Flyplassen i stavanger uis

Wang Ungdomsskole Stavanger

WANG TOPPIDRETT STAVANGER " "Vi tilbyr program for hele 9 ulike idretter og har over 30 topptrenere. " TOR EINAR REFSNES / TOPPIDRETTSJEF Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus På WANG Toppidrett Stavanger blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller skiskytter så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag. WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Wang ungdomsskole stavanger du

PRAKTISK INFORMASJON STAVANGER STATSTØTTE Skolen mottar offentlig tilskudd for elevene. Dette statstilskuddet dekker hoveddelen av driftsutgiftene, slik at eleven kun betaler en mindre andel skolepenger. Skolepenger for 2020/2021 er totalt kr: 21. 800, - per skoleår. Første avdrag av skolepenger er på kr: 2 000, - og tilbudt skoleplass garanteres når første avdrag er betalt. Dette er en del av skolepengene og betraktes ikke som noe tillegg. Resten av skolepengene fordeles i 2 terminbeløp. Søkere som trekker tilbake søknaden før skolestart, må sende skriftlig melding. For at betaler skal få refundert halvparten av beløpet, må meldingen være skolen i hende før skolestart. Elever som har begynt er forpliktet til å betale halvparten av skolepengene før 31. desember. Skriftlig beskjed må i så fall være mottatt av skolen innen denne dato. Elever som slutter etter 1. januar må betale hele summen. Skolepengene inkluderer daglig trening, undervisning, leksehjelp, lærebøker, treningstøy fra Nike.

– Alt i alt er vi godt fornøyd, men godkjenningen kom seint og mange var da innstilt på hvilken ungdomsskole de skulle gå på. Folk kjenner bedre til oss i Stavanger siden vi allerede har drevet videregående skole her i mange år, forklarer Refsnes. Wang toppidrett etablerte seg i Stavanger i 2004. Politisk drakamp Wang har møtt mye motbør hos politikere både i Sandnes og Stavanger som flere ganger har forsøkt å hindre etablering av den nye ungdomsskolen. Et av argumentene er at nye privatskoler tapper den offentlige skolen for både ressurser og elever. Ifølge Dagens Næringsliv kan 3000 elever gå på privat ungdomsskole med idrettsprofil om få år. Wang og Norges Toppidrettsgymnas planlegger i alt 30 nye skoler. Wang har fra før av ungdomsskoler i Tønsberg og Oslo og planlegger flere nyetableringer i Lørenskog, Fredrikstad og på Romerike. Fotball i flertall I Sandnes er kjønnsfordelingen blant elevene 60 prosent gutter og 40 prosent jenter. I Stavanger er den jevnere fordelt mellom jenter og gutter.

Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden. Derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevens egenutvikling. For oss er kvalitet, trygghet, mangfold og variasjon de viktigste stikkordene for våre treninger. Gjennom individuell mestring og sosialt samhold skal våre elever oppleve glede i trening og aktivitet. Våre trenere skal tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine grenser og dermed oppleve mestring. Bildene er fra våre WANG Ung skoler i Oslo og Tønsberg. HER FINNER DU WANG UNG STAVANGER WANG Ung Stavanger Gunar Warebergs gate 5 4021 Stavanger E-post: Sentralbord: 51 84 07 00 WANG Ung Stavanger Gunnar Warebergs gt. 5 4021 Stavanger E-post: Sentralbord: 51 84 07 00

  • Wang ungdomsskole stavanger campus
  • Pinse 2019 norge
  • Wang ungdomsskole stavanger online
  • Wang ungdomsskole stavanger chicago
  • Oslo stavanger
  • Valentinesgave til mannen - Samliv og kjærlighetsrelasjoner - Kvinneguiden Forum
  • Rosenhodet dvergpapegøye – Wikipedia
  • Hytte stavanger

Wang ungdomsskole stavanger campus

Vi har 180 av Norges beste idretts­talenter, som årlig trener 340–500 timer i skolens regi. Vi har også en høy trenertetthet med 6–10 utøvere per trener på hver eneste trening hele året. For å sikre en helhetlig plan rundt våre elever har trenerne en tett dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag. Vi legger vekt på åpen kommunikasjon, en uformell tone, og klare svar. En skole er stadig i forandring. Det betyr at du er med og setter ditt preg på oss. Ditt bidrag betyr noe - du er viktig for WANG. Vi skal åhjelpe deg med å lykkes og inspirere deg på veien. Sammen lykkes vi! HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT STAVANGER WANG Toppidrett Stavanger Gunnar Warebergs gate 5 4021 Stavanger E-post Tlf: 51 84 07 00 WANG Toppidrett Stavanger Gunnar Warebergs gate 5 4021 Stavanger E-post Tlf: 51 84 07 00

I Stavanger oppretter Wang Ung en ekstra klasse på grunn av stor pågang, men i Sandnes blir klassene mindre enn planlagt. Publisert: Publisert: 6. juli 2017 Steffen Uldal, rektor ved den privateide Wang toppidrett i Stavanger. Foto: Tommy Ellingsen Denne artikkelen er over to år gammel Idrettsskolen Wang starter for første gang ungdomsskole både i Sandnes og Stavanger denne høsten. Planen var å opprette til sammen fire 8. klasser med 30 elever i hver klasse. – I Stavanger har pågangen vært over all forventning. Her starter vi med to fulle klasser på tilsammen 60 elever. I tillegg har vi også opprettet en 9. klasse med 30 elever fordi vi fikk så mange henvendelser fra dette årskullet, sier Tom Einar Refsnes, toppidrettssjef ved Wang i Stavanger. Ledige plasser i Sandnes I Sandnes har det ikke vært like stor interesse for det nye skoletilbudet. – Vi hadde håpet å starte med to klasser på tilsammen 50 elever, men nå blir det to klasser med 15 elever i hver klasse, forteller Refsnes. Han har flere forklaringer på den noe labre interessen i Sandnes.

LÅNEKASSEN Alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen. VITNEMÅL - KARATERUTSKRIFT Skriftlig terminkarakter mottas rundt 15. januar, og vitnemål/ kompetansebevis sendes ut etter avsluttet skoleår. EKSAMEN I henhold til gjeldende regler får elevene standpunktkarakterer og blir trukket ut til eksamen i noen fag. SKOLEREGLEMENT Skolens reglement må underskrives og følges av alle WANGs elever. Brudd kan føre til tap av skoleplass. Skole reglementet finner du her Facebook-gruppe Vi har en egen Facebook-gruppe. Den bruker vi til å holde deg informert gjennom søknadsprosessen. Meld deg inn i denne her. Hvis det skulle være noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss: WANG Toppidrett Stavanger. E-post: Tlf: 51 84 07 00

Idrettsinteresserte 7. klassinger! vember arrangerer WANG Ung Stavanger åpen dag. Bli med på en kjekk og lærerik treningsøkt, og bli kjent med trener og lærere ved WANG Ung. Det vil bli informasjon om skoletilbudet i f. b. m. treningen. Foreldre er hjertelig velkomne. Påmelding sendes til (Skriv: Navn på eleven, idrett, nåværende skole), innen mandag vember. Påmeldte elever vil motta mail om oppmøtetidspunkt og sted i forkant av den åpne dagen. Opplegget (trening og informasjonsmøte) har en tidsramme på ca 2 timer.

  1. Søndagsåpne butikker drøbak karaoke
  2. Fire stjerners middag 2019 calendar
Fri, 16 Oct 2020 23:20:09 +0000