Flyplassen i stavanger uis

Nrk Uten Dekoder

Han opplyser om at NRK kommer til å ha et tilbud på tv, men at dette vil bestå av forhåndsproduserte programmer og korte nyhetsoppdateringer på ett minutt basert på byråstoff, som skal lages av ledere eller journalister som ikke er organisert. Drama og underholdning og programmer som er laget av andre kommer til å gå som normalt, men hele NRK kommer til å bli rammet og alle nyhetsprogram kommer til å gå ut, opplyser Lillelien. På radio vil det til å være musikkstrømming tilpasset de forskjellige kanalene, samt radioprogrammer som er produsert av andre enn NRK-journalister som er organisert i NJ. - Ikke 17. mai som planlagt - Det er ikke sånn at vi tror det er mulig å opprettholde et tilstrekkelig godt tilbud, men derimot et minimum og forhåndsproduserte programmer. Det er fremdeles en del folk på jobb, men beklageligvis vil dette merkes, sier Eriksen. - Det blir ikke en 17. mai-sending som det var planlagt, men at det blir bilder og overføringer fra noen steder, det tror jeg, sier Marius Lillelien, men presiserer at det ikke blir svarte skjermer heller.

Nrk tv1

Les mer om RiksTVs nye funksjoner her. Lyst til å diskutere?

NRK-streiken - Dette går du glipp av under NRK-streiken - Dagbladet

Pris: For nye kunder som binder seg til RiksTV i ett år er prisen på den enkle Smart-boksen akkurat nå 1 krone, mens den koster 1. 290 kroner for eksisterende kunder som vil oppgradere. Vil du ha heller ha Smart-boksen med opptaksfunksjon er prisen 2. 490 kroner. Husk også at du må koble Smart-boksen til nettet via en nettverkskabel for å kunne bruke NRK-appen. TIPS: Hvis du mangler nettverksuttak bak TV-en og ikke har lyst til å strekke kabler gjennom hele stua, kan du opprette en forbindelse til ruteren din via en slik dings. Er du fristet av den nye NRK-appen? (Avsluttet) Ja, men jeg kjøper ikke ny boks bare for den (36%) 297 Ja, og jeg har allerede den nye smartboksen (15%) 126 Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger. Stolte av å være først ute - Vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til våre abonnenter, sier administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV. Tjenesten vil også bli utviklet kontinuerlig, siden nytt innhold blir lagt inn etter hvert som det blir sendt på TV.

NRK Super - Lek uten ord

- Det er to muligheter: enten blir det arkivbilder fra tidligere 17. mai-tog, det er et absolutt minimum. Eller så kan det hende vi kan klare å få til livebilder fra tog rundt omkring i landet også i år, men da uten mange av de programlederne som er satt opp, sier Lillelien. - Vi må se på hva som er mulig. Det blir nok noen livesendinger på 17. mai, men det blir innenfor regelverket, legger kringkastingssjef Eriksen til. NRK-STREIK: NRKs kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen møtte pressen til pressekonferanse få minutter etter at 1700 NRK-ansatte gikk ut i streik. Foto: John T. Pedersen Vis mer NRK kan foreløpig ikke si noe om hvilke konkrete program som ryker. Prinsebryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle neste uke kan se ut til at fremdeles skal sendes, men muligens uten kommentatorer. - Det er jo ikke kongefamilien i England som streiker, så den vil bli sendt i sin helhet, kanskje uten kommentarer. Men jeg må ta alle forbehold, sier kringkastingssjefen. Startet 13. 00 En 30 sekunder lang Dagsnytt-sending klokka 13 markerte starten på streiken for medlemmene av Norsk Journalistlag i NRK.

Deodorant uten

De hører heller på podcast-er eller musikk. En måling for et års tid siden viste at rundt 23 prosent av lytterne ikke lenger stoler på NRK. Som Toppen Bech sa til Dagbladet nylig: «NRK er ikke hva det var». Dagbladet fulgte ikke opp. Den avisen er heller ikke hva den var. På toppen av det hele skal man nå avskaffe lisensen og fra neste år innføre koppskatt: Alle må betale 1700 kroner til NRK. Over skatteseddelen. Avisene skrev mye om mediemeldingen, men ble svevende når de skrev om koppskatten. Selvfølgelig. Dette er sosialdemokratiet som legges om i autoritær retning. De vet, og vi vet: De har ikke folk med seg, for de bryr seg ikke om hva folk mener. Det gjelder bomringer, vindmøller, trygghet, skole, umuliggjøring av å ha vanlig bil (i nabolaget er det bygget en veistump hvor fortauet er nesten like bredt som veibanen, slik at biler får revet av speil når de møtes). Avgifter galopperer. Tror noen folk er dumme? Dét gjør de, tydeligvis. De på toppen tror ikke at folk en dag vil si: – Nå er det nok!

Smart for de som ikke har en helt ny TV. NRK-APP I DEKODEREN: RiksTV er først ute med å tilby funksjonen via dekoderen. Foto: RIKSTV Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Det var på årets IFA-messe NRK annonserte sine nye smartTV-apper, som altså gir deg enkel tilgang til NRKs rikholdige arkiv av egenprodusert innhold. Fram til idag har likevel betingelsen vært at du har hatt en ny TV, eller en Apple TV-boks. Med RiksTV på plass blir det imidlertid flere som får muligheten. RiksTV skryter selv av at de er den første TV-distributøren som gir deg NRKs nett-tv-tjeneste direkte på TV-en, men som alltid er det noen betingelser som må være oppfylt. Du må ha riktig dekoder SMARTBOKSENE: Den enkle øverst, PVR-versjonen med 500 GB harddisk nederst. Foto: RIKSTV Betingelsen er nemlig at du har en av RiksTVs nye Smartbokser, og det betyr kort fortalt at kunder med RiksTVs tradisjonelle PVR, eller de som bruker en vanlig kortleser rett i TV-en, ikke vil kunne bruke tjenesten uten å oppgradere utstyret.

 • 13 grunner hvorfor 2016
 • Transport fra budapest lufthavn til centrum
 • Deltakere 71 grader nord 2018
 • Kjøp Loctite Gjenge Lås Gjennomsnittlig Styrke 243 50ml hos HBS
 • Best Fiske - Stjørdal - Se Regnskap, Roller og mer
 • Se nrk uten dekoder
 • Nrk uten dekoder sport
 • Vitra uten
 • Hvordan få inn nrk uten dekoder
 • Senskader etter cellegift og sterling kentucky

Myndighetene følger prinsippet «tar du den, så tar du den». Det var samme politikk som førte til opprøret med de gule vestene i Frankrike. Folk fikk nok. Myndighetene tenker at Norge er så grisgrendt at folk ikke kommer til å reagere. De feilregner på ett punkt: De tror folk er dumme. De kan komme til å få seg en overraskelse. Forhåndsbestill Oriana Fallacis bok her

 1. Lettvintdress gratis oppskrift
 2. Ferge til færøyene
Sat, 17 Oct 2020 02:06:02 +0000