Flyplassen i stavanger uis

Aurskog Høland Bygdeservice

TCFD RAPPORTERING Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse. Media Ingen pressemeldinger er registrert. Pass på å publisere dine suksesser, benytt som din leverandør på PR nå!

Aurskog - Høland Bygdeservice SA

3 på Åpen dag - så skal vi fortelle litt om vår nye satsning 🙂 klar for salg til park - og anleggsbransjen! Stikkord er revolusjonerende, miljøvennlig, vedlikeholdsfri, innovativ, praktisk, lyssterk:) Denne uka har det virkelig gått unna! Vi har vasket og ryddet klar for mottak av masse utstyr fra Ramirent! Vi har avholdt kurs for arbeid i høyden. Offisiell Kick Off oppstart Ramirent blir 5. 3, men mye utstyr er på plass allerede, så kom bare innom! Videre har fått plassert Krinner skruene våre på strategisk spennende steder og har avholdt mange spennende møter som lover godt for fremtiden! Det har gått rundt for flere av oss i teamet denne uka🙂! God helg! Aurskog Høland Bygdeservice - bakkemannskap for Hafslund - linjerydding med helikopter. Aurskog Høland Bygdservice er i disse dager ute som bakkemannskap for helikopter - linjerydding for Hafslund Nett. I tillegg er det full aktivitet på tradisjonell linjerydding på lavspent:). Aurskog Høland bygdeservice bokstavelig talt mot nye høyder, 35 meter til værs med Jan Thore som primus motor!

Reparasjon av luke i Aurskog kirke etter blåsten Alle mann på dekk:) Vi finner løsninger på det meste:) Ingen bilvei, ingen hindring....

Styret består av 6 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 46 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 36 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 26, 71 poeng. Finansieringsanalyse Varelager Kundefordring Leverandørkreditt Belåning aktiva Leasing 0 934 644 76 973 9 190 500 102 000 Analysen er laget av AS Regnskap År 2019 2018 2017 Driftsinntekter 22. 743 26. 967 28. 000 Driftsresultat -130 598 -1. 801 Ordinært resultat 2. 284 399 -1. 469 Sum egenkapital 2. 999 610 32 Kassebeholdning 183 1. 139 203 Resultatgrad -1 2 -6 Egenkapitalandel 16, 20% 3, 40% 0, 20% Alle tall i tusen Selskapets bankscore er beregnet til 7, 90 av 10 poeng. Bankscore systemet inneholder faktorer og nøkkeltall som er viktige for bankene når man vurderer lån og kreditter til typiske små og mellomstore bedrifter. Analysen kan brukes til å få en rask, matematisk og objektiv analyse av selskapets bankstatus. For store selskaper er modellen ikke tilstrekkelig omfattende.

  1. Bussreiser i norge
  2. Maling til fliser
  3. Aurskog Høland bygdeservice SA, Bjørkelangen, Aurskog-Høland - 1881.no

Aurskog Høland bygdeservice SA, Bjørkelangen, Aurskog-Høland - 1881.no

Styreleder har det juridiske ansvaret SE RISIKOANALYSEN Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap. Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore. Samfunnsansvar Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt KLIMAREGNSKAP Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse. SBT ANALYSE Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen. ESG RAPPORTERING Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

Hølandsveien 1988, 1960 Løken Foretak Orgnr: 979 392 796 Selskapsform: SA Firmanavn: Aurskog Høland Bygdeservice Sa Historiske navn: Aurskog Høland Bygdeservice SA Bygdeservice Aurskog Høland BA Besøksadresse: Hølandsveien 1988, 1960 Stiftet: 30. 10. 1977 Registrert: 14. 01. 1998 Formål: Formidle tjenester fra medlemmene til offentlige etater, bedrifter og personer. Dette skal gi muligheter for økte inntekter for medlemmene gjennom bedre utnyttelse av arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap og verktøy m. v. Laget skal aktivt markedsføre medlemmenes tjenester. Prokura: Daglig leder alene. Signatur: Daglig leder og styrets leder i fellesskap. Revisor: Aurskog Høland Bygdeservice Sa er oppført på adressen «Hølandsveien 1988, 1960 Løken» og ble registrert 14. 1998 som et SA. Det er ikke registrert et nettsted for selskapet. Selskapets er registrert i bransjen Utleie av arbeidskraft (78200) Selskapets driftscore er beregnet til 50 poeng. [100 - best poeng, 0 - dårligst. ] Siste innlevert regnskap i 2019 viser en omsetning på NOK 22 743 000, et driftsresultat på NOK -130 000 og hvor egenkapital var positiv med NOK 2 999 000.

Aurskog Høland Bygdeservice er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere og andre selvstendig næringsdrivende. Siden starten i 1997 har Aurskog Høland Bygdeservice utviklet seg til en bedrift som utfører mange oppgaver for offentlige og private bedrifter samt private kunder. Vikartjeneste for bedrifter i hektiske perioder er et område som vokser hvert år. Vi har dyktige og stabile arbeidsfolk og er fleksible, dette er noe av årsaken til den gode veksten vi har hatt. Trefelling av vanskeligstilte trær og skogrydding har etter hvert blitt vår spesialitet. Vi har de siste 4 årene ryddet kraftlinjer for strømleverandørene i området. Vi har også utført rydding av skog og kratt langs veier. Vi utfører trafikkdirigering og skriver vedtakssøknader for arbeid på eller langs veg Vi skriver vedtak /-gravetillatelse søknader for graving på veg, langs veg og under veg Vi sysselsetter i dag ca. 90 personer i et stort spekter av arbeidsoppgaver. Skulle dere ha behov for folk i travle perioder eller ved sykdom er det bare å ta kontakt med

OM OSS Aurskog Høland Bygdeservice SA er et samvirkeforetak stiftet i 1997. Vi består i dag av 46 eiere, og omsetter årlig for rundt 40 millioner kroner inklusiv våre datterselskaper QPS Trading AS og Quality Products & Services AS. I tillegg til våre ansatte har vi utførere og eiere som består av lokale selvstendige næringsdrivende som utnytter fordelen av samarbeid satt i system. Vi har ordnede arbeidsforhold, velfungerende HMS – system og sentral forsikringsordning. Vi ønsker å kunne tilby våre eieres varierte kompetanse og maskinpark til kommuner, privatpersoner, bedrifter og andre. Vi har fagbrev innenfor en rekke fagfelt, og krydrer fagkompetansen med god fornuft og konkurransedyktige priser. Vi sysselsetter i dag 70 personer, og har et bredt spekter av nye maskiner og kompetanse som står til tjeneste for deg. I tillegg har vi nylig inngått franchise avtale med Ramirent. Vi disponerer derfor redskap og utstyr til de fleste formål. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Sat, 17 Oct 2020 03:38:10 +0000