Flyplassen i stavanger uis

Asker Og Bærums Budstikke Nyheter

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): 17 personer er funnet døde på Mount Everest etter at et skred ble utløst av jordskjelvet i Nepal. Rundt 100 fjellklatrere sitter fast på fjellet etter at veien ned ble blokkert. Den norske ekspedisjonsarrangøren Hvitserk har en ekspedisjon på Mount Everest. Gruppa består av fem norske deltakere og to turguider. De norske gjestene og deres nepalske klatresherpaer er fløyet ned fra Camp 2 på 6400 meters høyde til Everest Base Camp, et punkt som ligger på 5364 meters høyde på sørsiden av fjellet. Etter forholdene er alt ok med deltakerne. Ingen er skadd. - Det er fortsatt en situasjon som oppleves ubehagelig for deltagerne. Vi følger situasjonen fortløpende, sier Trygve Sunde Kolderup, daglig leder i Hvitserk. På Hvitserks hjemmeside er det i 14. 30-tida kommet en ny oppdatering: «Hele Hvitserks-gruppe fra Everest-ekspedisjonen er nå samlet i Gorak Shep, den første bosetningen nedenfor Everest Basecamp.

Asker og bærums budstikke nyheter 1

«Dagen vi møttes», er tittelen. TID SAMMEN PÅ HYTTA Therese smiler lurt. For kjæresten Nils Jacob Hoff blir nok å se mye på hytta fremover. For han blir å finne som turnuslege ved sykehuset i Lillehammer de nærmeste årene. Derfor ligger det an til at hytta blir brukt mer enn noen gang. Therese ser muntert mot oss: – Hva skal jeg gjøre hjemme da, liksom?, ler hun spørrende. STYRER SIN EGEN DAG Therese var nettopp kommet hjem fra rene triumf-ferden i estiske Otepää da vi traff den sprudlende friskusen på hytta – under ett døgn etter hennes overlegne seier på 10-kilometeren i verdenscupen. Dette var hennes første skirenn på over én måned, etter at hun valgte å stå over Tour De Ski. Mange var spent foran rennet i Estland. Therese innfridde til fulle, gikk fantastisk og vant overlegent. Etter det bar det rett til fjells. Grytidlig neste morgen var hun oppe, og allerede ferdig med en skikkelig langtur på ski, før vi møtte henne ved lunsjtider. Hun i strømpelesten med stilongs og grønn genser.

Statsbudsjettet har tusenvis av poster som viser statens inntekter og utgifter. Her får du de store tallene. 12. okt. 2017 16:33 17:40 smp-stories-top-widget Skatter, moms og penger fra Oljefondet er statens viktigste inntekter. De blir brukt til å finansiere en uendelig lang liste med utgifter. Utgiftene kan deles i to: Rene pengeoverføringer til personer og næringer. Alderspensjoner er det største eksempelet. Kjøp av varer og tjenester. Kjøp av nye jagerfly og lønn til sykehusansatte, politi og soldater er eksempler. Staten betaler indirekte for lærere og sykehjem ved at kommunene får store overføringer. Statsbudsjettet går alltid i balanse. Differansen mellom samlede utgifter og inntekter blir dekket ved å hente penger fra Oljefondet. Årets oljeinntekter Dette er de direkte, løpende inntektene fra oljevirksomheten inn i statskassen. De omfatter skatter og avgifter fra oljeselskapene, utbytte fra Statoil og overskuddet i statens direkte eierandeler i olje- og gassfeltene. Har falt kraftig de siste årene fordi oljeprisen ble halvert i 2014, selv om de har steget siden 2016.

Asker og bærums budstikke nyheter online

Dette gjør man vanligvis når kattunger er omtrent fire måneder gamle. Faste kostnader Sammen med kostnadene knyttet til å kjøpe en bengalkatt, må du også tenke på kattens daglige behov, inkludert: Mat og kosthold. Bengalkatter har en tendens til å ha en annet diett enn andre kattraser, på grunn av deres sammesatte avlshistorie. Protein bør være hovedkomponenten, som gjerne utgjør mellom 50%-80% av deres inntak av mat. Leker og utstyr. Denne katten er kjent for sin kjærlighet til jakt, og du bør regne med kostnader til å kjøpe inn leker til din katt, når du setter opp budsjettet for kjæledyrsholdet. Ikke bare vil leker hjelpe dem til å trene når de er innendørs, men det forhindrer dem i å bli kjedelige og i å ødelegge hjemmet ditt, som jo er en fordel. Periodiske kostnader Når du har kjøpt kattungen din og alle tingene de trenger på daglig basis, vil du begynne å tenke på de periodiske kostnadene ved å ha en bengalskatt. Behandlinger. Viktige behandlinger bør gis til bengalskatten minst en gang i måneden.

 1. Ta et skjermbilde | Pinterest help
 2. Asker og bærums budstikke nyheter t
 3. Asker og bærums budstikke nyheter tekst
 4. Norgesmesterskapet i poker go
 5. Anders Sømme Hammer filmet på innsiden av Taliban - Kultur
 6. Asker og bærums budstikke nyheter online
 7. Ps vr spill
 8. Når er multer modne list
 9. Treningstights menn
 10. Asker og bærums budstikke nyheter 2

Har du full kontroll på klesvasken? Dette betyr vaskesymbolene. VET DU HVA ALLE VASKESYMBOLENE BETYR? Det er ikke alle vaskesymbolene du ser så ofte. Vet du hva alle betyr? Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon På samme måte som at det er en fordel å vite hvordan du faktisk bruker vaskemaskinen og hva de ulike vaskemaskinprogrammene betyr, er det en fordel å lese på vaskelappen før du velger vaskeprogram og trykker på knappen. Men det hjelper jo ingenting dersom du ikke vet hva vaskesymbolene betyr. Her er de vanligste vaskesymbolene du kan støte på, og noen mer uvanlige, men like fullt brukte vaskesymboler. LES OGSÅ: Hvordan skal du egentlig vaske flerfarget tøy? Sammen med hvitvasken eller den fargede vasken? Derfor må du vaske riktig Det er mange grunner til å lese seg opp på vaskesymbolene. Det mest åpenbare er selvsagt at du bør vite hva du kan - og hva du ikke kan - gjøre når det kommer til vask eller rens av klærne dine.

 1. Hvite prikker på huden
 2. Gravid 16 uker
 3. Når var andre verdenskrig
Thu, 15 Oct 2020 15:14:02 +0000