Flyplassen i stavanger uis

Robin Andre Svendsen

  1. Erika svendsen
  2. 30-åringen knivstakk og drepte Robin (29) - nå har han fått dommen
  3. – Robin var et tilfeldig offer - smp.no/nyheter – Nyheter fra Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.
  4. Politiet har sikret seg video av drapet

Den drapstiltalte 30-åringen forklarte at avdøde «stirret på ham» - og at han knivstakk ham Bistandsadvokat for de etterlatte, advokat Mette Ekroll Nyland, sier avdøde Robin André Svendsen var på feil sted til feil tid. – VISSTE IKKE OM NARKO-OPPGJØR: Bistandsadvokat Mette Ekroll Nyland sier avdøde Robin André Svendsen (29) var på feil sted til feil tid da han ble knivstukket og drept på Brunholmen i Ålesund. Nyheter Publisert: 01 oktober 2018 16:09 Sist oppdatert: 01 oktober 2018 18:25 – Svendsen var i Ålesund for å besøke en kamerat. Han kjente ikke til noe narkotikagjeld eller konflikt, sier Nyland.

Erika svendsen

Det ble klart under domsavsigelsen i Sunnmøre tingrett fredag. Mannnen ble også dømt til å betale en samlet erstatning på 266. 000 kroner. Det var Sunnmørsposten som omtalte dommen først. Ifølge avisen la aktor Jogeir Nogva ned påstand om 14 års fengsel da saken gikk for tingretten i forrige uke. Advokatfullmektig Øyvind Brandal, som representerer den tiltalte, sa under domsavsigelsen at hans klient ønsker en fullstendig anke. Det skriver SMP. Mener klienten var psykisk utviklingshemmet Mannens forsvarer sa, ifølge Sunnmørsposten, i sin prosedyre at hans klient burde få seks år i fengsel. – Min klient har ikke forsøkt å unndra noen faktum. Han har forklart seg til politiet, og hans forklaring stemmer i hovedsak. Det er også et poeng at vi mener min klient var på handlingstidspunktet psykisk utviklingshemmet i lettere grad, sa advokat Reidar Andresen under rettssaken i forrige uke. Retten var imidlertid ikke i tvil om at mannen i 30-årene var tilregnelig under drapet. Konflikt Det var 26. februar i år at politiet i Ålesund rykket ut til et Scandic-hotell midt i sentrum, etter meldinger om en grov voldsepisode.

30-åringen knivstakk og drepte Robin (29) - nå har han fått dommen

  • Jenter i bikini
  • T bane rutetider oslo
  • 30-åringen knivstakk og drepte Robin (29) - nå har han fått dommen
  • Logg inn - Flytoget
  • Hvor lenge må man vente med å kjøre etter alkohol
  • Damer og øl lyrics

Ifølge NRK Møre og Romsdal skal 29-åringen bare for ett års tid siden ha blitt dømt for å ha knivstukket en person en rekke ganger i forbindelse med et narkotikaoppgjør. Lik TV 2 Nyhetene på Facebook nyheter innenriks

– Robin var et tilfeldig offer - smp.no/nyheter – Nyheter fra Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

I samråd med familien har politiet frigitt navnet på mannen som ble drept i Ålesund mandag ettermiddag. Det var den 29 år gamle Robin Andre Svendsen som døde. Svendsen kommer fra Fræna i Romsdal, men har vært bosatt i Molde de siste månedene, opplyser politiet. Pågrepet like ved Ifølge Ferstad var det flere vitner til drapet - også ut over de fire personene som var involvert en konfrontasjon som startet med en krangel om penger. – Flere av disse deltok i livreddende førstehjelp på han som var knivstukket, sier politiadvokat Ferstad. Politiet opplyste på en pressekonferanse i ettermiddag at mannen som er siktet for knivstikkingen, ble pågrepet etter kort tid - bare noen få hundre meter der drapet skjedde. Politiet har begjært fire ukers varetektsfengsling av 29-åringen som er siktet i saken. Mannen har samtykket til fengsling. Avdøde skal obduseres i Bergen i morgen. Ifølge opplysninger TV 2 har fått, skal knivdrapet i Ålesund ha skjedd som et resultat av et forsøk på drive inn penger fra en annen person i byens rusmiljø.

Politiet har sikret seg video av drapet

Mannen døde på Ålesund sykehus kort tid etter og en 29-åring ble pågrepet og siktet for forsettlig drap. – Min klient har ikke tatt stilling til straffskyld, men erkjenner å ha forvoldt den andres død. Han er veldig preget av dette, og synes det er en tragisk sak og hadde aldri tenkt at det skulle få det fatale utfallet, sier mannens forsvarer. Det som kan være drapsvåpenet ble hentet opp fra Brosundet av dykkere fra Ålesund brannvesen seint i går kveld. Ukjent med drap 29-åringen ble avhørt på Ålesund politistasjon seint i går kveld og har allerede samtykket til varetektsfengsling. Fengslingsmøtet vil bli gjennomført som en kontorforretning med kun dommeren til stede. Den drapssiktede 29-åringen ble først seint i går kveld - mange timer etter voldsepisoden - kjent med at knivstikkingen endte med drap. – Han ble fryktelig lei seg og er fryktelig preget av det som har skjedd, sier Andresen til TV 2. Den nå drapssiktede 29-åringen har en lang rekke dommer bak seg de siste 15-årene og skal ha blitt løslatt fra fengsel for bare få uker side.

Thu, 15 Oct 2020 22:36:10 +0000