Flyplassen i stavanger uis

Young Bloods Leder

  1. Young Bloods-lederen slår tilbake mot ryktene: - Jeg bruker ikke penger på tull

Gjenglederen (29) som er tiltalt for drapsforsøk på en mann (36) på Furuset i Oslo i 2012, deltok sju måneder etter i et oppvaskmøte med fornærmede. Møtet ble holdt ved Peppes Pizza på Solli plass i Oslo noen dager før nyttårsaften 2012, og flere medlemmer i gjengene Furuset Bad Boys og Young Bloods deltok i møtet, skriver VG. Samtalene i møtet ble tatt opp i all hemmelighet, og opptakene har vært sentrale i politiets etterforskning. Les også: I kveld tente noen på Sotakiosken på Vålerenga. For fjerde gang i vinter Ifølge lydopptaket uttalte Young Bloods-lederen at han og én til «tar ansvaret» for det som har skjedd. Politiet mener 29-åringen med dette bekreftet at han tok initiativ til drapsforsøket, ifølge VG. Fra Furuset Bad Boys – Det viktigste for han var å løse situasjonen, og han tenkte større på det enn straffansvaret. Målet for møtet var å skape fred, og det ble fred, svarer 29-åringens forsvarer Øyvind Bratlien til avisa på spørsmål om hva tiltalte mente med «tar ansvaret». Saken det er snakk om, er drapsforsøket på en tidligere lederskikkelse i gjengen Furuset Bad Boys 18. mai i 2012.

Young Bloods-lederen slår tilbake mot ryktene: - Jeg bruker ikke penger på tull

Det er uforholdsmessig lenge i så gamle saker, sier Øyvind Bratlien. Blankt nei - Vi vil ikke løslate han og saken er oversendt tingretten. Vilkårene for fengsling er fortsatt er til stede, sier politiadvokat Nina Bakken til Dagbladet. 20190121: Nina Bakken er politijurist og gikk saken mot 29-åringen for aktoratet sammen med statsadvokat Kirsti Elisabeth Guttormsen. Politiet sjekket alle som ville inn i rettssal 828 der den den 29 år gamle gjenglederen sitter tiltalt for drapsforsøk og kidnapping. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Bakken viser til at mannen tidligere har forsøkt å unndra seg politiet. - Dommen i saken mot han har ikke falt, sier Nina Bakken. Hun mener smitteverntiltakene i fengselet ikke påvirker beslutningen. - Coronatiltakene som er iverksatt er ikke permanent. Han kan også unndra seg i Norge. Situasjonen er den sammen som ved tidligere fengslinger, sier Bakken. - Disse tiltakene rammer alle i større og mindre grad. At det rammer noen i varetekt gjør ikke videre fengsling uforholdsmessig, sier Bakken - Kriminalomsorgen har iverksatt spesielle tiltak.

Mannen ble truffet av en rekke skudd, men han overlevde. Tiltalt for drapsforsøk Høsten 2019 ble Young Bloods-lederen og et gjengmedlem (32) tiltalt for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. Tirsdag starter straffesaken i Oslo tingrett. Det er satt av sju uker til forhandlingene.

Det legges til rette for utvidet telefontid i forhold til hva det er til vanlig. Ifølge advokat Bratlien er det ikke lagt opp til videokommunikasjon i fengselet der han sitter i varetekt. - Det er ikke noe politiet rår over, sier Nina Bakken. Videre fengsling avgjøres i dag som en kontorforretning i Oslo tingrett. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook

  • Young bloods leder photos
  • Young Bloods-leder tiltalt for drapsforsøk deltok på «oppvaskmøte» - Oslo
  • Kondolanseprotokoll hva skriver man
  • Young bloods leder dom
  • The office rollebesetning 2016
  • Hva syns du har vært den beste reklamen på norsk tv gjennom tidene? : norge
  • Young bloods leder navn

Mannen ble truffet av en rekke skudd, men han overlevde. Høsten 2019 ble Young Bloods-lederen og et gjengmedlem (32) tiltalt for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. Tirsdag starter straffesaken i Oslo tingrett. Det er satt av sju uker til forhandlingene. Nyhetsbrev Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

– Retten mener det er en stor sjanse for at han vil påvirke vitner og rømme fra landet, hva mener dere? – Vår oppfatning er at han har et nettverk utenfor Norge og vil kunne holde seg i skjul. Den siste posten i siktelsen (motarbeidelse av rettsvesenet), underbygger at han tidligere har forsøkt å påvirke andre straffesaker, sier politiadvokat Bakken.

