Flyplassen i stavanger uis

Nrk Sommeråpent 2018

I Minutt for minutt skal Lars Monsen, sammen med gjester, ut på fjelltur og sende direktesendt TV fra noen av de vakreste plassene i Norge. Seerne vil få et innblikk i hvordan det er å gå på tur med Lars Monsen, hvor lang tid det egentlig tar å tenne et bål, og sakte-TV blir enda saktere, med en estimert hastighet på 3 km/t. Til sammen skal deltakerne gå en distanse på mellom 8-15 km per dag. Vi besøker Hardangervidda, Jotunheimen, Vesterålen og Indre Troms. På kveldstid bys det på høydepunkter fra dagen, underholdning, konkurranser og musikk i Sommeråpent. Det kan også hende at noen vil bli kastet i sjøen mot sluttet av kvelden. Sommeråpent blir sendt fra leieren til Monsen og fra en hytte i samme fjellområde, og det vil være en programleder begge steder som skal gjennomføre direktesendingen uten å kunne se hverandre. Hver uke besøker Lars Monsen et nytt turområde og har med seg nye programledere og gjester. Disse leder Sommeråpent Først ut av programlederne er Øystein Bache og Silje Nordnes, som starter uke 28 fra Hardangervidda.

Nrk sommeråpent 2018 roster

Lyden av gresshopper og spise jordbær, sitte på svaberg med saltvannshår, og at klokken ikke betyr så mye, sier Ingrid Gjessing om den norske sommeren. Les også: Lars Monsen minutt for minutt Om Sommeråpent 2018 Sommeråpent 2018 gir deg høydepunktene fra dagsturen med Monsen i Minutt for Minutt, blandet med spennende gjester, konkurranser, underholdning og musikk. Thea Flinder er prosjektleder for Sommeråpent 2018. – Vi håper folk som er glade i friluftsliv og norsk natur blir med på tur eller hilser på oss underveis. Fjellet er for alle, men vi understreker at de som vil gå turene med oss, må kunne klare seg selv og at de vandrer på eget ansvar. Det er jo slik Monsen gjør når han går i naturen – han sover i eget telt, lager mat og rydder opp etter seg. – Vi oppfordrer alle til å følge Monsens motto om sporløs ferdsel: «Du skal plukke opp alt, også tannpirkeren du har brukt. Man skal ikke se at du har vært der». Den Norske Turistforenings lokallag kan gi råd og informasjon til dem som har lyst å gå turene i sommer, sier Flinder.

I fjor reiste Sommeråpent landet rundt med tog. I år skal Lars Monsen utforske det norske sommerlandskapet til fots. Her er programlederparene som har funnet fram turutstyret for å gi deg Sommeråpent på kveldene fra Lars Monsen sitt rike. Øystein Bache og Silje Nordnes (uke 28) Foto: Kim Erlandsen / NRK Sted: Hardangervidda – Jeg gleder meg til å se Lars Monsen i aksjon på nært hold, han er som en mytisk person å regne, så det blir bra å få bekreftet at han faktisk er ekte, sier Silje Nordnes fra P3Morgen. Hun gleder seg også til å lede Sommeråpent sammen med Øystein Bache. – Det aller beste er vel at norsk sommer er lagt i perioden juni til august, hvor vi allerede har noen uker sammenhengende fri. Kanskje derfor det kalles sommerferie, sier Øystein. Tarjei Strøm og Stian Sandø (uke 29) Sted: Jotunheimen – Det er en helt ELLEVILL måte å lage tv på, og jeg føler det er en stor ære å få lov til å formidle sommer-Norge til sommer-Norge, sier Tarjei Strøm, som leder Sommeråpent fra Jotunheimen sammen med Stian Sandø.

Uken etter er det Tarjei Strøm og Stian Sandø som tar over fra Jotunheimen. Uke 30 skal Jenny Skavlan og Martin Giæver oppdage Vesterålen, og til sist skal vi få se Markus Neby og Ingrid Gjessing i Indre Troms. Med på turen blir også en ny spennende gjest hver uke. Alle som er glade i tur- og friluftsliv kan bli med på en etappe eller flere. Sjekk ut hvor turene går på

