Flyplassen i stavanger uis

Tnt Norge Tv

Et av de virkelig store globale tv-konsernene, Turner Broadcasting System (TBS), legger ned kanalen TCM i Norge og Norden. TBS driver over 160 kanaler på over 34 språk i 200 land i hele verden og der de mest kjente CNN og Cartoon Network. Det er ikke første gang Time Warner legger ned tv-kanaler i Norden. For to år siden besluttet man å legge ned TNT Film, Showtime, Star og Silver. Nå følger også TCM etter. Les også: Mediegigant vraker norske tv-kanaler - Hvorfor velger Turner å legge ned TCM i de nordiske landene? - Etter en strategisk gjennomgang har vi besluttet å stenge tv-kanalen TCM i Sverige, Danmark, Norge og Finland fra og med 1. juni i år. Vår nåværende portefølje speiler endringene i markedet når det kommer til etterspørsel, sier informasjonsansvarlig i Turner i Norde, Emma Thalander, til Kampanje. Hun sier videre at Turner fremover vil fokusere mer på de største merkevarene sine. - Vi tror et fokus på færre, men større varemerker kommer til å føre til bedre tjenester for seerne og føre til at vårt publikum vokser.

Tnt norge tv klan

Tnt norge tv http

3 758 personer liker dette 3 733 personer følger dette Gjennomsiktighet på sider Se mer Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold. Siden ble opprettet 29. november 2011 Sider som denne siden liker Tagg en klåfingret venn. 😂 Noen ting skulle man ønske at man aldri hadde sett. Private Eyes er ikke en av dem. I kveld kl. 21 på TNT. Har du det som skal til for å bli forhandler? Ikke vær bekymret, du kan når som helst se dobbeltepisoder av Ransom hver uke. Mandager kl. Får Matt og Angie det til eller ikke? ❤️💔 Sjekk de nye dobbeltepisodene av Private Eyes hver onsdag kl. 21.

Tnt norge tv news

Norwacos avtale for distribusjon av kommersielle kanaler omfatter godt over 100 kanaler. - Kostnadene til Norwaco har ikke gått mye opp. Storparten er regulert ved konsumprisindeks, men det er riktig at det har kommet et såkalt tilleggsvederlag de siste årene. Dette er rettigheter som ikke har vært omfattet tidligere, sier kommunikasjonsansvarlig i Norwaco, Jon Knudtzon. Knudtzon nevner løsninger som multiroom, multiscreen, utenfor hjemmet samt start-forfra-tjenesten som eksempler på nye rettigheter. Han ønsker ikke å kommentere spesifikt hvorfor han tror Turner velger å legge ned TCM. Men også konkurransen fra Netflix og HBO rammer den tradisjonelle tv-industrien som må satse på andre områder som sport og lokal underholdning. Dette har igjen ført til økte kostnader for distributørene. Les også: «Tidenes tv-satsing» svekker Canal Digital-resultat med 50 millioner Les også: RiksTV-resultatet falt med 40 prosent – intern uro i selskapet

Tnt norge tv live

TNT kan referere til: Trinitrotoluen (TNT), kjemisk sprengstoff TNT (TV), Turner Network Television, amerikansk kabel-TV-kanal TNT (transportselskap) TNT (band), norsk band TNT (TNT-album), et norskspråklig musikkalbum av TNT fra 1982 TNT (EP), en EP fra 1982 med engelskspråklige versjoner av fem låter fra albumet TNT (album), musikkalbum av Tortoise fra 1998 T. N. T., musikkalbum av AC/DC fra 1975 Denne siden beskriver en kombinasjon av tre bokstaver som kan enten være en forkortelse, et norsk ord, et ord i et annet språk eller en kombinasjon av disse. Hvis en artikkel pekte hit, så kan du kanskje gå tilbake og rette opp lenken så den peker rett på siden som var ment. Se alle artikler som begynner med TNT.

Tnt norge tv

  1. Leie bolig i utlandet
  2. Krekars familie: – Han ble brutalt frarøvet oss av den norske stat | ABC Nyheter
  3. Isbjørn på island
  4. Tnt norge tv http
  5. Natur og ungdoms
  6. VM Sykkel Bergen 2017 - Program
  7. Møre og Romsdal - Norled
  8. Gratulerer med dagen jenta mi 2017
  9. Søknad om jobb

TNT Lansert 3. oktober 1988; 31 år siden Land USA Eid av Turner Broadcasting System Turner Network Television ( TNT) er en amerikansk kabel-TV kanal, skapt av Ted Turner. Selskapet er eid av Turner Broadcasting System avdelingen til Time Warner, som også eier Cartoon Network. Siden 2007 har kanalen startet lokale versjoner i Spania, Tyskland og Tyrkia, og kom i 2013 med kanaler i Sverige, Danmark og Norge. Kanalen blir i Norge distribuert av blant annet Get, Canal Digital, og NextGenTel. Den nordiske varianten ble nedlagt den 1. februar 2019. Den blir fra da av kun tilgjengelig via streaming [1] Referanser [ rediger | rediger kilde] ^ TNT går over til streaming (01. 02. 2019) Arkivert 2019-01-02, hos Wayback Machine. Eksterne lenker [ rediger | rediger kilde] (en) Offisielt nettsted (en) Kategori:Turner Network Television – bilder, video eller lyd på Wikimedia Commons Denne fjernsynrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Eksterne baser ( Autoritetsdata) Encyclopædia Britannica

Thu, 15 Oct 2020 11:38:28 +0000