Flyplassen i stavanger uis

Per Åge Skrøder

 1. Per-Åge Skrøder – Wikipedia
 2. John og åge
 3. Thomas Larsen Kildebos Blogg
 4. Norske Ishockeyspillere | sonvel.net

-plass VM 12. -plass VM-kvalifisering Ikke kvalifisert 1998 VM pulje B 21. -plass 1999 Kvalifisert til VM 2000 10. -plass 2001 OL-kvalifisering 2002 VM Divisjon I 22. -plass 2003 20. -plass 2004 OL-førkvalifisering Kvalifisert til endelig turnering 2005 2006 11. -plass 2008 8. -plass 2009 Kvalifisert til OL 2010 Vinter-OL 2011 6.

Per-Åge Skrøder – Wikipedia

I sin karriere spilte han for Lillehammer IK og Sparta Warriors i Norge, samt de svenske klubbene Frölunda HC, Linköpings HC, HV 71, Södertälje SK og MoDo Hockey i Svenska hockeyligan (SHL). I 2004 ble han svensk mester med HV71, og i 2007 ble han svensk mester med MoDo. I 2011 satte han rekorden for den mestscorende utlendingen i den svenske Elitserien. [1] Skrøder har også representert Norge i flere internasjonale turneringer, og spilte i alt 113 offisielle landskamper for Norge (VM- og OL-kamper samt kvalifikasjonskamper til VM og OL). Han har med sine 45 mål og 32 assists vært en av de viktigste offensive spillere på det norske landslaget i nyere tid. Tidlig liv [ rediger | rediger kilde] Skrøder ble født 4. august 1978 og vokste opp på Yven i Sarpsborg. Han tilbrakte barne- og ungdomsårene i Sparta Warriors, før han kom til Lillehammer for å gå på hockeylinja på Norges Toppidrettsgymnas. Det kombinerte han med å spille for Lillehammers seniorlag og i sin første hele sesong på seniornivå produserte han 54 poeng på 36 kamper.

John og åge

Det skal bli spennende å se hvor mye Patrick Thoresen kan få til der nede (vi så alle hvor sinnsykt god han var i OL kval), Aasen som hadde en fantastisk start i Modo før skaden, Lars Erik Spets som dominerte NM sluttspillet for VIF og var desidert den spilleren som fortjente MVP(!!! ) og det skal også bli morro å se nivået til Holøs, som Avalanche er ute etter! Han stod frem som en back Färjestad absolutt kunne stole på i sluttspillet i Sverige, når de hentet hjem SM guld! Alt dette går jeg nå glipp av. Det hadde vært helt sinsykt morro å blogget fra Sveits og fortalt hva jeg syns om kampene, stemingen, gutta på isen etc.. MEN NEI! Jeg får gjøre som alle andre som ikke skal se, skru på NRK. Med dette ønsker jeg alle reisende et flott tur og til gutta jeg skulle reist med: faen assa.... VM Troppen! Da er Norges VM 2009 tropp tatt ut.

Thomas Larsen Kildebos Blogg

Norske Ishockeyspillere | sonvel.net

 • Opplysningskontoret | Anne B. Ragde frykter russisk invasjon av norsk krim
 • Overnatting løkken danmark
 • Shia og sunni muslimer
 • Norske Ishockeyspillere | sonvel.net

Noen som ikke burde vært her eller er savnet? VM i Sveits Det er med et tungt hjerte jeg nå har innsett at finanskrisen har satt kjepper i hjulene mine, når det kommer til VM i Sveits nå i april/mai. Turen som har vært planlagt i over ett år nærmer seg, men det er uten Johansen på flyplassen. Det irriterer meg noe jævlig, men sånn er nå livet en gang og man må bare innse det; man kan ikke få alt man vil. De som drar er en del gutter fra Furuset ishockey (supportere, ex spillere og spillere) og jeg ønsker de en fantastisk tur med mye fyll, moro og god hockey. Jeg har også hørt rykter om at det er en del folk fra forskjellige steder i Norge som skal nedover, så de norske gutta får nok en god støtte i "vikingene" som reiser nedover! Laget vårt (jeg sier vårt, for vi alle er norske) sies å være det beste noensinne, og det kan jeg fort tro på. Alle de beste spillerene Norge kunne hatt med er med, utenom Ole Kristian Tollefsen som er ute med kneskade i lang tid og Mathis Olimb som nesten mista beinet på Jordal i OL kvalen, to spillere Norge absolutt kunne trengt.

 1. Trene til triathlon
 2. Lekte ned tak for spotter video
 3. Beste pizza i oslo 10
Sat, 17 Oct 2020 02:54:10 +0000