Flyplassen i stavanger uis

Sparkesykkel Til Voksne

  1. Sparkesykkel til voksne 10
  2. Sparkesykkel voksne xxl

har i rundt 15 år levert sparkesykler til voksne, barn, bedrifter, kommuner og forsvaret. Vår største kundegruppe er folk som vil mosjonere hund eller driver med hundekjøring. Dette jobber vi hardt for å være best på. Antallet kunder som skaffer seg sparkesykkel av helt andre grunner, har imidlertid økt betraktelig: Dette er fordi sparkesykkel er ideelt for mange ulike bruksområder: Tur og fritid, kondisjonstrening, til og fra jobb, rehabilitering, trening hvis du har hemmende skader/smerter, men likevel ønsker å bevege deg ute i frisk luft. Derfor har vi nærmere 30 ulike sparkesykkel-modeller! Alle i solid kvalitet, fra topp leverandører. Vi er nådeløse når det kommer til å velge sparkesykler som holder høy standard, slik at du som kunde skal være trygg på at du ender opp med en sparkesykkel som faller i smak. Siden vi kun driver med sparkesykler, og ikke «hummer og kanari», kjenner vi produktene våre godt, og våger å kalle oss spesialister! Ring oss gjerne om du har spørsmål eller ta en kikk i artiklene som svarer på mange vanlige spørsmål.

Sparkesykkel til voksne 10

Disse kan derfor godt brukes av de fleste voksne også. Stuntsparkesykkel Flere og flere barn og unge bruker sparkesykkelen til å hoppe og ta triks med. Til dette kreves mer solide og holdbare sykler, som er laget for røffere bruk. Disse kalles stuntsparkesykler og alle har stive rammer, altså ikke sammenleggbare. Stuntsparkesyklene har gjerne litt mindre hjul, gjerne 70 - 110 mm, siden de er beregnet for bruk på baner og ramper med jevnt underlag. Hjul og felger er også av mer solid beskaffenhet. Stuntsykler lages også i titan for å få ned vekten, så det blir enda lettere å hoppe og trikse. Likevel er stivheten kritisk for at sykkelen ikke skal knekke under bruk. Fartssparkesykkel Solide sparkesykler laget for fart og lengre transportetapper. Har gjerne hjul på 110 – 200 mm, for å gi mest mulig komfort over lengre avstander. Store hjul tar ujevnheter godt og gir også større fart. Disse er ment for større ungdommer og voksne. Terrengsparkesykkel Terrengsparkesykler har store hjul med luftfylte dekk helt opp til 200 mm, og tåler brukere inntil 100 kg.

Sykkelen er solid, laget for røffere bruk på grovere underlag. Disse syklene er ment for voksne brukere, fordi de også går fort. En terrengsparkesykkel er veldig fin å kjøre på grusveier. Sykkelen er ikke sammenleggbar og har som regel en større plattform. Det er også bedre brems, men fortsatt skjermbrems. Luftfylte hjul gir skikkelig god komfort og er glimrende på lengre turer i skogen. Sikkerhet på sparkesykkel Uansett om brukeren er liten eller stor, så er hjelm og hansker en nødvendighet på sparkesykkel. La barn begynne med en sykkel de kan kontrollere, på sitt eget nivå. Det er ingen grunn til å gå rett på tohjuls hvis barnet egentlig trenger å bli trygg på en trehjuls sparkesykkel først. Pass på å ikke slippe barn ut i trafikken før det kan bruke bremsen på sparkesykkelen skikkelig. På sammenleggbare sykler må man passe på at låsepinnen er skikkelig i låseposisjon før man bruker den.

Sparkesykkel m/ Store Hjul til voksne og tenåringer Det finnes flere forskjellige produsenter av sparkesykler m/ store hjul for voksne der ute på markedet - og her på denne siden hos SkatePro, har vi samlet noen av de aller beste modellene. Selvsagt vil også tenåringer og eldre barn kunne bruke de fleste av disse sparkesyklene. Sparkesykkel Voksen - spesialdesignet Sparkesykler for voksne kommer spesialdesignet for å sikre bedre komfort. Bortsett fra å ha store hjul, er sparkesyklene kjent for at selve styret kan justeres høyere enn på vanlige sparkesykler - i tillegg er deres deck både lengre og bredere. Under spesifikasjoner på produktsiden til hver av sparkesyklene, vil du kunne se den anbefalte brukervekten. Voksen Sparkesykkel - fordelene med Store Hjul Voksne bruker vanligvis en sparkesykkel til transport. Og for transportering er store hjul det beste ettersom disse er mer stabile og mindre følsomme ovenfor ujevnt underlag. Sparkesykler med store hjul er også vanligvis raskere, noe som vil koste deg mindre krefter mht.

Vår spesialitet er avanserte sparkesykler med store hjul og slangefylte dekk. De fleste modellene er laget for voksne, men vi har også noen sparkesykler som passer for barn. Vi har sparkesykler for all slags bruk, fra bykjøring til trening med hund, og noen er sammenleggbare for enklere transport og oppbevaring. Sparkesykkel er gøy for både store og små, og først og fremst mye moro for alle som vil ut og bevege seg litt i frisk luft, enten det er i byen, på landeveien eller i skauen. Foruten å være et gøyalt og lettvint fremkomstmiddel, er sparkesykkelen et redskap som gir deg effektiv trening for hele kroppen, enten du er mosjonist eller eliteutøver. Samtidig beskytter du knær, rygg og hofter mot de harde belastningene som f eks løping gir. Den er et suverent alternativ og supplement til jogging og annen kondisjonstrening, mindre statisk enn sykling, super for skiløpere om sommeren, veldig populær i hundemiljøene – fantastisk trening for både hund og eier. Om vinteren – hvis vi får snø – går vi over på Kickspark, som med ski på meiene kan brukes på all slags snøføre.

