas og Truls opptre. Sistnevnte og låten «Out Of Yourself» ble av VGs musikkanmeldere kåret til årets beste låt.

«Paradise Hotel»-programlederen bekrefter at hun har funnet kjærligheten utenfor Norges grenser. NYFORELSKET: Triana Iglesias bekrefter at hun ikke lenger er singel. Her er hun under Paradise Hotel-innspilling i Mexico. Foto: TV 3 Vis mer SEOGHØ I september avslørte Se og Hør at forholdet mellom Paradise Hotel-programleder Triana Iglesias (33) og DJ-en Yannick de Brito (35) hadde tatt slutt. Nå bekrefter den populære modellen og TV-profilen til TV 2 at hun igjen har funnet lykken. Hennes utkårede er den finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (25). - Ja, det stemmer, sier Triana Iglesias til TV 2. Hun har også lagt ut bilde av paret på sin Instagram-side. I sommer har Triana blant annet vært travelt opptatt med å delta i billøpet «Gumball 3000». Billøpet har siden starten i 1999 utviklet seg til å bli et årlig, internasjonalt race hvor alt fra forretningsfolk til superstjerner deltar. Jeg er glad i fart og fine biler. Det skal bli en opplevelse for livet, sa Triana i en pressemelding før løpet begynte.

  • Triana iglesias kjæreste de
  • Triana iglesias kjæreste photos
  • Ser frem til å here fra dere like
Thu, 15 Oct 2020 11:52:14 +0000