Flyplassen i stavanger uis

Ting Å Gjøre Hjemme

 1. 10 ting du kan gjøre nå! – Kaja-Marie
 2. Ting å gjøre hjemme på en søndag
 3. Ting å gjøre hjemme med venner
 4. Tips til ting å gjøre hjemme - Holmestrandbibliotekene

Har du noe kjekt du vil bruke de neste 14 dagene på, og som du vil dele med oss andre, så ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet.

10 ting du kan gjøre nå! – Kaja-Marie

I det minste bør du by dem på en drink sammen med en håndhilsen og uttrykke gode ønsker for deres fremtidige lykke, glede og helse. I kommersielle eller forretningsmessige situasjoner • Sørg for at du har forretningskort klart. Dine tsjekkiske partnere vil gi deg et kort så du må gjengjelde handlingen. • Vær klar over å overholde en høflig opptreden i forretningssituasjoner. Begynn med en hilsen og forlat med et farvel. Denne skikken blir praktisert av alle sammen. Hos noens hus • Ikke glem å ta av dine sko før du går inn og ta på tøflene som du blir trolig gitt (dette betyr at du bør huske på å ha sokker som ikke har hull i dem! ). • Du kan ta med deg noen fotografier av din familie eller ditt hjem. Dette er en normal sosial konvensjon, og når din vert vil vise hans eller hennes bilder, så er lurt å gjengjelde handlingen. Når du besøker et konserthus eller teater I restauranter eller puber • Finn deg et sted å sitte, med mindre du blir hilst på av noen når du går inn (skjer vanligvis bare i dyre steder).

Ting å gjøre hjemme på en søndag

Sett i gang barna til å rydde rommene sine og få tatt en skikkelig sjau etter hjemmeskolen er over! Sett på litt høy musikk, dans med kosteskaftet og gjør det til noe gøy! 8: FOTPLEIE – Føttene er noe av det mange av oss ofte glemmer å ta litt ekstra vare på. Så hva med å sette beina i bløt, og gi dere en skikkelig fotpleie. Med litt skrubb og en deilig fotkrem, kommer dere langt. Og er dere først er i gang, kan dere jo ta på ei ansiksmaske og tenne et duftlys også, så blir det nesten som å være på spa (med litt godvilje;)) 9: RYDDE I HAGEN OG VASKE BILEN – At vi må være hjemme, betyr ikke nødvendigvis at vi skal være inne. Hvis vi har egen hage, og muligheter til å være ute alene, er det kanskje på tide å rydde litt på terassen eller i hagen før våren kommer for fullt. Har du egen gårdsplass er det gode muligheter til å få vasket bilen også. 10: YOGA/MINDFULLNESS – I tider som dette kan det være godt for både den ene og den andre å faktisk ta noen minutter og roe helt ned… Lukke verden litt ute… På nett kan du finne mange enkle tips og små snutter der du kan ta en ti-minutters yogaøkt, eller meditasjon.

Da kan det lønne seg å lage et budsjett slik at du vet hvor mye du har å rutte med. Likevel kan det være greit å ha penger i bakhånd dersom du skulle trenge det. re:member tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 350 000 kroner med en nedbetalingstid på inntil 15 år slik at du kan oppfylle feriedrømmen. Søke om re:member forbrukslån her, så kan du starte planleggingen i dag!

Ting å gjøre hjemme med venner

 1. Ting å gjøre hjemme n
 2. Ting å gjøre hjemmesiden
 3. Ting å gjøre hjemme i koronatider
 4. Ting å gjøre hjemme på en søndag
 5. Ting å gjøre hjemme med barn

10 tips til ting du kan gjøre hjemme nå: Mange har etterspurt tips til hva man kan gjøre hjemme i disse dager, enten man er i frivillig eller ufrivillig karantene (etter min mening burde alle generelt være i karantene nå, med mindre du MÅ på jobb). Så her kommer noen tips til hva du kan finne på i disse dager, del gjerne dine tips i kommentarfeltet om du har noen <3 Slapp av og prøv å nyte tiden hjemme selvom ting er som det er rundt oss nå. Bruk denne «muligheten» til å roe ned og hente energi etter mange år med jobb og det neste man skal gjøre, lev i nuet og få hvilepulsen. Ta en opprydning i skap og skuffer. Det hoper seg ofte opp over tiden, så en skikkelig utrensning og organisering har du tid til nå. Rydd i kjøkkenskap, benker, skap og klesskap, kast det som må kastes og gi det du ikke trenger til veldedighet. Selg ting du ikke bruker lenger! Les en bok eller hør på en lydbok. Du vet den boken du har hatt lyst til å lese så lenge men ikke hatt tid til? Nå har du det, les boken eller lytt til den på lydbok om du ikke har boken allerede.

Tips til ting å gjøre hjemme - Holmestrandbibliotekene

Storytel er perfekt nå! Lær deg noe nytt. Kanskje du lenge har tenkt på å lære deg noe nytt, en ny hobby? Gjør det! Skillshare er en plattform jeg bruker til å lære nye ting, prøv den du også. Send en melding eller FaceTime de du er glad i <3 Se den serien du alltid har hatt lyst til å se, nå er den perfekte tiden til å se hele serien med god samvittighet. Start på ett nytt prosjekt hjemme, kanskje du har hatt lyst til å male ett rom eller to? Omdekorere litt, nå har du tid til det. Ha en skikkelig spadag, ofte! Ta deg god tid på badet, vask og kur håret, ta en ansikstmaske, skrubb kroppen og alt du trenger for å føle deg skikkelig fresh. Lag god mat eller bak noe godt. Kanskje begge deler? Test nye oppskrifter og lag ting dere kan nyte og kose dere med hjemme. Har du lenge hatt lyst til å starte noe eget men ikke hatt tid? Begynn nå da vel, planlegg, skisser opp og start! Nå har du tid 😀

Spesielle forespørsel er ikke så vanlig, så ikke prøv å bestille en vegetarversjon av en rett. Ting å gjøre Generelt • Vær ydmyk. Tsjekkere verdsetter ydmykhet og beskjedenhet hos mennesker. Aggresjon, skrythet og arrogansen blir sett ned på. Vær varsom på og merk deg oppførselsmønstre og prøv å kopiere dem så nært du kan. • Studer så mye som mulig om tjekkisk kultur og språk du kan. Din posisjon, fra et tjekkisk synspunkt, blir forsterket betraktelig dersom du viser litt interesse i deres kultur. • Prøv forstå den tjekkiske tørre humoren og sarkasmen. Tsjekkere kan spøke av de fleste situasjoner, og dette kan oppfattes som litt irriterende noen ganger. Ikke vær for sensitiv og ikke overreager på enhver form for letthjertet erting. • Ikke glem navnedager og fødselsdager til de tjekkiske kollegaene du har. Begge disse dagene er veldig viktige. Dessuten vær også kjent med (semi) formalitetene som det tsjekkiske folk bruker. Disse to begivenheten betyr at du må kjøpe dem et kort eller en liten gaven.

 1. Oppskrift
 2. Marcus og martinus bodø music
Sat, 17 Oct 2020 02:04:10 +0000