Sparkesykkel voksne xxl

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på Ved å fortsette å bruke nettsiden vår, godtar du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon - Klikk her Elsparkesykler for voksne er alt fra lettvektere med 250W elmotor som du enkelt kan legge sammen og legge i bagasjerommet, til robuste fartsmonstere med toppfart opp mot 55 km/h*. Hvilken modell du skal velge kommer an på hvordan du tenker å bruke sparkesykkelen. Et bra første spørsmål å stille seg selv er hvilket type underlag sparkesykkelen skal klare, samt om du ofte må løfte elsparkesykkelen. De kompakte alternativene er veldig smidige å ta med seg overalt, men har ikke like bra fremkommelighet som de større modellene har på dårligere veier med grus og gress. *Observer at for eldrevne kjøretøy er maksimal tillatt toppfart for bruk på offentlig vei 22 km/h. Montering av sitteanordning er ikke tillat uavhengig av toppfart. LOVLIG I NORGE! Elektrisk Sparkesykkel Nitrox Alu-5 250W er en lett elektri... - Les mer På lager LOVLIG I NORGE!

  • Sparkesykkel voksne
  • Sparkesykkel til voksne 40
  • Vitaltour no restplasser
  • Sparkesykkel til voksne du
  • OM ARNE SVINGEN | Svingens mørke verden
  • Lars monsen og nina skramstad death

Vennlig hilsen – Oss i og

Barn på 2 – 5 år For de aller minste barna finnes det trehjuls sparkesykler, med to hjul foran og ett hjul bak, slik at det er mye enklere å holde balansen. Det kan være en fordel at barnet ikke bruker de fineste skoene sine inntil det har lært seg å bruke bremsen skikkelig. Mange barn bruker nemlig skotuppene som brems før de lærer seg dette. Sparkesykkel er utrolig bra for barn, både for å trene balanse og for å få litt kjennskap til sykkel og trafikk. I tillegg er det selvfølgelig god fysisk trening når man sparker avgårde. Sparkesykkelen går likevel ikke fortere enn man evner å håndtere, siden sparkesykler er tilpasset alderen på brukeren. Sparkesykler for de minste har mindre hjul og kulelagre som ruller tregere. Det gir dem begrenset hastighet og større sikkerhet i forhold til sparkesykler for ungdom og voksne. Det er også lav fallhøyde fra plattformen på en sparkesykkel, og bremsen er lett å håndtere og naturlig integrert i sparkesykkelen. XXL fører også flere typer løpesykler, som også er et veldig godt bidrag til å forbedre balansen og gi sykkelopplevelser til de aller minste barna.

SPARKESYKLER FOR ALLE De siste 15 – 20 årene har sparkesykler vært veldig populært som fremkomstmiddel blant barn og ungdom. Men det finnes også egne versjoner for voksne, både til by- og skogsbruk. Fordelene er mange, ikke minst at en sparkesykkel er utrolig lett å ta med seg overalt. Hvorfor sparkesykkel? Det går mye raskere å bruke sparkesykkel enn å gå, i hvert fall bortover og nedover. Det er god balansetrening og veldig gøy å bruke sparkesykkel, og mange av dem er laget for triksing og hardere lek. En del sparkesykler er sammenleggbare, så de enkelt kan tas med på buss, trikk, t-bane og i bil, noe som gjør sparkesykkelen veldig anvendelig. I tillegg kan sparkesykkelen fint brukes både inne og ute. Mange bruker den som et enkelt og rimelig transportmiddel på skip, på flyplasser, i kontorkorridorer, til og fra butikken etc. Alle sammenleggbare tohjuls sparkesykler har høydejusterbart styre, slik at de er lett å tilpasse brukeren, selv om barnet vokser. Ikke-sammenleggbare sykler har ikke høydejustering, for der er som regel stivhet viktigere enn komfort.

Dette er sykler uten pedaler, som barnet sitter på og sparker fra med begge bena. Større barn og juniorer For større barn og juniorer er det tohjuls sparkesykkel som gjelder. Det gjør det litt mer utfordrende for balansen, så det er godt for barnets utvikling å gå over til tohjuls etterhvert. Man må selv vurdere når, i forhold til barnets modenhet, motorikk og balanse. Det finnes flere forskjellige typer å velge mellom, både sammenleggbare og stive, justerbare og ikke-justerbare, triksesykler og dirt bikes. Noen har til og med en liten støtte, så man slipper å legge fra seg sparkesykkelen. Syklene er vanligvis i aluminium og stål, som gir lav vekt og styrke. Det finnes også enda lettere sykler i titan, men dette er ekstremversjoner. På de større syklene er ofte hjulene 120 eller 140 mm i diameter. Større hjul ruller bedre og absorberer bedre ujevnheter i veien. Sykkelen blir da også mer stabil i takt med økningen i størrelse. Det er også mer lettrullende hjullagre og bedre brems. Voksne Normalt er vektbegrensningen brukeren på inntil 100 kg på de største sparkesyklene for juniorer.

Fri, 16 Oct 2020 08:00:52 +0000