Flyplassen i stavanger uis

Tilfluktsrom Til Salgs

 1. Tilfluktsrom til salgs 7
 2. Tilfluktsrom til salgs july
 3. Hus til salgs i miami
 4. Defender til salgs
 5. Bolig til salgs

I likhet med for Forsvaret, medfører et endret trusselbilde et annet eiendomsbehov for Sivilforsvaret. Dermed har DSB en portefølje av bygninger og fjellanlegg over hele landet de ikke lenger har behov for, og som skal avhendes. Skifte Eiendom bistår DSB med avhendingen, og nå inviteres det til visning av to fjellanlegg. Torsdag 27. november fra klokken 14, kan du besøke en 152 m2 fjellhall i et boligområde nært sentrum av Kristiansund i Møre og Romsdal. Lørdag vember fra kl 14-15 kan du besøke en 500 m2 fjellhall i et boligområde på Notodden, Telemark. Eksempel på etterbruk av fjellhall I 2005 ble portene på Bremnes Fort i Bodø åpnet for allmennheten. Siden den gang har den gamle fjellhallen blitt ett populært selskapslokale for alt fra bryllups-til bursdagsfeiring. Publisert: torsdag 27. november 2008 Sist endret: søndag 4. desember 2016 Fant du det du lette etter? Nyhetsvarsling Få e-post når det kommer nye saker.

Tilfluktsrom til salgs 7

Megleren ønsker ikke å fortelle hvem som til slutt vant budrunden, før alle kontrakter er signert. Han røper likevel at de har planene klare for anlegget. – Kjøper driver en virksomhet, og han har tenkt til å bruke stedet til den virksomheten, sier Westby. Salgssummen endte opp på 2. 000 kroner. Prisantydningen var én million. Fjellanlegget, som blant annet inneholder et hus (bildet) med toalett og kjøkken, har inntil nylig vært brukt av Sivilforsvaret. Foto: Moss Dagblad/Dagsavisen – Med bakgrunn i den høye interessen skjønte vi at det ville bli en god budrunde, men jeg har aldri før vært borti en så prosentvis høy stigning fra prisantydning til salgssum. Dette tilsier at mange trolig syntes prisantydningen var noe lav, sier megleren. Les også: Mener dårlige fasiliteter går utover undervisningen på Politihøgskolen i Oslo – Har gjort et godt kjøp Det kan Eivind Sundrehagen bekrefte. Investoren og Høyre-politikeren var én av dem som deltok i budrunden, men måtte gi tapt etter hvert som summen skjøt til værs.

Tilfluktsrom til salgs july

 1. Diare etter alkohol na
 2. Brukt buss til salgs
 3. Klokker menn salg and husband
 4. Pulk til salgs
 5. Tilfluktsrom til salgs july
 6. Bolig til salgs
 7. Fartsdress til salgs
 8. Tilfluktsrom til salgs mean
 9. Tilfluktsrom til salgs 1
 10. Hus til salgs i miami
 11. Hund til salgs
 12. Tilfluktsrom til salgs

Hus til salgs i miami

Hvis du har tenkt å gå i dekning, er dette stedet for deg. Bomberom, ingen naboer, svært dieselaggregat og milevis med fri sikt i alle retninger. Publisert: 11:05 Oppdatert: 13:38 (Stavanger Aftenblad) På toppen av Stakkhomfjellet i Sirdal i Vest-Agder, 730 meter over havet, ligger hytta. Her er det langt til nærmeste nabo, og langt fra nærmeste vei. Tettstedet Tonstad ligger omtrent 2 kilometer ifra i luftlinje. Hvis noen fant på å bygge en hytte her, skulle man tro at det ville bli spart på det meste. Men ikke denne. Hytta har innlagt vann og strøm, ventilasjonsanlegg, er isolert og har mulighet for oppkobling til fiber-bredbånd. Kabelen ligger klar inntil hytteveggen. Jo, og så er det bomberom i kjelleren, skriver Stavanger Aftenblad.

Distriktssjef Gaute Molvær i Sivilforsvaret Østfold forteller at det har skjedd store endringer for både Forsvaret og Sivilforsvaret de siste tiårene. – Under den «kalde krigen» som varte fra 1950-tallet og opp mot 1990, hadde vi 60. 000-70. 000 som tjenestegjorde i Sivilforsvaret. Nå er vi nede i 8. 000. Dette har ført til at vi også må gjøre fysiske endringer, slik som å selge unna en del anlegg som ikke lenger er relevante for de oppgavene vi er pålagt. Fjellanlegg som det ikke lenger er behov for kan derfor selges på det åpne markedet, sier Molvær. Han viser til en rapport om norsk sikkerhetspolitikk som er utarbeidet av Forsvarets forskningsinstitutt (FFI). Der blir det fastslått at det norske samfunn fortsatt har behov for varsling, evakuering og tilfluktsrom ved en eventuell væpnet konflikt i Norge. – Men vi kan ikke bare holde på de gamle løsningene. Sivilforsvaret må også moderniseres. Det gjelder varslingssystemer, evakuering og beskyttelse av sivilbefolkningen, blant annet i tilfluktsrom, sier Gaute Molvær.

Defender til salgs

Gors vei sett fra luften. 28. 04. 2017 fredag 28. april 2017 Alt solgt i Gors veg 26 tomme boenheter fordelt på 7 salgsobjekter er nå solgt i Gors veg i Bergen ved Haakonsvern. 27. 03. 2017 mandag 27. mars 2017 Myntgata 2 til Oslo kommune Oslo kommune kjøper Myntgata 2-kvartalet for 338, 2 millionar kroner. Fant du det du lette etter? Nyhetsvarsling Få e-post når det kommer nye saker.

Forsvaret la ut dette fjellanlegget til 1 million kroner. Nå er det solgt for 2. 730. 000 kroner, etter en hektisk budrunde. Foto: KENNETH STENSRUD / Moss Dagblad/Dagsavisen Rundt 25 personer bød på dette fjellanlegget i Moss. Budrunden varte i over ett døgn. Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Det ble en lang og hektisk budrunde om det svært spesielle salgsobjektet til Forsvaret: Et 64 år gammelt fjellanlegg på 408 kvadratmeter. Klokken 12. 00 onsdag kunne alle som hadde lagt inn bud inntil da delta i en budrunde. Den ble ikke avsluttet før klokken 14. 40 neste dag. Til sammen la rundt 25 personer penger på bordet. – Det er helt ekstraordinært, sier Eivind Westby, som solgte anlegget på vegne av Forsvaret. LES OGSÅ: Sivilforsvaret kvitter seg med tilfluktsrom i Moss - selges for 740 kroner per kvadratmeter Siste fra Hemmelig kjøper I forkant hadde over 180 ulike privatpersoner eller firmaer meldt sin interesse og rundt 100 personer vært på den ene visningen.

Bolig til salgs

Thu, 15 Oct 2020 13:46:21 +0000