Nå velger den 27 år gamle lederen i «albanerfraksjonen» å uttale seg til pressen. Dette sier gjenglederen Han ønsker å slå tilbake mot det han opplever er rykter som rivalene har plantet hos politiet. AKTOR: Statsadvokat Andreas Schei har bedt om lange fengselsstraffer for de seks mennene politiet mener medvirket til drapsforsøk på 23-åringen. Fremdeles vet ikke politiet hvem som løsnet skuddet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Norsk-albaneren avviser overfor TV 2 at han noen gang har betalt penger for å få sin skuddrammede kamerat til å snakke fienden inn i saken. I en kommentar formidlet via sin forsvarer, advokat Øyvind Bratlien, sier gjenglederen følgende: – Jeg kaster ikke bort penger på tull, men bruker penger på en fornuftig måte. Det må være de som har plantet disse opplysningene, sier 28-åringen. Albaner-lederen er aldri straffedømt, men er nå under etterforskning for flere alvorlige lovbrudd, blant annet medvirkning til drapsforsøk, motarbeidelse av rettsvesenet og for kidnappingsforbund.

smp-stories-top-widget Mannen i slutten av 20-årene er av politiet ansett som hovedlederen i det kriminelle miljøet Young Bloods. Mandag ble han varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll i hele perioden. Den antatte Young Bloods-lederen ble 25. september i fjor pågrepet i Marokko. Natt til søndag ble han utlevert til Norge og fraktet direkte til arresten i Oslo. Mannen i slutten av 20-årene er blant annet siktet for medvirkning til drapsforsøk, forbund om kidnapping og «påvirkning av aktør i rettsvesenet», kommer det frem av kjennelsen fra Oslo tingrett. – Politiet mener han har hatt en sentral rolle i gjengmiljøet Young Bloods på Holmlia. Vi mener også han har spilt en sentral rolle i disse to store straffesakene, som har ført til at han er blitt utlevert, sier politiadvokat og påtaleansvarlig Nina Bakken til Aftenposten. Drapsforsøk og kidnapping De tre punktene i siktelsen strekker seg tilbake til et drapsforsøk i 2012 og en kidnapping i 2015. Drapsforsøket fant sted på Furuset i 2012.

Bakgrunn: Drapsforsøket politiet la bort – Vi skulle megle I avhøret forklarte Young Bloods-lederen seg om egne bevegelser i dagene før og etter drapsforsøket. Han bekreftet at han og «gutta» var innom arbeidsplassen til fornærmede 17. mai, bare timer før 36-åringen ble skutt utenfor sitt eget hjem på Furuset. – Jeg bare ble med. Jeg hadde hørt at han (fornærmede) jobbet der og at noen hadde noe uoppgjort med ham – en liten bagatell med en gutt fra Holmlia. Vi skulle dit for å megle, men han var ikke der, så vi dro, sa 29-åringen i avhøret. ETTERFORSKET: Dette bildet sikret VG få dager etter drapsforsøket i 2012. Trolig ble det tatt på 17. mai dette året. De to som er tiltalt for medvirkning til drapsforsøket er avbildet her. Foto: PRIVAT Gjenglederen forklarte seg videre om et restaurantbesøk i sentrum på nasjonaldagen. Samt en sosial samling på en fotballbane og kafé på Holmlia senere på ettermiddagen og kvelden. Han hevder at han var hjemme like før midnatt. Tekstmeldinger Ifølge tiltalen, ble den tidligere lederskikkelsen i Furuset Bad Boys forsøkt skutt og drept én time senere, cirka klokken 01 natt til 18. mai.

Thu, 15 Oct 2020 16:42:21 +0000