Flyplassen i stavanger uis

Industri Og Energi

Tri N. Dinh Eivind Senneset Hovedtillitsvalgte Gunnar Kildal I Industri Energi i Ferroglobe Mangan i Mo i Rana har forhandlet fram en avtale om å tilby sluttpakke til de over 62 år. Øyvind Bratt, Rana Blad Rafael Silva do Nascimento forteller at saken er krevende for ham og hans familie, og at han er bekymret for at saken skal skade mulighetene hans til å få jobb i Hydro og andre selskaper i området. Privat Siste nyheter fra FriFagbevegelse KREVER: Hovedtillitsvalgte Tord Myrvang mener bedriftsledelsen utnyttet situasjonen med korona-pandemien da de ga ansatte bare to dagers permitteringsvarsel. Myrvang sier «ansatte vil tape mye penger hvis permitteringen strekker seg utover de første 20 dagene der de har krav på full lønn». Privat TRIVES: Møbelsnekker Astrid Sandvik liker jobben sin. Hun bruker aldri hansker, slik at hun «kan kjenne» treet når hun jobber. Tonje Paulsen Solem Heiko Junge NTB Scanpix BEKYMRET: Mikael Schevik, som er første nestleder i Industri Energi Ung, ser et stort behov for å hjelpe lærlinger og studenter som sliter med å betale husleia.

FriFagbevegelse I Industri Energi

  • Industri og energi odfjell
  • Industri og energi tariff
  • Industri og energi stipend

Industri og energi forbundet

Forbundet satset 180 millioner kroner på nybygg og rehabilitering i Kongsgata i Stavanger. Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi er stolt over resultatet av byggeprosjektet i Kongsgata i Stavanger. Foto: Carina Johansen Les hele saken med abonnement Flere artikler Åpner hemmelige «Kielland»-arkiv Schlumberger legger ned avdeling Advarer oljebedrifter mot å utnytte krisen Se hvilke installasjoner som kan rammes av streik Riggansatte forventer skikkelig lønnsløft Oljearbeidere kan få unntak for korona-bestemmelser

Skip to content Skip to menu STERKERE - SAMMEN Vi organiserer alle ansatte og er den største fagforeningen i Equinor. Bli med på laget! Nyheter Produksjonsanlegg for Hydrogen legges til Mongstad. Den 11 mai 2020 vil stå som en merkedag i Mongstad Raffineriet sin historie. Dette sier leder for IndustriEnergi klubben ved anlegget, Kjetil Gjerstad. Det var datoen nyheten om at det planlegges et anlegg for utvinning og leveranse av hydrogen ved raffineriet kom ut. Forutsetningen er at partene tar investeringsbeslutning og at det legges til rette for tilstrekkelig støtte fra myndighetene til dette nybrottsarbeidet. Heliporten i Kristiansund kommer likevel som planlagt Web redaktør 6. mai 2020 Gledesmeldingen kom på tirsdag melder Tidens Krav i Kristiansund. Industri Energi Equinor Sokkel sender brev til regjeringen. Web redaktør 28. april 2020 -Forslaget om å forskuttere oljeselskapenes skattefradrag gjennom en skatteutsettelse er viktig for hele næringen sier leder i Industri Energi Equinor Sokkel Per Steinar Stamnes.

  1. Kart telemark fylke
  2. Dplay hvite menn
Fri, 16 Oct 2020 00:46:14 +0000