Flyplassen i stavanger uis

Hotell I Stavanger

 1. Hotell i stavanger med hund
 2. Billige hotell i stavanger
 3. Skansen hotell stavanger
 4. Billig hotell i stavanger

STAVANGER Stavanger er en av Norges perler, og byen trekker til seg turister fra hele verden. Folk reiser langveisfra for å få se fjordene, Prekestolen, strendene og for å besøke den historierike naturen i området. Hvilket privilegium er det ikke å kunne rette nesen innlands, og se mer av Norge denne ferien? Stavanger sentrum har når som helst på året en hel del å tilby deg og familien din. Her kan du besøke utallige museer, du kan se gamlebyen, ta en båttur, bade eller besøke noen av de eldste kjøpmann-butikkene i byen. Reiser du på våren eller sommeren er det anbefalt å se mer av området rundt Stavanger. Start turen med et besøk i Valbergtårnet. 26 meter høyt, og bygd på tidlig 1850-tallet huser branntårnet, Valbergtårnet, i dag Vektermuseet. Det er dessuten et fantastisk utsiktspunkt. Opplev å stå på tronen av byen mens du får en viss oversikt over hvor langt byen strekker seg eller hvor hotellet ditt ligger. Det er et godt utvalg av hoteller i Stavangerområdet. Ønsker du noe med kort gåavstand kan du sjekke ut Scandic Stavanger Park med bare 500 meter til sentrum av byen.

Hotell i stavanger med hund

Folk reiser langveisfra, til og med utenlands fra for å oppleve bølgene på Sola stranda. Er du nybegynner anbefales det å besøke på våren og sommeren. Kanskje du skal stikke innom Surfeskolen i Stavanger? Du kan få et dagskurs for en grei pris. Er du en avansert surfer og ønsker å utnytte de største bølgene besøker du på høsten og vinteren. Ikke fortvil over kulda, våtdraktkvaliteten nå til dags holder deg varm! SENTRUM Ønsker dere å holde dere i sentrum kan et besøk til øvre Holmgate være interessant. Denne delen av byen spekuleres det på om har røtter tilbake i middelalderen. Et karakteristisk sted du bør ta med deg kamera til. En romantisk liten del av byen med fargerike trehus. Hvis du vil se hvordan byen så ut på 1700-tallet kan du ta turen til Gamle Stavanger; med hvitmalte trehus i mange størrelser og fasonger. Ta turen til sentrum og se Domkirken. Ikke bare er kirken stappfull av historie, den er dessuten Norges eldste stående domkirkebygg og stod ferdig i 1150, 25 år etter Stavanger ble grunnlagt.

Billige hotell i stavanger

 • Sykehuset innlandet gjøvik
 • Hotell stavanger sentrum
 • Adventskalender for voksne pc
 • Hva 2017
 • Kryssordhjelp - Før middag og mye mer for å løse kryssord
 • Billig hotell stavanger
 • Verdens beste tante dikt 1
 • Hotell i stavanger med parkering
 • Hovedkontor - Brokk Norge

Skansen hotell stavanger

Billig hotell i stavanger

Er dette noe som interesserer deg kan du ta deg en tur på Norsk Oljemuseum. Er du generelt gira på museumsrunden og barna enda ikke er slitne kan dere stikke bort på Barnas Museum og i samme bygg; Stavanger Museum med sin naturhistoriske avdeling. Spesielt gøy for de små kan være utstillingen "Skeive dyr og Smilende Skjeletter"! UTENDØRSAKTIVITETER Hva aktiviteter angår anbefales de fleste å gjøres på våren og sommeren for å unngå blås-bort-dager og regn. Besøk Stavangerområdet og ta del i en eller flere av festivalene som arrangeres her. I januar kan du oppleve Vintage: Jazz Festival; Livsgledefestival i mars; Vinfestival i april; Mablis, musikkfestival i juni og mange fler. Gjør et kjapt søk på nettet og du kan begynne å planlegge turen din. Ta en tur i Klatreparken i Nedstrand. Her har de tilpasset aktivitet til både familie, venner, kolleger og klasseturer. Med totalt 78 hindre og 11-zip linere kan du umulig kjede deg her med utsikt mot vakre Tveitåsen! Er du god til beins må du ta deg tid til å besøke Prekestolen: En av Norges største turistattraksjoner.

Fri, 16 Oct 2020 18:42:16 +0000