Flyplassen i stavanger uis

Nrk På Dansefot

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet:) Dansebandentusiaster landet rundt har i en årrekke kunne sitte oppe til langt på natt og stemme frem sine favorittvideoer i NRK1s «Dansefot Jukeboks». I år har det imidlertid ikke vært noen tv-sendinger. Programmet har blitt tatt av plakaten. - Jeg synes det er tragisk. Programmet var med på å hjelpe mange norske band fram, og det var et godt supplement til det som ellers ble sendt på lørdagskvelden, sier Tommy Michaelsen, gitarist og vokalist i Picazzo. Uforståelig Picazzo ga seg i 2004, men startet igjen i 2014. Oppmerksomheten de fikk takket være jukeboksen var uvurderlig, mener Michaelsen. MISTET EN VIKTIG ARENA: William Kristoffersen i Ole Ivars skulle gjerne sett at programmet fremdeles ble sendt på NRK. Foto: Privat Vis mer Han var med helt i starten, da showet kjørte livesendinger, og ble overveldet over den store pågangen som kom via sms-er fra seerne. - Jeg skjønner ikke hvorfor det ble sånn, sier han om nedleggelsen.

Nuveen nrk

Platehylla bak meg er full av deilig dansebandmusikk Hilsen fra Erik. God lørdag. Her er noen ord om lørdagskveldens utgave av På dansefot i P1+. Som du kanskje har lest her på siden, skal du få høre om den store dugnaden som mange danseband har vært med på. Rett før helga ble det også klart at Drifters legger ned. Vokalist Erica Sjöström forteller hvorfor i kveldens sending. Så ser det ut som det blir en liten prat med PK, Arnstein fra Dænsebændet samt Leif og Gro fra Contrazt. Innimellom alt dette skal jeg også få plass til underkant av 30 låter, så da skulle lørdagskvelden være klar. Håper vi høres fra klokka 22:00 i P1+. Stor dugnad Denne uka har det vært en stor dugnad blant mange dansebandartister i Norge. Barn av regnbuen er navnet på prosjektet, som Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen satte i gang for under en uke siden. I stedet for å sitte hjemme, kunne vi gjøre noe sammen, tenkte Odd Arne og Hans Olav. Her har både musikere og vokalister sitte hjemme og levert sang og musikk.

► ► ◷ ☒ ■ NRK P1 Program Mandag 00:00 - Nattønsket 02:00 - Utakt 04:00 - Spill våken 05:30 - Morgenandakt 06:00 - Distriktsprogram 09:00 - Nitimen 11:00 - Lønsj med Rune Nilson 12:00 - Norgesglasset 14:00 - Distriktsprogram 17:00 - Her og nå 18:30 - Superblokka 19:00 - Kveldsåpent 22:00 - Utakt Tirsdag 02:00 - På dansefot 22:00 - Herreavdelingen Onsdag 02:00 - Radio Rock 05:00 - Spill våken 22:00 - Kveldsmat Torsdag 02:00 - Herreavdelingen 17:50 - 4·4·2 Radiosporten 22:00 - Herreavdelingens platesjappe Fredag 02:00 - Kveldsmat 06:00 - Gratulerer med dagen! 11:45 - Gudstjeneste fra Nidarosdomen 13:00 - Stemmerettsjubileet 14:00 - Å være norsk - i detalj 15:00 - Utakt 17:00 - Høydepunkter fra Gratulerer med dagen! 18:00 - Gjest i NRK P1 - Shoaib Sultan 22:00 - Radio Rock Lørdag 02:00 - Lørdagskveld med Pia Skevik 04:00 - Norsk på norsk 06:00 - Sent og tidlig 07:00 - God helg 08:00 - Friluftsmagasinet 11:00 - Popquiz 12:00 - Øde øy 12:30 - Ukeslutt 13:30 - P. I. L.

