Flyplassen i stavanger uis

Ola Giæver Widerøe

Vi lever i et vestlig land og trenger konkurranse Foto: Trygve Hongset / NRK Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt Silje Brandvold i Widerøe, sier at de forventer konkurranse fra flere selskaper. Foto: Widerøe Skulle Giæver og hans selskap vinne anbudet om Finnmark og Bodø-Lofoten, må han ha 12–15 nye fly innen april neste år. Han mener det ikke blir noe problem. – Vi har verdens største flyeier i ryggen, så det skal vi klare. Dessuten har vi kunnskap og kompetanse på alle nivå i verdensklasse for operasjoner på kortbanenettet, sier han. – Vi har hatt både to og tre konkurrenter ved tidligere anbudsrunder, men vi har vunnet. Widerøe har hovedkontor i Nord-Norge, og landsdelen er et viktig markedsområde for oss. Den utgjør 40 prosent av vår virksomhet. Hun vil ikke kommentere opplysningene om at Fly Viking og DAT vil samarbeide om å utkonkurrere Widerøe. – Vi konsentrerer oss om det anbudet vi har lagt inn. Det var lagt inn en del nye premisser for anbudet som gjør at vi har måttet jobbe på en annen måte.

Helgelendingen - Giæver om Widerøe: - Avlivet 66 mennesker

Vi er trygg på at vårt tilbud er konkurransedyktig.

Ola giæver widerøe

  1. Svette under svangerskapet | Svettesone | Rexona
  2. Vaskemaskin avløp renner over
  3. Krig og fred film
  4. Grams luftfartsblogg: Ola Giæver og hans kamp mot Widerøe - NRK
  5. Ola glover widerøe
  6. Norsk Kalender 2019 - med helligdager
  7. Helgelendingen - Giæver om Widerøe: - Avlivet 66 mennesker
  8. Butikker åpne påskeaften

Ola brasil

Men hun får ikke være det ferskeste flyet lenge. søndag 09. 07 2017 21:31 Så mye tjener FlyViking per solgte billett – Dette er en salgspris for at folk skal få teste oss og se at dette er bra, forklarer direktøren. fredag 23. 06 2017 12:50 Ola Giæver selger Tromsø-eiendommer for å styrke FlyViking Flyselskapsgründeren håper å få selskapet børsnotert. 10:20 FlyViking ønsker seg hangar på Tromsø lufthavn Etter å ha vurdert alternative baser har FlyViking landet på Tromsø som det beste. torsdag 01. 06 2017 00:23 Ola Giæver mener Widerøe har tatt livet av 66 mennesker FlyViking eier, Ola Giæver, skrev på Facebook sist helg at Widerøe har avlivet 66 mennesker. tirsdag 11. 04 2017 16:53 "Bill" gir seg ut for å være Ola Giæver – forfører og svindler kvinner verden over Møt enkemannen Bill Collins. Han er 50 år, har ei ni år gammel datter som bor hos søsteren hans og arbeider som ingeniør. Bill Collins eksisterer ikke. onsdag 29. 03 2017 14:18 Teknisk feil setter vikingene på bakken: - Vi er nødt til å sette sikkerheten først FlyViking ser seg nødt til å kansellere alle flyginger som følge av en oljelekkasje.

LES OGSÅ (+): Her står snøfokken fra Fly Viking-flyet: – Vi ser svært alvorlig på dette Tar ikke selvkritikk Giæver tar ingen selvkritikk i intervjuet med avisen. Han fremholder at han kun har referert fakta. - At det har gått ned en rekke Widerøe-fly gjennom historien. Selskapet har blant annet styrtet i Gamvik, Namsos og på Værøy. Det er bare å lese historiebøker, så ser man at det stemmer, sier Giæver. Kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Silje Brandvoll, sier til avisen at hun blir oppgitt over uttalelsene til piloten som tidligere var ansatt i Widerøe. – For å si det slik: Kommentarer som disse er ikke verdt en kommentar fra oss. Enkelt og greit, sier Brandvoll. LES OGSÅ: FlyViking lanserer nye ruter fra blant annet Bodø

Nå legger Ole Giæver inn anbud på kortbanenettet i Nord-Norge. Foto: Privat foto Rutene med lange rullebaner som Tromsø-Lakselv, Tromsø-Evenes og Tromsø, Andenes-Bodø holder FlyViking AS seg unna. – Widerøe har fått disse fordi de har priset seg ganske lavt. Prisene har vært svært presset på disse rutene gjennom mange år. Her vil vi ikke konkurrere, og det er et strategisk valg. Det kan jo hende at Danish Air har levert anbud her, sier Giæver. Han sier han har vært i Danmark og hatt mange møter med Jesper Rungholm, som er eier av Danish Air. (DAT). Les også: Nå eier han hele Widerøe Les også: Nå er Ola klar til å ta opp kampen med Widerøe – Vi har snakket om hvilke ruter som passer for dem og hvilke som passer for oss. Så dro vi hver til vårt og gjorde hjemmeleksa. Dersom Danish Air og Fly Viking får et anbud, kommer vi til å inngå et samarbeid på teknisk side, sier fryselskapsgründeren. Det har ikke lyktes NRK å ha fått en kommentar fra Danish Air Transport om dette. Må anskaffe flere fly – Etter 33 år som pilot på kortbanenettet registrerer jeg at konkurransen har vært fraværende, og den bør komme.

Thu, 15 Oct 2020 16:56:10 +0000