Flyplassen i stavanger uis

Skal Vi Danse Deltakere 2017

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): De siste ukene har flere av landets profilerte kjendiser markert seg i selskapsdans på parketten i «Skal vi danse». Så langt i sesongen har flere av deltakerne vist stor utvikling, og forrige uke ble årets første toppscore utdelt da den tidligere «Skam»-skuespilleren Cengiz Al (20) fikk hele 40 poeng av dommerne. Men hvem var egentlig årets «Skal vi danse»-deltakere før de ble kjente? Nedenfor følger en rekke bilder av deltakerne fra deres barne- og ungdomsår. Matchende klær Blant andre av Cengiz Al (19). Skuespilleren, som har lang danseerfaring, har imponert, og var første deltaker i årets sesong til å kapre 40 poeng. I siste sesong av «Skam» utmerket han seg som flørten til rollefiguren Sana, spilt av Iman Meskini. Han ble raskt en favoritt hos det norske folk, og han har trolig også danset seg inn i flere nordmenns hjerter. - Mamma likte å kle oss pent og ville at ting i antrekket skulle matche.

Her er årets "Skal vi danse"-kjendiser - rbnett.no - nyheter, sport, kultur og økonomi

Jeg fikk vite mange år senere at min far kjørte etter meg i bil og passet på, det visste jeg ikke da, sier Trude og ler. Brudepike Da Helene Olafsen (27) ble med i «Skal vi danse» innrømmet hun overfor Se og Hør at høye heler kunne bli et problem. Så langt kan det se ut til at hun takler skoene meget godt. Hun får nemlig gjentatte ganger skryt fra dommerne. Dansegleden kan det ifølge barnebildet se ut til at hun har hatt med seg siden hun var liten. - Bildet er tatt i 1995 i min tantes bryllup. Jeg var fem år og her danser jeg sammen med min søster Monika. - Vi var brudepiker i bryllupet, legger hun til. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kjendis

Hun likte også å kle meg og brødrene min matchende. Den capsen sitter jo ganske godt den, forklarer Cengiz og ler. - Mamma fikk meg da hun var 21, så hun var bare 23 da dette bildet ble tatt, fortsetter han. STILIG: Cengiz var stilig i matchende caps og buksedress. Her var han to år gammel, i 1999. Foto: Privat Vis mer 2017: Slik ser Cengiz ut i dag, 18 år senere. Foto: Tor Lindseth Ny sveis Som siste deltaker inn i konkurransen har også Marna Haugen Burøe (36), bedre kjent som «Komikerfrue», overrasket på parketten. Hun innrømmet, da hun takket ja, at hun kjente på panikken før dansedebuten. KORT HÅR: Marna er kjent for sine lange, blonde lokker. Hun sier selv at hun var i en alderskrise da dette bildet ble tatt i 1996. Foto: Privat På bildet hennes fra ungdomstida har hun akkurat vært gjennom en rekke ulike hårfrisyrer. Med oransje sveis legger ikke Marna skjul på at hun var i en «alderskrise» da bildet ble tatt. - Jeg var midt i første hormonelle alderskrise da dette bildet ble tatt.

- Jeg har aldri vært så tjukk siden, sier «Hockey»-stjernen. Rocketroll Den tidligere «Idol»-vinneren Jorun Stiansen (33) har holdt seg borte fra media de siste åra, og overrasket derfor mange da det ble kjent at hun var en av årets deltakere. KLEDDE SEG UT: Jorun forteller at hun likte å kle seg ut som yngre. Her var hun Bruce Springsteen i 1987. Foto: Privat Den sprudlende 33-åringen har tidligere uttalt at hun ikke er redd for å danse i utfordrende antrekk, og at det er i en slik setting man har mulighet til å gjøre det. Hun har også avslørt sine beste triks for å holde antrekkene på plass. - Jeg har håndballklister på rumpa, sa hun. Allerede på barnebildet av henne kan man se at en artist-karriere ville være innen rekkevidde. Hun stiller nemlig tøft opp med en gitar og er utkledd som selveste Bruce Springsteen - bare tre år gammel i 1987. - Min bror og jeg vokste opp med sang og musikk i heimen, og noe av det gøyeste vi visste var å kle oss ut og opptre for mamma og pappa. På bildet var jeg Bruce Springsteen, rocketroll som treåring, sier hun.

Det er fra 1996 og jeg gikk i første klasse på videregående. Jeg hadde lang, blondt hår like før dette, men lot en tre år gammel lillebror til en jeg kjente klippe meg. Når jeg ser dette bildet får jeg veldig lyst til å bare gi den jenta en klem, forklarer bloggeren. LANGE LOKKER: Marna er kjent for sine lange, blonde lokker. Foto: NTB scanpix - Tjukk Erik Follestad (28) har blitt omtalt som «sexy» flere ganger i løpet av sin tid i «Skal vi danse». Han har senere uttrykt at dette er et stempel han ikke er tilfreds med. Til Se og Hør la han ikke skjul på at han er litt lei praten om hans «sexy dansing». HOCKEY-STJERNE: Erik Follestad i 1990. Foto: Privat - Jeg fikk noen bemerkninger forrige gang på at det var litt for sexy og sånne ting, men det er sånn vi danser i grunn, så det er ikke så farlig. - Jeg føler det blir feil å prøve å holde igjen når det er «connection» mellom de to som danser liksom, fortsatte han. Erik legger imidlertid ikke skjul på at han har forandret seg siden barnebildet av han ble tatt i 1990.

