Flyplassen i stavanger uis

Svart Fredag 2016

  1. Fredag

Samme butikk har også et heftig tilbud på splitter nye Asus RT-AC5300, som vi nylig testet. Komplett har satt den ned fra drøye 5. 000 til snaue 3. Knalltilbud! Har du funnet noen gode teknotilbud i dag? Tips oss gjerne i kommentarfeltet. Vi satser på å holde denne artikkelen litt levende utover dagen, så besøk den gjerne flere ganger. Lyst til å diskutere?

Fredag

Entercards re:member er et av de beste kredittkortene på det norske markedet. Kortet gir deg rabatter på opptil 25 prosent i over 200 nettbutikker, og du får også 45 dagers betalingsutsetelse. Her kan du søke om kredittkortet Entercards re:member finnes i ulike versjoner. Får du innvilget din søknad, vil Entercard tilby deg det re:member kredittkortet som er best tilpasset deg og din økonomi basert på din søknad og innhentede kredittopplysninger. Eff. rente 25, 4% basert på et eksempel på kr 15. 000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16. 408. Andre populære kredittkort med rabatter og gode fordeler: 365 Direkte Mastercard Ikano Visa VIP Credit Card 3. Sett av nok tid til Black Friday Det er mange tilbud, og mange butikker som har salg. De starter noen steder allerede tordag, og fra fredag morgen er det full rulle. Utover i helgen kommer også Cyber Monday-tilbudene, så det vrimler av gode tilbud hele langhelgen. Det er lurt å ha tid nok til å finne alle tilbudene!

Alt du trenger å vite om årets store handledag. Black Friday finner i år sted 25. november, men basert på erfaringene fra de siste årene kommer mange nettbutikker til å starte salgene allerede tidlig på Thanksgiving, som er torsdag 24. november. Denne høytidsdagen har i mange år vært startskuddet for julehandelen i USA. Hos en god del av nettbutikkene er det tilbud og salg hele helgen til og med Cyber Monday 28. november. I Black Friday-perioden har du mulighet til å gjøre virkelig store kupp på julegaver og produkter du har siklet på tidligere i år, men kanskje ikke har hatt råd til. Vi vil sørge for at leserne får informasjon om alle de beste tilbudene, timesalgene og mye mer både i norske og i internasjonale nettbutikker. Vi vil også tilby eksklusive rabattkuponger og tilbud, og jobber for å gi deg tilgang til salgene før andre. Under finner du en guide som viser hva du bør gjøre for å være best mulig forberedt når salgene starter. Sammen med Black Friday er Cyber Monday den store handledagen på nett hvert år.

Det synes vi er en svært god pris for en telefon som kostet bortimot det dobbelte da den ble lansert i sommer. Vi trillet en femmer på terningen. Honor 5X har høstet gode kritikker rundtom med tanke på prisen (som typisk har vært på 2. 500 kroner), og i dag får du den til 1490 kroner hos NetOnNet. Det er rekordlavt. Det ble mye Huawei nå, men denne godbiten må du få med deg: P9 Plus, som er en av få telefoner vi har gitt en sekser på terningen i år, får du i dag til 4. 444 kroner hos CDON. Kanskje ett av dagens beste kjøp! Veldig mye Huawei, faktisk, for en annen av telefonene med sekserterning er det vi kalte høstens smarteste mobilkjøp; Honor 8. Den er 500 kroner billigere enn før: Den lille Android-telefonen fra Sony, Xperia X Compact, får du til 2990, - hos NetOnNet i dag. Det er godt under det den pleier å ligge på, og en femhundrelapp rimeligere enn forrige prisrekord. Da den største utgaven av iPad Pro ble lansert for et år siden (12, 9") måtte du ut med over 10. 000 kroner for 128GB-utgaven.

  1. Hva er co2 mask
  2. Facebook norsk hydro
  3. Båt til barn
  4. Reise til island med båt
  5. Periodisk faste resultater | Spurt.no
  6. Svart fredag 2015 cpanel
  7. Småmark - Kommentarside 2 for kjerringråd nummer 338

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Årets black friday er i full gang, og mang en nordmann har tilbrakt noen timer utenfor butikkene med de største tilbudene. Vi har gått igjennom kjedenes kundeaviser og sett på black friday-tilbudene i nettbutikkene; da med fokus på de harde pakkene. For å skryte litt ekstra har vi gjort dette på natten i det butikkene la ut tilbudene sine. I denne artikkelen tar vi for oss tilbudene vi mener er ekstra gode; gjerne også fordi det er snakk om et produkt vi likte godt da vi testet det, som har fått gode kritikker av andre og/eller der produsenten er kjent for å ha gode produkter i den kategorien. Vi er også litt opptatte av at prisen er på historisk lavt nivå. For hvert produkt finner du en boks med oppdaterte priser fra Det kan jo være at det blir priskrig på enkelte av produktene, og at tilbudene når dette skrives ikke står seg som de beste ut dagen. Mobiltelefoner og nettbrett Huawei P9 koster i dag 2888 kroner hos Expert, som er rekordlavt, selv om Elkjøp bare ligger en hundrelapp over.

Klarer du deg med første utgave av Apple Watch, får du den til 1. 999 kroner hos Komplett. Lavere pris har vi ikke sett til nå. Er det pulsklokke du er på jakt etter, har Komplett kommet ned i tresifret på Polar M400HR (med pulsbelte). Foto/video GoPro Hero5 Black er det splitter nye GoPro-kameraet, og det får du til 3590, - hos Dustin Home. Det er riktignok ikke mer enn 400 kroner å spare der kontra Apple Store (3990, -), men så er nå engang produktet splitter nytt. Droner Lot du deg friste da vi skrev om Parrot Disco for noen uker tilbake, er den på tilbud både hos Apple og Dustin Home i dag, til snaue 9. 000 kroner; ned fra 13. 000 kroner. DJI Phantom 4 fikk full pott på terningen da vi testet den, og der ser det ut til å være litt priskrig i år, der flere butikker har lagt seg rett under 10. 000 kroner. Den kostet 16. 000 da den kom i sommer. Rutere TP-Link Archer C3200 er en utmerket ruter om du er på jakt etter ny. Komplett kjører knallhardt på 1245, - kroner i dag; godt under halv pris av det den kostet da vi testet den i sommer.

Fri, 16 Oct 2020 15:52:04 +0000