Flyplassen i stavanger uis

Populære Klokker Til Kvinner 2016

Urmaker Bjerke Published on May 26, 2016 I "Bjerke Exclusive" kan du lese om årets nyheter både fra Baselworld og SIHH messene. Her kan du lese om tekniske forbedringer som gjør ur... Published on May 26, 2016 I "Bjerke Exclusive" kan du lese om årets nyheter både fra Baselworld og SIHH messene. gjør ur... urmakerbjerke

Også lenken kombinerer stål og gull og kommer i to forskjellige utførelser - «oyster» eller «jubilee». Flere skivevalg er tilgjengelig, herunder perlemor og diamanter på timemarkørene som løfter denne klokken enda lengre opp på smykkekategorien, samtidig som klokken trygt kan benyttes hver dag takket være den vanntette og robuste konstruksjonen. Prisen starter på 93. 700 og går oppover avhengig av materialvalg. Om man finner 36 millimeter for stort, har Rolex også lansert nye utgaver av den mindre Datejust 31, men da i helgull. Glashütte Original Sixties En av urskivene som gjorde mest inntrykk på meg under årets messe var denne grønne varianten fra Glashütte Original, som raskt fikk kallenavnet «green explosion» hos en rekke entusiaster og journalister. Skiven, som utvilsomt er klokkens viktigste element, har en vanvittig dybde og farge som virkelig gjør klokken unik, om en kanskje litt vanskeligere å kombinere med alle antrekk. Både skive og klokke er fullprodusert «in-house» av Glashütte Original, noe som tilsier høy kvalitet både visuelt og mekanisk.

 • Mest populære klokker - topp ur merkevarer for menn & kvinner på etableringen klokker
 • Vann med smak 2017
 • Bergen kommune reguleringsplaner
 • Skriv så enkelt som mulig
 • Visjon norge jan hanvold 11
 • Intrum justitia scam
 • Når jeg blir 66 tekst
 • Norsk Ornitologisk Forening - Norske navn på verdens fugler
 • Karnevalsdrakt - Gul/Skjønnheten og Udyret - BARN | H&M NO

Klokken er tilgjenglig i enten helt hvit eller helt svart utførelse, og med krans i keramikk, rødt gull eller diamanter. Men Aquaracer-navnet er ikke bare til pynt, for faktisk er klokken også vannresistant til hele 300 meter. På papiret virker det nesten litt forvirrende, men miksen av det sporty, elegante og tøffe, fungerer overraskende bra i praksis.

Inni urkassen sitter et automatisk selvtrekkende urverk som gir mye klokkeglede også for de med litt interesse for tekniske og mekaniske aspektet. Resultatet er en kanontøff klokke som gir assosiasjoner til luftfartens glansalder. I første omgang vil klokken leveres i tre forskjellige utgaver, hhv. i stål med sort skive eller blå og beige skive, samt i en utgave med bezelring i rødt gull og beige skive. Alle modellene leveres på skinnreim. Veiledende pris er 38. 250, - for utgavene i stål, mens utgaven med bezelring i rødt gull har fått en pris på 51. 650, -. Rolex Datejust 36 Når Rolex skal gjøre endringer på en av sine absolutt mest ikoniske klokker er det naturlig nok ikke snakk om noen revolusjon, men heller en forsiktig evolusjon. Men de små visuelle endringene gjør klokkene kanskje enda mer tidsriktige, samtidig som selskapet har utstyrt modellene med nyeste generasjons urverk som er helt i toppklassen. Klokkene kommer i en 36 millimeter stor urkasse i stål, hvor bezelringen er i gult eller «everose» gull, eventuelt utstyrt med diamanter.

For her balanseres en bortimot perfekt miks av det tøffe og det elegante. Historisk inspirasjon Vi har skrevet litt om herreutgaven av Longines Heritage 1918 tidligere, men også dameutgaven fortjener en omtale. Longines Heritage 1918 bygger på det sveitsiske urmerkets rike arv, og er direkte inspirert av en av Longines sine historiske urmodeller. Det vintageinspirerte designet er i utgangspunktet litt maskulint, og på innsiden sitter det et selvtrekkende mekanisk urverk fra ETA. Urkassens diameter på 38. 5 mm, og de 60 diamantene som omslutter urskiven, sprøyter imidlertid inn en stor dose femininitet, og resultatet er en av Baselworld 2016 sine aller lekreste dameur. For urmerker flest, er det få ting som er like viktig som et øyeblikkelig gjenkjennbart design. Dette er ikke gjort over natten, og er ingen lett prosess. Maurice Lacroix sin «Calypso» fra 90-tallet, var imidlertid en slik klokke, og i år ønsker det sveitsiske merket å gjenopplive sin ikoniske urmodell. Under det nye navnet Aikon, introduserer Maurice Lacroix en rekke nye modeller, som også inkluderer en 35 mm urmodell rettet mot kvinner.

For å ikle deg dette, bokstavelig talt smykket av en klokke, må du regne med å finne frem 287. 800 norske kroner. Nomos Tetra Petit Four Fra den spennende tyske produsenten Nomos kommer fire sukkersøte nyheter. Sukkersøte fordi Nomos selv omtaler klokkene som inspirert av franske småkaker, og i samme vending foreslår at du kan gravere adressen til yndlingskonditoriet på baksiden, dersom du velger en av utgavene med lukket baklokk. De fire utgavene, som har fått navnene Azure, Grenadine, Matcha og Pearl er utstyrt med Nomos' egenproduserte urverk som trekkes for hånd og som har en oppgitt gangreserve på rett under to døgn. På de to førstnevnte har du innsyn gjennom safirglass på baksiden, mens de to sistnevnte har solid urkasse, nettopp for gravering. De duse fargene på både skivene og lærreimen i «velur» sender tankene tilbake til en svunnen tid og gir et herlig klassisk utseende. Klokkene har fått en veiledende utsalgspris på 18. 750, - for Azure og Matcha, mens Pearl og Grenadine ligger litt over med en pris på 21.

Nei – lekre klokker er ikke forbeholdt herrene. Tekst: Jon Henrik Haraldsen Det er ikke bare herrene som står i fokus når årets store nyheter presenteres under klokkemessen Baselworld. Faktisk er det ofte med dameurene, at merkene tør å slippe seg løs med nyskapende design, og eksperimentering med former, farger og materialer. Tar man et blikk ut i verden, er det også en tydelig trend med et økende fokus på dameurenes funksjoner og urverk. Dameur med komplikasjoner (funksjoner), et mekaniske indre, eller moderne design, er å finne på stadig flere kvinners ønskelister. «Fly me to the moon» Certina DS First Lady Ceramic Moon Phase er et nærmest perfekt tekstbokeksempel på den seneste generasjonen av dameur. Her bys det nemlig på en aktuell kombinasjon av moderne design, tidsriktige materialer, og ikke minst et urverk med både kronograf og månefase-komplikasjon. Sistnevnte har vært i vinden de siste årene, og indikatoren for månefase utmerker seg som en stilig visuell detalj. Tre forskjellige varianter av DS First Lady Ceramic Moon Phase er tilgjengelig, hvor spesielt utgaven med urkasse i PVD roségull og svart keramisk krans kan være verdt å merke seg.

 1. Kreft i kinnet
 2. Hvordan smitter mrsa fra menneske til menneske
Sat, 17 Oct 2020 01:14:05 +0000