Flyplassen i stavanger uis

Jessheim Skole Og Ressurssenter

Diskutér saken i kommentarfeltet under artikkelen! Norges Røde Kors har de siste to ukene blitt oppringt av barn og unge som gruer seg til skolen starter igjen etter ferien. BISTÅR BARNA: Leder Nelli Kongshaug av Røde Kors' samtaletjeneste Kors på halsen. Foto:Erik M. Sundt, - De siste dagene før skolestart er det mange som gruer seg. Noen blir mobbet på skolen, og har hatt en pause i ferien, og gruer seg til å komme tilbake. Andre skal begynne på ny skole, noen skal over på ungdomsskolen, og de frykter at opplevelsene de hadde på den gamle skolen skal følge med over på den nye, sier leder Nelli Rachel Kongshaug i Kors på halsen, samtaletilbudet til Norges Røde Kors. GRUER DU DEG? : Hvis du er under 18 år, kan du snakke med noen hos Røde Kors her Kongshaug vet at flere av barna som har ringt eller sendt epost, har tatt kontakt fordi de ikke har reist noe særlig i sommer. De er usikre på hva de skal fortelle klassen når de kommer tilbake fra ferie, og ber om råd. Gode øyeblikk Foto: På twitter:#vgoppvekst #vgskolestart, - Da svarer vi at de har kanskje opplevde noe som er like spennende som andre, og at det er de små øyeblikkene som er verdt å fortelle om.

Jessheim skole og ressurssenter 2015

Koordinater: 60°8′50, 096″N 11°10′27, 181″Ø Jessheim skole Skolebygningen for andre og tredje trinn Foto: Tommy Gildseth Motto Vi vil. Vi får det til. Skoletype Barneskole, ressurssenter Grunnlagt 1963 Fylke Viken Kommune Ullensaker Tettsted Jessheim Adresse Skolevegen 2, 2050 Jessheim Rektor Rannveig Kogstad Klasser 7 trinn Elever 430 (2009) Ansatte 75 (2009) Nettsted Offisielt nettsted Beliggenhet Jessheim skole 60°08′50″N 11°10′27″Ø Jessheim skole og ressurssenter er en barneskole på Jessheim i Ullensaker kommune i Akershus. Skolen ble bygget i 1963, og et påbygg sto klart i 1998. Ressurssenteret [ rediger | rediger kilde] Jessheim skoles ressurssenter ble opprettet for å samle kommunens ressurser for spesialundervisning. I tillegg til tilrettelagt undervisning, har senteret to sanserom og vibroseng for terapi med sansestimulering og vibroakustikk.

  • Jessheim skole og ressurssenter video
  • Jessheim skole og ressurssenter online
  • Lønn yrker 2015
  • Jessheim videregående skole – Faktisk nyheter og fakta

Jessheim skole og ressurssenter 4

Nå unngår flere lærere den tradisjonelle fellespraten i plenum om hvor de har vært. For mange barn og unge starter skolen mandag. Foto: Illustrasjonsfoto:ESPEN BRAATA, Øien, som har lang erfaring som lærer og skoleleder, sier det har vært høy bevissthet rundt dette de senere årene. Store forskjeller - Det er viktig at elevene får fortelle og dele opplevelser, men vi har i skolen sett et behov for at lærerne styrer disse samtalene, og sørger for at elevene opplever likeverd. Det er store ulikheter både i økonomi og tradisjoner, og dette tar vi høyde for. Både før og etter ferier, men også rundt mors- og farsdager og høytidsdager. Les også: Løy om sommerferien sin For å dempe frykten enkelte elever kan komme med, både knyttet til sammenligning av ferier, og også frykten for mobbing, tar barneskolen på Jessheim grep fra første skoledag. - De to første skoleukene er trivselsuker, med fokus på en trygg skolestart for alle elevene våre. Vi vet at god klasseledelse er helt avgjørende for et godt lærings- og skolemiljø, underbygger hun.

