Flyplassen i stavanger uis

Truls Over Grønland

Dermed følger Truls i «Senkveld»-kollega og vennen Harald Rønnebergs fotspor. Han gikk over Grønland på slutten av 1990-tallet sammen med Frithjof Nansens barnebarn, Nicolai, og mente turen ble et «før og etter» i livet hans. TV 2 vil ikke bekrefte de nye TV-planene, men sier de har spennende planer for Truls fremover. Fantastisk profil - «Oppdrag Hurtigruta» har vært en eventyrlig reise, og Truls er utrolig godt likt av seerne. Han er en fantastisk profil for TV 2, som vi har mange spennende planer for i tiden som kommer, men det er litt for tidlig å si så mye om dem foreløpig. sier presseansvarlig Bjarne Laastad i TV 2 til VG. Truls har heller ikke villet snakke om planene ennå, men i et større intervju med VG tidligere i år fortalte han at dagen etter innspillingen av «Oppdrag hurtigruten» startet han et nytt liv med trening og sunt kosthold. Strengt regime - Jeg har vel aldri vært så stor som akkurat under innspillingen av denne serien. Det er ikke behagelig å være 120 kilo, og det handler jo også om hvor lenge man kan være det før man stryker med.

Polarskuta «Maud» tilbake i Norge etter 100 år – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Ved 20-tiden søndag kom slepet av «Maud» inn mot Fedje i Hordaland. I løpet av natten har ferden gått sørover til Bergen. Da gjenstår kun turen videre langs kysten, rundt Sørlandet og inn Oslofjorden, før Roald Amundsens polarskute er tilbake i Vollen i Asker, der den ble bygd i 1917. I BERGEN: Mandag formiddag fikk bergenserne se dette synet, da skuta ble tauet inn i Vågen i Bergen, som første havn i Norge på turen. Foto: Sissel Rikheim / NRK Les også: Dette er «Maud»-ekspedisjonen – Det føles inderlig godt å vite at «Maud» nå endelig er kommet tilbake til Norge etter ganske nøyaktig 100 år. For oss føles dette som den beste oppreisning vi kan tenke oss for Roald Amundsen, en mann som følte at hele nasjonen hadde snudd han ryggen etter et liv med livet som innsats for sitt elskede land. Det gleder oss i hjertet å se «Maud», ennå stolt, etter all denne tid, møte gamlelandet, sier prosjektleder Jan Wanggaard i « Maud Returns Home ». INNASKJÆRS: «Maud» på veg inn Hjeltefjorden rett nord for Bergen.

Kjendiskveld med Magnus Devold har premiere 8. september kl. 21:30 på TVNorge og TV2-serien TJUKKEN & LILLEMOR» fulgte komiker Truls Svendsens angivelige ferd over Grønland sammen med ekspedisjonsfarer Cecilie Skog. Nå innrømmer han at alt er tatt opp i filmstudio. Discovery Networks Norway © 2015

Aller mest lo jeg faktisk i begynnelsen av boka - FØR de kommer seg ut på tur. Truls er morsom - og alltid på egen Morsom og lettlest bok om Truls Svendsen og Cecilie Skog (og et team) som tar ferden over Grønland. Truls er morsom - og alltid på egen bekostning. Jeg hadde sett TV-serien i forkant av å lese boken, og kanskje det var derfor jeg ikke ble helt fanget av dagboknotatene fra turen?? Jeg elsket ihvertfall serien, og synes boken var riktig så underholdende den også - selv om jeg ikke akkurat forelsket meg i den... Fantastisk og inspirerende bok! Fikk se Truls Svendsen fra en helt ny side. So many aspects of life and leisure have changed. This is true. It's also true that we need to take care of ourselves, collectively and i... Welcome back. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Truls over Grønland - 120 kg sofagris, 600 km på ski og andre historier fra et kaloririkt liv av Truls Svendsen

  • Hvordan vet man at man er forelsket center
  • Nordlys - – Det var bare å brette opp ermene og skyte kassa frem
  • Samspill: Kryssord om velferdstjenester
  • Tom clancy bøker
  • Tingretten tilkjenner Isachsen Entreprenør 7 mill - HENT anker : Bygg.no - Byggeindustrien

– Hvordan gikk det, Truls? – Vi hadde lange dager, men jeg hadde lyst på henne hele tiden likevel, sier han og ler. PÅ ISEN: Truls Svendsen og Cecilie Skog på vei over Grønlandsisen. Foto:Sveinung Svendsen/ Rein Film AS, – Hva var den største utfordringen for deg under forberedelsene, Truls? – Det er at jeg er så glad i god mat og drikke, og rømme og kremfløte. Så å legge det til side og få glede av treningen, var den største utfordringen. Jeg synes ikke den gleden kom tilstrekkelig, men den kom i hvert fall nok til at jeg fikk lov til å stille på startstreken, sier han. For Skog, som venter barn med kjæresten Aleksander Gamme rundt juletider, var det en ekstra utfordring at hun var gravid da de satte ut på tur. – Jeg har gått over Grønland mange ganger før, men aldri gravid, så det er klart det var en ekstra dimensjon. Det var en ny opplevelse, sier hun. – Det er klart at i ettertid, da jeg skjønte at hun var gravid, og at hun måtte våkne ved siden av en tjukkas som ikke hadde dusjet på mange dager, som åpner soveposen og fyller teltet med den lukten hver morgen, er jeg helt imponert over hvordan hun taklet det!

Fri, 16 Oct 2020 12:28:10 +0000