Flyplassen i stavanger uis

Buss Til Sverige Fra Oslo

Dette unngås med bussen. Verken bompengeavgift eller parkeringsavgift gjelder, forklarer Skiljo Goncalves. PÅ DEN SVENSKE SIDEN: Sandra Skiljo Goncalves utenfor Nils Ericson Terminalen i Göteborg. Hun jobber med kundeservice og markedsføring i den svenske delen av Vy Bus4You og deler sine tanker om det å reise med til og fra Göteborg med buss. FOTO: VG PARTNERSTUDIO Ifølge Skiljo Goncalves er det ikke «bare» miljøvennlig, bedre for helsen (de som reiser kollektivt beveger seg rundt syv ganger mer enn de som reiser med bil), mer økonomisk og tryggere å ta bussen i stedet for bilen. – Det er også mer praktisk. Du trenger ikke å måke snø, skrape vinduer, se etter parkeringsplasser eller kjøre inne i byen. – Har du noen tips til dem som vurderer å reise med buss? – Hvis du vil reise veldig billig, bør du ta sikte på å reise mandager-torsdager og lørdager. Da har du penger igjen til shopping, underholdning og andre fantastiske ting. Også bør du velge «plus» når du reiser med Vy Bus4You. Det koster litt mer, men gir deg ekstra brede stoler, ekstra benplass, mulighet for singelsete og eget strømuttak.

Buss til sverige fra oslo 2018

Vi ble med Arne-Morten, Kenneth og Lasse til Göteborg. Med bussen. Kunne du gjort det samme? På en regntung Oslo-tirsdag står tre menn i 30-årene utenfor Vy Bus4You sin 11. 44-avgang til Göteborg. De skal teste hvordan det er å dra på jobbreise med buss som eneste fremkomstmiddel. – Vi er mye på farten i jobbsammenheng og jeg må si jeg er litt skeptisk til hvordan dette kommer til å bli. Vi er opptatt av miljø og bærekraft, men det er så lenge vi ikke må inngå for mange kompromisser. For eksempel når det kommer til pris eller komfort, sier Lasse Brurok. – Jeg håper i hvert fall at det er bedre enn når jeg tar bussen til jobb. Der er det jo fullstendig kaos til tider. Snakker om sild i tønne, slenger Arne-Morten inn. De to kollegaene ler, nikker bekreftende til konklusjonen og vender seg mot inngangen til dobbeldekkeren. Tre timer og 25 minutter med buss venter. Forhåpentligvis får de jobbet litt underveis. – Hvis ikke blir det mye å gjøre på hotellrommet i kveld, sier Kenneth Lorentzen.

Hva tenker gutta om det reduserte utslippet de har hatt på turen? – Det at denne reisen er mye bedre for miljøet enn mange av alternativene, ser jeg på som en stor bonus, sier Lasse Brurok og utdyper: – Jeg må ærlig innrømme at jeg er aller mest opptatt av komfort, i tillegg til at jeg også er ganske prisbevisst. Hadde vi kjørt bil ville ingen av oss jobbet, men nå fikk vi faktisk det, uten at noen ble bilsyke. I tiden fremover vil jeg reise til Sverige én gang i uken, og da blir det faktisk buss fra nå! PANORAMA: Helt fremst i bussen kan man nyte den vidstrakte utsikten fra de store vinduene. Foto: VG PARTNERSTUDIO KOMFORT: Det skal være komfortabelt å reise med Vy BusYou. Da kommer disse setene godt med. Foto: VG PARTNERSTUDIO Vys beste buss-argumenter Vi tok en prat med Sandra Skiljo Goncalves, som jobber med kundeservice og markedsføring i den svenske delen av Vy Bus4You, for å finne litt mer ut av hvorfor buss bør være din foretrukne reisemåte neste gang du skal på tur. – Buss er nesten alltid, foruten å være det mest miljøvennlige alternativet, også det rimeligste transportmiddelet å reise med, sier hun og fortsetter: – La oss ta et eksempel med bil: Hver gang du kjører betaler du ikke bare bensinkostnader, men også slitasje- og vedlikeholdskostnader for bilen.

Etter flere måneder sperret inne i leiligheten i Stockholm, klarte hun å rømme med buss til Oslo. Her kom hun i kontakt med ROSA-prosjektet, som hjelper ofre for menneskehandel, og fikk innvilget refleksjonsperiode i Norge. Dette er en skreddersydd oppholdstillatelse mot at ofre vurderer å anmelde sine bakmenn. Ofrene må vitne i retten for å kunne bli værende i Norge. «Vivian» valgte å anmelde bakmennene sine. Les også: Lime-sjefen dømt til ni års fengsel for menneskehandel Henlagt Politiet sendte saken til svensk politi fordi tvangsprostitusjonen hadde skjedd i Stockholm. Dermed er saken henlagt i Norge og det blir ingen rettssak her. Politiet henlegger mange menneskehandelsaker. Dermed får ofrene aldri mulighet til å vitne og blir i stedet tvangssendt ut av landet. «Vivian» har fått beskjed om at hun er nestemann ut. Da frykter hun at bakmennene venter. – Norge er det eneste stedet jeg har følt meg trygg. Hun har mareritt om mannen som holdt henne fanget og sier han følger med på hvor hun oppholder seg.

 1. MacOS Mojave Originale Bakgrunnsbilder - Mac & iPhone - iHowTo.Tips - Hvordan-å-fikse og hvordan-til
 2. Vita exclusive butikker
 3. Utleie av bolig
 4. Buss til sverige fra oslo 2018
 5. Buss til sverige fra oslo canada
 6. Spøk og Spenning | FINN.no
 7. Iphone 6 henger seg opp
 8. Lama i norge free
 9. Bestill Eagle-Eyes® nattbriller billig hos EUROtops
 10. Buss til sverige fra oslo today
 11. Handletur til sverige buss fra oslo
 12. Iphone 5 størrelse
Fri, 16 Oct 2020 00:18:17 +0000