Flyplassen i stavanger uis

Engen Legesenter Bergen

Ikke vær redd for å ta kontakt! Husk at du må kontakte fastlegen din på telefon eller elektronisk før du møter opp på legekontoret. - Du kan trygt gå til fastlegen din for vanlige konsultasjoner, men har du luftveissymptomer er det ekstra viktig at du ringer legen på forhånd for å få vurdert om det er i orden at du møter opp. Dr Møen, Dr Aarvold og Dr Bjønnes har åpnet opp for e-konsultasjon Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Engen Legesenter går over til helsedirektoratet sitt digitale dialog. Dette er gratis via Det er mulig med resept-bestilling, time-ønske eller melding til fastlegen. Fra 1. mars 2019 slutter vi med bestilling av time/resept via SMS og fra hjemmesiden via helserespons. Man kan ikke bruke helsenorge for akutt time. Mellom kl 0900 og kl 1000 vil akutt linjen bli prioritert. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. Vi holder til i Nygårdsgaten 4, 3 etasje.

Byhaugen legesenter

Ikke møt opp hos oss. Ring oss på på tlf 75 13 58 50 eller kontakt oss via Helse Utover våre åpningstider kontakt legevakten 116117. Finnes god info på Influensavaksinen for 2019/2020 er kommet. Alle som er i risikogrupper anbefales å få denne satt. Den årlig influensa-vaksinasjonen starter vi opp med i September/Oktober hvert år. Følgende grupper er anbefalt fra Folkehelsen: Alle over 65 år Alle med diabetes (sukkersyke) Andre med nedsatt immunforsvar Alle med alvorlig luftveissykdommer, spesielt ved nedsatt lungekapasitet Alle med kronisk hjerte/karsykdom Alle med nedsatt infeksjonsresistens; revmatiske lidelser Alle med kronisk nyresvikt Gravide i 2. og … Fortsett å lese «Vaksinering»

Legesenteret og legevakta er en plass med økt smitterisiko. Vi må prøve å unngå at personer i risikogrupper og helsepersonell blir utsatt for unødig smitte. Dersom du ønsker legetime for luftveissymptomer, vil vi vurdere om det er nødvendig med frammøte, avtale om eventuelt tid og sted avtales over telefon. Kontakt legesenteret på telefon 78977660 eller bruk vår digitale løsninger for timebestilling via Dersom du ikke får kontakt, og det haster, ring legevakten på 116117. I nødstilfeller, ring 113. Vennligst ikke ring legekontoret uten at du er syk. Ikke alle trenger sykemelding ved karantene. Legekontorene vil ikke ha kapasitet til å håndtere alle som kun har behov for attester og informasjon, og ikke legehjelp. Vi oppfordrer alle til å innhente informasjon om Koronaviruset fra kommunen sine nettsider (), og folkehelseinstituttet sin temaside (). Ring gjerne også den nasjonale Koronatelefon 815 55 015. Se også vedrørende sykemelding og omsorgsdager. Legekontoret må prioritere – Timer vil bli avbestilt/flyttet Situasjonen vi står i nå vil medføre at legesenteret på kort varsel vil måtte kansellere oppsatte timer som omhandler kontroller og kroniske sykdommer som kan vente.

Skeiane legesenter

Det er ønskelig at pasienter som kommer på "dropin" til laboratoriet, kommer tirsdag-torsdag. NYE TELEFONTIDER 14. april 2020 Vi vil informere om at vi har fått nye telefontider. De nye tidene er mandag-fredag fra kl 0900 til kl 1100 og fra kl 1300 til kl 1400. Akuttlinjen vil bli prioriert fra kl 0900 til kl 1000. PÅSKEN 2020 2. april 2020 Engen Legesenter ønsker alle pasienter en god påske. Vi har stengt fom 080420 tom 130420. Vi åpner dørene igjen til vanlig tid tirsdag 140420 kl 0800. Legene som jobber i påsken er: Dr Hans Petter Lie: mandag 060420 Dr Kari Møen: mandag 060420 og tirsdag 070420 Dr Anders Aarvold: mandag 060420 og tirsdag 070420 Dr Bjønnes: fri mandag 060420 og tirsdag 070420 Viktig informasjon til pasienter ved Engen Legesenter 11. mars 2020 For å forebygge smitte, og for å beskytte våre pasienter og ansatte må vi sette i verk tiltak. Vi ber derfor om at pasienter som har luftveisinfeksjon/influensalignende symptomer ikke møter personlig på kontoret, men tar kontakt med oss via e-kontakt pga at vi nå er i begynnelsen av den fasen der FHI ser smitte i befolkningen som de ikke kan følge, og det er nødvendig å innføre nye tiltak for ikke å spre smitte.

17. mars 2020 I en situasjon med en forventet virusepidemi som vil kreve stor innsats fra Kirkenes Legesenter har ser vi oss nødt til å gjøre endringer som påvirker kapasiteten for vår tjeneste. Vi ber om forståelse for at dette er nødvendig, og vil samtidig takke for at alle bidrar i denne solidariske dugnaden for å beskytte våre gamle og kronisk syke. Vi ønsker at du forholder deg til følgende: Hva gjør du hvis du mistenker at du er syk med det nye koronaviruset? Dersom du føler seg syk som ved en vanlig forkjølelse bør du holde deg hjemme til du har vært frisk i 1 dag Har du alvorlige luftveissymptomer som krever legehjelp, skal du kontakte legesenteret eller legevakten. Omfattes du av en av karantenebestemmelsene og blir syk i karantenetiden, går du over fra å være i karantene til å være isolert, da skal du være hjemme til du har vært frisk i 7 dager. Du bør kontakte legesenteret for informasjon om isolering. Vennligst ikke møt opp på legevakten, eller legekontor uten at dette er avtalt på forhånd!

