Flyplassen i stavanger uis

Råskap 2016 Deltakere

«Hva feiler det deg? » er en underholdende medisinsk kunnskapslek der leger og vanlige folk konkurrerer om å gjette riktige diagnoser. Vil du være pasient? Vi ønsker å høre fra deg som har eller har hatt en sykdom som du vil fortelle om på TV. Du kan gjerne være frisk nå, men må kunne fortelle om hvordan du tidligere merket sykdommen. Du må vite hvilken diagnose du har, og være klar for å la våre lag gjette på den. Redaksjonen understreker at vi ikke stiller diagnoser på ukjente problemer. «Hva feiler det deg? » skal på en uhøytidelig måte kaste nytt lys over ulike diagnoser og gi seerne kunnskap om symptomer og sykdomstegn, både vanlige og sjeldne. Vil du være med i et folkelag? I « Hva feiler det deg? » har vi med folkelag med tre personer, som konkurrerer med legelaget om å gjette riktige diagnoser. Folkelagene bør samarbeide godt om å stille spørmål til deltakerne, og være aktive i å lete på internett etter informasjon. Send gjerne en mail hvor du forteller hvorfor du vil være med.

«Hva feiler det deg?» søker deltakere – NRK – Delta

Vi har en direkte grense til Russland og har drevet handel i mange år. Russland har lidd de største tapene for å befri Europa fra nazistene, men uten å få samme takknemlighet som England eller USA tilbake. Hva forventer vi av Russland? Vi i Norge, som har hatt demokrati i over 70 år, viser fingeren til et land som har gått fra ett regime til det neste og ikke har vært fritt i mer enn 25 år. Skulle vi ikke vise litt tålmodighet overfor Russland og deres ønsker og forestillinger? Ligger det i vår norske interesse å ekskludere Russland, avlyse handels- og investeringsprosjekter og bygge opp massive NATO-styrker som bare virker som en åpen provokasjon? At uttrykket «Putin-venn» er et skjellsord, viser hvor langt vi har kommet. Må vi ikke først forstå den andre for å kunne diskutere uenigheter? Les også: «Krim er russisk» Weber og Rosenlund arbeider med å danne foreningen «folkediplomati» som skal jobbe med bilaterale forhold Norge – Russland.

«Råskap» - Her velter en sinna Eirik Verås Larsen tannhjulet over kona Mira - Dagbladet

  • Garasje med terrasse på taket
  • Tatovering på leggen
  • Kjønnsroller i norsk litteratur by Josefine Hansen on Prezi
  • Trening og mat levering
  • Bryllupstale til søster
  • Tankekjør: Blakstad Psykiatriske Sykehus
  • Paradise deltakere
  • Phineas and ferb norsk rytme
  • Norsk vs svensk godteri - Er det forskjell på norsk og svensk godteri? - DinSide
  • Gjensidige nettbank innlogging

Samtaler med krimtatarene. I oktober i fjor fikk vi mulighet til å reise sammen med en tysk delegasjon til Krimhalvøya. Til sammen var vi 13 deltakere bestående av forretningsfolk, politikere og lederen av en kulturforening. Invitasjonen kom fra den «tyske nasjonalkulturelle autonomien fra Republikken Krim» i samarbeid med den russiske regjeringen. Lederen av foreningen på Krim Jury Gempel er selv medlem av parlamentet i Simferopol og i regjeringspartiet «Det forente Russland», og har selvsagt gode kontakter i regjeringen både på Krim og i Moskva. Motivasjonen for å bli med på denne turen – som Ukraina ser på som ulovlig opphold på deres territorium – er følgende tre spørsmål som vi ville ha svar på: 1) Blir vi i Norge informert på en objektiv måte? 2) Hvorfor har over 90 prosent stemt for en gjenforening med Russland? 3) Blir minoriteter undertrykt eller forfulgt, slik det rapporteres om i flere medier? I løpet av sju dager fikk vi oppleve en miks av kulturelle turer med omvisning på festningen i Sevastopol, besøk av flere minnesmerker og gravplasser fra andre verdenskrig, turistattraksjoner som Svalereiret i Jalta og politiske møter med regjeringen og diplomater.

Paradise deltakere

Råskap – Wikipedia

Konklusjonen vår er at vi i Norge ikke blir informert på en objektiv måte gjennom mediene. De fleste såkalte eksperter som uttaler seg, er påvirket på en eller annen måte. Folket på Krim har stemt med et overveldende flertall for en innlemmelse i den russiske føderasjonen på grunn av deres følelser for og sterke bånd til Russland. Stoltheten og gleden over et russisk reisepass og et ditto bilnummer er stor og synlig overalt. Russland har lidd de største tapene for å befri Europa fra nazistene, men uten å få samme takknemlighet som England eller USA. Folk fra minoriteter vi snakket med, var fornøyde over fremgangen når det gjaldt anerkjennelse av deres kulturelle arv. Offentlige investeringer som gjøres i bygninger, moskeer og infrastruktur viser befolkningen at de og deres kultur er velkommen, eller i det minste hører til på Krim. Vi opplevde aldri ubehagelige øyeblikk på halvøya. Vi så heller ingen soldater eller russiske statister som jublet for Putin. Forståelse. Spørsmålet er hvordan vi i Norge skal forholde oss til Russland i fremtiden.

Skriv til Hva feiler det deg-redaksjonen

Hei, alle saman! Denne facebooksida vert fjerna i slutten av august ettersom konseptet MEIR-trening fortset som sjølvstendige treningsgrupper med dei same dyktige trenarane rundt omkring i landet. Mykjemeir Asker som det siste året har hatt ansvaret for denne sida, takkar for alle innspel, spm, likes og oppdateringar frå entusiastiske trenarar og deltakarar.... Hugs å bli medlem av din tidlegare MEIR-trenar si facebookside og fortset å bidra til å dela fantastiske treningsopplevingar!! For den som vil er det mogeleg å like Mykjemeir si facebookside eller Instagram der det kjem til å bli delt treningstips og andre hendingar utover hausten. Ha ein strålande treningshaust! Mvh Rune Solheim Dagleg leiar og PT ved Mykjemeir Asker 97083499 Instagram: mykjemeir_rune See More Hiv deg med på Meir-trening nå før sommeren! Her er bilder fra Meir treningen i Asker forrige uke. Fyll på med vann:)! Skal du trene ute denne uken? Se på disse inspirerende bildene fra Ålesund:) Så deilig å trene ute nå!

Fri, 16 Oct 2020 05:02:04 +0000