Offentlig og kvalitetssikret a a a Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. × Varselmelding Vi har ikke registrert noe utdanningstilbud på dette lærestedet. Det kan bety at utdanningstilbudet finnes på en annen avdeling, at lærestedet er lagt ned eller slått sammen med et annet. Forside Lærested Tøndergård skole og ressurssenter Kart Her ligger skolen Nøisomhedvegen 10 6416 Molde Universitet og høgskoler i nærheten

Jessheim skole og ressurssenter 2017

01. 14 • Samtaler/kartlegging fra uke 5 • Samle data/informasjon uke 6 • Planlegge og gjennomføre tiltak fra uke 7 • Nytt foreldremøte i uke 11 • Arbeidet fortsetter ut og i oppstart av Brit Tornes 986 48 799 Inger Kveseth 406 22 776

FORBEREDT: Rektor Wenche Øien ved Jessheim skole og ressurssenter. Foto:Jan Petter Lynau, Når skolen starter i dag, tar mange lærere imot elevene med et helt bevisst forhold til hvordan de skal snakke om hva de har opplevd i ferien. Artikkelen er over fem år gammel - Vi har denne uken satt av tid til felles refleksjon rundt dette spørsmålet. Ikke alle elever kommer tilbake til skolen med spennende reisefortellinger, og det er viktig at lærerne planlegger hvordan de skal håndtere dette, sier rektor Wenche Øien ved Jessheim skole og ressurssenter. Hun vet at lærerne nå er godt forberedt på å styre samtalen fra å fokusere mest på spektakulære opplevelser og eksotiske reiser, til de små, gode øyeblikkene. - Det kan være en god frokost, en morsom badetur eller en ny venn. SKOLESTART: Advarer mot ferieprat Rektoren legger til at noen lærere istedet legger til rette for en skriftlig dialog mellom lærer og elev. Andre velger heller å stille spørsmålet «Hva ønsker du for tiden fremover? » VG skrev før ferien at mange barn fra fattige familier gruet seg til sommerferien fordi de ikke skulle reise bort.

Namn, Jessheim videregående skole. Høyrer til, Akershus fylkeskommune Avdeling for videregående opplæring. Besøksadresse, Ringveien 5 Algarheim. Kontaktinformasjon for Jessheim videregående skole Jessheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Oversikt – Jessheim videregående skole. I denne oversikta finn du skolefakta og tal. Tala dekker områda læringsmiljø, resultat, ressursar og gjennomføring.

Ekstra ressurser Digitale ferdigheter Få informatikkundervisning og ressurser som hjelper elevene med å utvikle kreative ferdigheter, kritisk tenking og problemløsingsevner. FINN RESSURSER Casestudier Les om hvordan skoler, administratorer, lærere og elever bruker Microsofts teknologi for å transformere undervisningen og forbedre læringsresultatene. LES SAKESTUDIER Lærerkurs og ressurser Microsofts lærernettverk tilbyr et perfekt sted for lærere til å knytte kontakt, samarbeide og finne kurs. FINN KURSER

Koordinater: 60°8′50, 096″N 11°10′27, 181″Ø Jessheim skole Skolebygningen for andre og tredje trinn Motto Vi vil. Vi får det til. Skoletype Barneskole, ressurssenter Grunnlagt 1963 Fylke Viken Kommune Ullensaker Tettsted Jessheim Adresse Skolevegen 2, 2050 Jessheim Rektor Rannveig Kogstad Klasser 7 trinn Elever 430 (2009) Ansatte 75 (2009) Nettsted Offisielt nettsted Beliggenhet Jessheim skole 60°08′50″N 11°10′27″Ø Jessheim skole og ressurssenter er en barneskole på Jessheim i Ullensaker kommune i Akershus. Skolen ble bygget i 1963, og et påbygg sto klart i 1998. Jessheim skoles ressurssenter ble opprettet for å samle kommunens ressurser for spesialundervisning. I tillegg til tilrettelagt undervisning, har senteret to sanserom og vibroseng for terapi med sansestimulering og vibroakustikk.

  1. Billig mat tønsberg store
  2. Male tregulv farges
  3. Isolasjon vannrør ute
  4. Hurtigbåt alta hammerfest map
Thu, 15 Oct 2020 11:40:09 +0000