Bygnes legesenter

Siren Haugland Kvinne, 58 år Danmarksplass Legesenter Fjøsangerveien 51 Bergen 5054 Axel Heienberg Mann, 63 år Nygårdsgaten legesenter Nygårdsgaten 4 5015 Knut-Arne Wensaas Mann, 55 år Kalfaret Legesenter DA Kalfarveien 20 5018 Marit Thorsheim Rekve Laksevåg Legesenter Damsgårdsveien 167-169 5160 Laksevåg Jan Askeland Ytrebygda Legekontor DA Ytrebygdsvegen 250 5258 Blomsterdalen Hans Høvik Dalen Legesenter Folke Bernadottesvei 52 5147 Fyllingsdalen Øyvind Asbjørn Åsebø Mann, 65 år Flaktveit legesenter DA Ulvedal 5 5134 Flaktveit Kjetil Hagerup Mann, 49 år Helsetorget DA Vestre Torggt. 8 Ole Kristian Bjønnes Engen Legesenter DA Anne-Lisbeth Vabø Kvinne, 52 år AMS AllmennMedisinsk Senter DA Søråsbråtet 9 5235 Rådal

Rødbergveien legesenter

THOR-MARTIN STRAND er nyansatt lege fra 11. 3. 2019. Han har ansvar for den pasientlisten som tidligere hadde Marie Jørgensen som fastlege. BRYNJULF JOHNSEN begynner 2. 9. 19 som vikar i stillingen som tidligere var besatt av Christine Strøm Skogstad. Han er spesialist i allmennmedisin og har lang erfaring som allmennlege i Harstad og på Østlandet. PETROLEUMSLEGER, SJØMANNSLEGE OG FLYMEDISINSK LEGE VED KANEBOGEN LEGESENTER Offshoreattester gis av godkjente petroleumsleger. 3 av legene ved Kanebogen legesenter har slik godkjenning og personer som trenger offshoreattest vil få time hos en av disse. 1 av disse legene har i tillegg godkjenning som sjømannslege og flymedisinsk lege. Tilbudet gjelder også for personer som ikke har fastlege ved Kanebogen legesenter Info om kommunikasjon med Kanebogen legesenter 16. november 2018 Det er ikke avtalt fast telefontid for legene ved senteret. Dersom du ønsker kontakt med din fastlege, legges det inn beskjed om dette til legen. Legen vil så avgjøre om du blir satt opp på time eller annet.

Nyheter: Vi får nytt journal system fra 12/05/20. Kontor blir stengt for opplæring tirsdag den 12/05/20. Derfor kan det forventes litt lengre tid til å besvære SMS og andre meldinger. Takk for forståelse. Vanlige tlf: 3214 0450 Øyeblikkelig tlf: 3214 0454 Velkommen til vårt hjemmeside. Vi ønsker å tilby det beste for våre pasienter og har innført mobil og nettbestilling. Alt som ikke haster kan bestilles på sms. Er det noe akutt time, kan du kontakte oss på tlf ellers send sms. Vi har romslig gratis parkering. Vi tilbyr utredning av kroniske sykdommer (KOLS, diabetes, hjertesvikt, astma, infertilitet, urininkontinens osv. ), inhalasjonsbehandling med bronkolytika tilført kontinuerlig med nebulisator, samtaleterapi ved allmennlege med minst 15 minutters varighet med pasienter med psykiske lidelser, kartlegging av psykiatrisk/ nevrologisk sykdom, ved mistanke om alkoholmisbruk, taking av prøver til laboratorieundersøkelse, strukturert veiledning ved tidlig intervensjon relatert til kosthold og/eller fysisk aktivitet, individuell strukturert røykavvenning, osv.

For å få tilgang til selvbetjeningen skal alle nye brukere opprettes med brukernavn og adgangskode. Trykk på knappen «Selvbetjening» og følg veiledningen, eller les nærmere om brukeropprettelsen i menyen over. For mer info:. Melin Medical administrerer våre giroer Sentrum Legesenter bruker Melin Medical for å administrere giroer. Det påløper 59 kr i girogebyr, og man må passe på betalingsfrister, ellers kommer det purringer som koster noen ekstra kroner. 22. 05. 2009 – Åpne og stengte lister De fleste legene ved senteret har i perioder stengt sine lister, men dette forandrer seg raskt. Sjekk på eller Fastlegetelefonen tlf 80043573 Selvbetjening – login

 1. Verdens flag
 2. Sjøsanden legesenter
 3. Calima: Brennhet mareritt - Herodes Falsk - Google Bøker
 4. Daaeskogen legesenter
 5. VARIERA beholder for sortering av avfall svart 24x32.3 cm (102.046.24) - anmeldelser, pris, hvor du kan kjøpe
 6. Rødbergveien legesenter
 7. Fjerne p-stav gratis
 8. Libanesisk restaurant oslo
 9. Bygnes legesenter
 10. Opprette gmail konto free
 11. Hinnatrekanten legesenter
 12. Engen legesenter bergen
 1. Brukte mercedes deler norge check
Fri, 16 Oct 2020 16:30:10 +0000