  • Her er årets "Skal vi danse"-kjendiser - rbnett.no - nyheter, sport, kultur og økonomi
  • Flyet var viktigere enn reisemålet
  • Skal vi danse deltakere 2012.html
  • Skal vi danse deltakere 2017
  • Gjennomsnittshøyde norge 2017
  • Skal vi danse deltakere 2017 date
  • Skal vi danse deltakere 2017 free
  • Skal vi danse deltakere 2017 season
  • Bibliotekarene anbefaler: Den tredje søsteren av Terje Bjøranger
  • Som cards

Skal vi danse deltakere 2017 2018

Når man blir eldre opplever man en naturlig reduksjon i muskelmasse, noe som også vil føre til lavere forbrenning, forklarer Lied. Sundfør forteller at energibehovet, altså hvor mange kalorier man trenger, reduseres noe med alderen. Og fordi man taper litt muskelmasse hvert år, vil man merke at man må enda lavere ned i kaloriinntak. - Mange merker også at når man er eldre, kan aktivitetsnivået gå litt ned. Man har gjerne tid til masse trening som pensjonist, men det kan være mer bedagelig når man har mer tid til å slappe av. En annen ting er at fettet fordeler seg litt annerledes. Etter menopausen har kvinner lettere for å legge på seg rundt magen, sier Sundfør. Likevel mener begge ekspertene at det er fullt mulig å gå ned i vekt også i godt voksen alder. - Spiser man sunt og variert, og i tillegg har ekstra fokus på å være fysisk aktiv – spesielt med tanke på styrke, har man som godt voksen god mulighet for å gå ned i vekt, understreker Lied. - I tillegg til økt forbrenning gir fysisk aktivitet en rekke andre positive virkninger, som økt overskudd, bedre humør, bedre søvnmønster, og det forebygger hjerte- og karsykdom, kreft og diabetes, legger hun til.

BUNAD: Ida Gran-Jansen sammen med lillebroren Fredrik Gran-Jansen. Foto: Privat I 1999 var Ida 12 år gammel og stolt pyntet i bunad. - Bildet er tatt på julaften. Både lillebroren min og jeg er pyntet i bunad. Jeg husker at jeg var veldig stolt over at jeg hadde fått noen striper i håret, sier hun og ler. - Jeg har bursdag lille julaften og har alltid elsket jula, fortsetter hun. BRUDD: Denne uken kom nyheten om at Ida Gran-Jansen har pådratt seg nok et brudd i ribbeina. Foto: Tor Lindseth Lånte mammas sykkel Tidligere politiker Trude Drevland (70) har tidligere fortalt til Se og Hør at flere uker med intens dansetrening merkes på kroppen. - Jeg prøver jo å si til folk som stopper meg på gata at dette er den beste måten å trimme på, fordi du har det gøy og lærer noe nytt samtidig, sa hun til Se og Hør. På bildet av henne var hun syv år gammel i Melbu i Vesterålen. - Det var første dag på skolen. Jeg fikk låne mammas sykkel med regnbuefarget netting på hjulet. Det var lang vei til skolen, men jeg fikk lov til å sykle alene og jeg var så stolt.

IDOL: Jorun Stiansen hadde vært borte fra rampelyset i lengre tid da hun takket ja til «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Ole Brumm-badebukse Grunde Myhrer (20) har på sin side har vært mye i media det siste året. Etter at han deltok i årets sesong av «Paradise Hotel» har 20-åringen blant annet funnet kjærligheten. BADENYMF: Grunde Myhrer i 1999. Foto: Privat At Grunde er svært populær blant det motsatte kjønn var lett å se da Seoghø møtte ham i Oslo på 17. mai. På barnebildet av ham var han sammen med familien på ferie. - Bildet er tatt på ferie med familien i Dubai i 1999, jeg var tre år. Jeg hadde fått ny Ole Brumm-badebukse og var veldig stolt av den, forklarer han. - Elsker jula Bake-dronning Ida Gran-Jansen (29) har i likhet med Grunde vært mye i media det siste året. Hun imponerte nemlig tidligere i år med ferdighetene sine under den første sesongen av «Farmen Kjendis». Så langt har Ida, i likhet med flere, imponert stort på dansegulvet - til tross for store smerter. Denne uken ble det nemlig kjent at hun har brukket sitt tredje ribbein, men nekter å gi seg av den grunn.

12 kjendiser skal fra 2. september svinge seg på parketten i den 13. sesongen av "Skal vi danse" på TV 2. Her er årets cast! Foto: TV2 Nyheter Publisert: 08 august 2017 12:09 Sist oppdatert: - Vi er veldig stolte av årets "Skal vi danse"-cast. Dette er markante personligheter som folk flest kjenner fra før, og kommer til å bli enda bedre kjent med gjennom deres utfordringer på og utenfor parketten i høst. Med deltakere som Norges største blogger, Anna Rasmussen, SKAM-stjernen Cengiz Al, Bergens mest markante politiker, Trude Drevland og den folkekjære komikeren Tommy Steine, er dette en cast med stor bredde og sterk appell. Gjengen har allerede masse energi og danseglede, og vi gleder oss til å se dette utspille seg på dansegulvet i hele høst, og startskuddet går allerede 2. september, forteller programdirektør Jarle Nakken i TV 2. Dette er årets "Skal vi danse"-kjendiser: Cengiz Al – Skuespiller (SKAM) Hedda Kise – Programleder Helene Olafsen – Snowboarder Erlend Elias – Stylist Tommy Steine – Komiker Trude Drevland – Politiker Anna Rasmussen – Blogger Grunde Myhrer – Realitystjerne (Paradise Hotel) Ida Gran-Jansen – Kjendisbaker Geri Schau – Radiostjerne Erik Follestad – Iskrigerne Jorun Stiansen – Idol-vinner Programledere er Katrine Moholt og Anders Hoff.

Thu, 15 Oct 2020 13:34:15 +0000