Nrk n0

Nrk 1 på dansefot

- Man skal ikke neglisjere ei hel gruppe mennesker, så jeg synes absolutt programmet er noe NRK burde ta tilbake, sier Michaelsen - Bransjen dør ut Odd Arne Sørensen, trekkspiller i dansebandet Ingemars, synes det er utrolig synd at programmet er blitt tatt av lufta. - Beklager, men jeg må si det på dialekt. Det er rett og slett «kjett», sier Sørensen. Kjett betyr trist eller kjedelig på hedmarksdialekt. - NEGLISJERT: Tommy Michaelsen (i midten) mener at NRK neglisjerer en hel gruppe mennesker ved å ikke vise dansebandmusikk. Foto: Privat Sørensen mener at man med jukeboksen fikk en mulighet til å bli inspirert, samtidig som man inspirerte nye mennesker til å ville prøve seg i bransjen. - Hele bransjen holder på å dø ut, så det å ikke ha et forum for rekruttering er utrolig synd, sier Sørensen. Han synes det er rart hvor dårlig danseband er blitt prioritert gjennom årene. Han får støtte av Per Erik Gjedtjernet, keyboardist i Picazzo. - Vi synes generelt at det er synd at ingen riksdekkende kanaler ønsker å vise dansemusikk og annen folkelig musikk.

De to heldige vinnerne ble Steinar Guterud og Rolf Arne Stenseth. Signerte plater er underveis. Gratulerer til dere begge to. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Det nærmer seg helg og her er en ny konkurranse. Søndag trekker vi ut to vinnere. Legg igjen svar i kommentarfeltet. Hei alle sammen. Da er det onsdag igjen med På dansefot i NRK P1+. God helg Lørdag er det igjen klart for to timer med På dansefot med mange kjente artister. Noen av de som allerede er lagt klar er Gluntan, Sven-Ingvars, Streaplers, PK & Dansefolket, Vikingarna, Anne Nørdsti, Sogns og gutta i Bjørns. Følg med lørdag fra klokka 22:00 så kan jeg love deg god dansefotmusikk. Vi høres. Hilsen Erik

Nrk p1+ på dansefot

 • Bli med inn i nye Oslo lufthavn - Tu.no
 • Nrk på dansefot
 • Jenter nrk super tv
 • Sør korea fakta
 • Norwegian gir fly til Norsk luftfartsmuseum - flåtefornyelsen... - Norwegian
 • Elite foto rabattkode - Gjør et kupp i mai 2020 - Aftenposten
 • Nrk n0
 • Nrk på dansefot 4
 • Adelen og benjamin brudd
 • Nrk på dansefot 2019
 • Nrk 1 på dansefot

Nrk t

Erik. Hei på deg og god lørdag. Det er Kjetil Nordfjeld som er kveldens gjest i På dansefot. «nesten laiv» er tittelen på plata han og Christiania gir ut denne helga. Så i løpet av kvelden kobler vi oss opp mot Kongsvinger og Kjetil. Noen av de andre musikalske gullkornene du får høre kommer fra Steinar Engelbrektson, Rikingan, Terje Mårstad, Mona-Jill, Fernandoz og mange flere. Jeg starter klokka 22:00 i P1+. Onsdag 15. april er Eirik Johansen gjest i På dansefot. Etter mange år uten musikk, er han nå tilbake, til stor glede for mange. Han ble for alvor kjent da han tok over som vokalist i Gluntan og fikk Spellemannpris for sin første plate med bandet. Så var han i to lange perioder med som vokalist i Scandinavia, samt en periode i Vagabond. Nå er nytt band på plass og den første musikken får du høre når Eirik er med i På dansefot i kveld. Da skal du også få høre om den første nett konserten bandet skal ha. Som vanlig så starter jeg onsdagskvelden i P1+ klokka 20:00. I kveld blir det både Arnsteins, AskerLadden, Vefsningan og mye god gammeldans før jeg i de to siste timene byr på Furulunds, Ole Ivars, Wizex, Steraplers, Scandix og mange andre godbiter.

 1. Kjøpe dvd på nett
 2. Hvor
Thu, 15 Oct 2020 21:30:20 +0000