Søndag kom Lars Monsen, rundt 50 NRK-ansatte og 200 turglade nordmenn frem til siste stopp på NRKs sommervandring, som var Indre Troms. NRK har produsert tre sendinger fra hver av Monsens etapper fem dager i uken i sommer; «Minutt for minutt», «På tur til» og «Sommeråpent». Totalt har 3. 061. 000 vært innom én eller flere av disse sendingene. «Minutt for minutt» -sendingene har hatt et snitt på 61. 000 seere og 31 prosent i andel. Fjorårets «Minutt for minutt» -sendinger fra NRKs sommertog et snitt på 74. 000 seere og en andel på 25 prosent, dog med ulik sendetid og varighet. «Sommeråpent», som har avsluttet hver etappe, har hatt et snitt på 346. 000 seere og en andel på 43 prosent. Det er det laveste seertallet «Sommeråpent» har hatt noensinne, bekrefter medieanalytiker Maren Eline Fossan i NRK overfor Kampanje. I fjor hadde «Sommeråpent» et snitt på 469. 000 seere. - Ja, det stemmer. Markedsandelen er likevel den tredje høyeste siden 2000 og til i dag. Den totale seingen har generelt gått ned i sommer, folk så 15 prosent mindre på tv i juli i år vs.

i fjor, sier hun til Kampanje. TV 2s sommersatsing «God sommer Norge» har til sammenligning hatt et snitt på 134. 000 seere og en andel på 21, 8 prosent de to første ukene. - Stor suksess NRKs underholdningsredaktør Charlo Halvorsen lar ikke tidenes laveste seertall for «Sommeråpent» komme i veien for begeistringen. Han mener prosjektet har vært «større enn seg selv» og hatt betydning langt utover de enkelte seertallene. - Dette har vært en stor suksess. Vi er kjempefornøyd med hele Monsen-prosjektet samlet. Vi ser en nedgang i oppslutning på «Sommeråpent» som vi gjerne skulle vært foruten, men forklaringen er den generelle nedgangen i tv-seing. Vi har hatt en sommer som har vært bra for mye, men ikke for tv-seing, sier han til Kampanje. - Det har rett og slett vært for fint vær, synes du? - Jeg har selv feriert i Norge, så jeg skal ikke klage høylytt, men tv-faglig er det veldig dårlig vær. Men vi ser at de som har valgt å bruke sommerkvelden på tv, har i like stor grad valgt «Sommeråpent» som tidligere.

 1. Minutt for Minutt og Sommeråpent 2018 – Programomtaler
 2. Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta - Film - CDON.COM
 3. Heidi løke håndballskole 2017
 4. Fottur i alpene sveits
 5. Hva skal jeg ha på meg
 6. Nrk sommeråpent 2017
 7. Angrepet av bjørn
 8. Nrk sommeråpent 2018 schedule

fra Bø og Lynghaugtinden Tillatt for alle 46 min Lars Monsen er i Vesterålen og Sommeråpent har fulgt etter! Vi hører med Lars hvordan turen over Lynghaugtinden egentlig har gått og byr i tillegg på gjester, musikk og aktivitet fra vår base i Vinjesjøen i Bø. Programledere er Jenny Skavlan og Martin Giæver (13:19) Se også Mer informasjon Tilgjengelig fra: 28. juli 2018 kl. 21:10 Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig Tilgjengelig i: Verden Aldersgrense: A Produksjonsår: 2018 Lengde: 46 minutter

Indre Troms: Ingrid Gjessing og Markus Neby (uke 31) Sted: Indre Troms – Det jeg gleder meg mest til er å trakassere Lars Monsen! Også blir det jo helt sinnsykt å gå i fjellene i Indre Troms, sier Markus Neby, kjent fra P3Morgen. – Sommeråpent-jobben fungerer litt som naturglade foreldre. Du hadde ikke kommet deg utendørs uten, men du er evig takknemlig for at det skjer, fortsetter han. – Jeg liker at man i løpet av en norsk sommer får både varme og sludd, kan bade og gå tur i fjellet. Lyden av gresshopper og spise jordbær, sitte på svaberg med saltvannshår, og at klokken ikke betyr så mye, sier Ingrid Gjessing om den norske sommeren. Om Sommeråpent 2018 Sommeråpent 2018 gir deg høydepunktene fra dagsturen med Monsen i Minutt for Minutt – blandet med spennende gjester, konkurranser, underholdning og musikk. Thea Flinder er prosjektleder for Sommeråpent 2018. – Vi håper folk som er glad i friluftsliv og norsk natur blir med på tur eller hilser på oss underveis. Fjellet er for alle, men vi understreker at de som vil gå turene med oss må kunne klare seg selv og at de vandrer på eget ansvar.

 1. Petter røste fosse septique
 2. Arbeidskontrakt daglig leder
 3. Jeg skal bli storesøster klær c
 4. Dyp depresjon symptomer
Sat, 17 Oct 2020 03:04:14 +0000