Flyplassen i stavanger uis

Norske Tv Serier 2015

Herlig mørk, absurd, morsom og smart. Takk! 4. The Knick sesong 2 (HBO Nordic) Vi har bikket 1900-tallet og legevitenskapen raser videre. Må lukke øynene når byller og hodelokk åpnes, men menneskene på Knickerbocker hospital, i vakker tidskoloritt veier opp. Game of Thrones sesong 5 (HBO Nordic) GOT er blitt en slags religion i hjemmet – den kvelden vi drikker drageblod og sliper sverd. Deilig at sesong 5 rettferdiggjorde å fortsette ritualet. 6. Ung og Lovende (NRK nett-tv) Tre norske venninner prøver å finne sin plass I livet. Veldig fint, tidvis vondt, men aldri flaut. Nydelig fortalt av Siri Seljeseth og regissør Eirik Svensson. Ditte og Louise (NRK nett-tv) To kvinnelige danske skuespillere, ikke så veldig kjente og har bikket førti når de prøver å få lykken til å snu. Jeg trengte noe nytt, delvis sant og hysterisk morsomt. Empire sesong 2 (Viaplay) Intriger, mord, mer dyreprint enn på National Geographic og ikke minst Cookie Lyon. The Americans sesong 3 (bare tilgjengelig på amerikansk Itunes nå) Kald krig og russiske spioner er ikke trekkplaster for meg og først var jeg mest opptatt av Keri Russels hår.

Norske tv serier 2015 release

Robot (bare tilgjengelig på amerikansk Itunes nå) Annerledes og fascinerende serie, som tar overvåkingssamfunnet på pulsen. Spekket med rare vendinger og overraskelser. Homeland sesong 5 (TV2 Sumo) Det blir stadig vanskeligere å skille konfliktene i Homeland fra virkelighetens storpolitiske konflikter. Det gjør den ikke bare enda bedre, men også enda mer uhyggelig. The Good Wife sesong 7 (TV2 Sumo) Har gått fra å være et ordinært advokatdrama til å bli et av de smarteste dramaene på TV-skjermen. Serien blir bare bedre og bedre. Broen sesong 3 (NRK nett-TV) Etter en dårlig avslutning på forrige sesong har Broen igjen hentet seg inn. Nye ansikter og mer av Sagas privatliv gir denne sesongen et løft. Unge lovende (NRK nett-tv) Gir en tydelig stemme til en generasjon som stort sett skyr lineær-TV. Og ikke minst en sniktitt på hvordan det er å være i 20-årene i dag, for alle oss som ikke er det lenger. Se Aftenposten Kultur baksnakke kulturlivet i nytt program: Trenger du TV-tips? Her er våre HBO-favoritter:

Norske tv serier 2015 2017

7. Dag sesong 4 (TV2 Sumo) Den kanskje beste norske serien noensinne ga seg på topp, kan noen gi samlivsterapeut Dag Refsnes en varm klem og to pakker bacon fra meg? 8. Homeland sesong 5 (TV2 Sumo) For et comeback! En klassisk muldvarphistorie og en god dose IS-frykt gjorde femte runde av Homeland til det spiondramaet vi har tryglet om siden første sesong. 9. Tyskland 83 (NRK nett-tv) Historien om den unge østtyskeren som blir Stasi-spion i Vest-Tyskland i 1983 sikret Tyskland mye internasjonal oppmerksomhet. 10. True Detective sesong 2 (HBO Nordic) Årets mest mislikte oppfølger var en erketypisk California Noir-fortelling om korrupsjon, mafia og menneskets mørke sjel. Slik gikk det da hele musikk_Norge skulle hylle en av de fire store: Kristopher Schau: 1. Unge Lovende (NRK nett-tv) Bøttevis med skjønnhetsfeil, men gjort med så mye driv, vilje og overskudd at dette faktisk var det eneste jeg så i 2015 som jeg føler jeg ikke har fått nok av. 2. True Detective, sesong 2 (HBO Nordic) Den helt absurd ræva avslutningen på sesong 1, gjorde at sesong 2 føltes som en gedigen opptur.

Serien er blitt beskrevet som det moderne svaret på The Twilight Zone. Om du vil velge en episode av serien å se fra, anbefaler vi at du sjekker ut episoden « The Entire History of You » fra sesong 1, hvor Toby Kebell ( Rise of the Planet of The Apes) har hovedrollen og som er skrevet av Jesse Armstrong ( Babylon, In The Thick of It). Det er syv episoder produsert så langt, men en av dem, spesialen «White Christmas» med Emmy-vinner Jon Hamm ( Mad Men) er ikke tilgjengelig på streaming. Sesong 1 og 2 av Black Mirror er tilgjengelig nå på Netflix og DVD. Les Revenants, sesong 2 Sett at sesong 1 av Les Revenants var på undertegnedes topp 3 av de beste tv-seriene i 2013 etter tidlig DVD slipp her hjemme, tok det sin tid før den nådde vår Månedens Serietips. Den ble først sendt på NRK i 2014 under navnet Gjengangerne, som en veldig svak og uoriginal serie med ettersmak av amerikansk kopi, og nå da Resurrection har kommet ut siden, og igjen er en lignende serie, blir det spennende å se om Fabrice Gobert & Co klarer å holde seriens kvalitet oppe i sesong 2.

Norske tv serier 2015 live

  1. Norske tv serier 2015 release
  2. Hva betyr kompleks a d
  3. Norske tv serier 2015 live
  4. Norsk tv serie fra 2015
  1. Hva er reiseforsikring
  2. Hovedstaden i hviterussland
  3. Juliane snekkestad instagram
Thu, 15 Oct 2020 16:28:03 +0000