Flyplassen i stavanger uis

Nrk Østnytt Hedmark Og Oppland

  1. Nrk østnytt hedmark og oppland fuglehundklubb

Av Gunnar Grindstein NRK Innlandet E-post: Telefon: 61 28 72 00 Distriktsredaktør: Inger Johanne Solli Norsk Presseforbund, logo. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. Nyhetstips 03030 Kontakt Om NRK Kontakt NRK Lisens Publikum i NRK Delta i NRK-programmer Jobb i NRK Presse Hjelp Brukerstøtte Tilgjengelighet Personvern Informasjonskapsler (cookies) Tjenester Yr NRK Skole Produksjon Eksterne produksjoner Produksjonsfolka Retningslinjer og design Salg Spons og salg NRK Butikken Til toppen

Nrk østnytt hedmark og oppland fuglehundklubb

Det er viktig med hyppige felles samlinger, slik at alle hele tiden vet hva som skjer med akkurat sin jobb. Det kan fjerne grobunn for mye misnøye, sier Toft. – Og hva med redaksjonssjefen med delegert redaktøransvar, føler du deg som «B-redaktør»? – Noen sier at jeg er det, men jeg føler det ikke sånn. Vi har vært opptatt av å sikre likeverdighet når det gjelder journalistisk kapasitet ved de to kontorene. Fylkesgrensen er nå borte for godt, men fortsatt vil det være slik at vi her på Elverum holder mest øye med vårt og så dekker Lillehammer sin del. Det blir veldig spennende å se hva lytterne mener, sier Røsrud.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. Nyhetstips 03030 Kontakt Om NRK Kontakt NRK Lisens Publikum i NRK Delta i NRK-programmer Jobb i NRK Presse Hjelp Brukerstøtte Tilgjengelighet Personvern Informasjonskapsler (cookies) Tjenester Yr NRK Skole Produksjon Eksterne produksjoner Produksjonsfolka Retningslinjer og design Salg Spons og salg NRK Butikken Til toppen

Kari Toft og kollegene hennes i NRK Hedmark har i hele sommer laget felles morgenradio med NRK Oppland, slik NRK-ledelsen nå vil ha for resten av distriktskontorene. Mandag starter fellessendingene for alvor. De håper på det beste, men mange lurer på om området rett og slett blir for stort. Kari Toft gruer seg litt til å sette i gang. Hun vet hvor viktig den lokale kunnskapen er når man skal lage lokalradio, og hun kan lite om Oppland. – Jeg holder på og leser meg opp. Leser historie og sånn om Oppland. Tenk bare på en sånn ting som stedsnavn. Det fins knapt noe mer irriterende enn å høre reportere uttale stedsnavn feil eller rote dem sammen, sier Toft. Hun er klubbleder for NRKJ på Elverum, og vi møter henne på årets travleste dag i Elverum. Det er Elverumdager, Festspill i Hedmark og Jakt- og fiskedagene med 20-30. 000 tilreisende på en og samme helg. Dette er viktig stoff for NRK Hedmark, men hvordan blir det i en ny og mye større distriktssending? Jakt- og fiskedagene kan man selvsagt lage generelt stoff om, men er folk på Hadeland eller i Lom og Skjåk særlig interessert i Elverumdagene?

Distriktsprofil – Det store spørsmålet nå er om lytterne godtar produktet. NRKs distriktsprofil er uhyre viktig, og vi er veldig spent på om denne nye Hedmark/Oppland-enheten blir for stor eller ikke. Jeg syns det er rart at NRK ikke tar seg tid til å se på de erfaringene vi nå høster her i Hedmark og Oppland og i Trøndelagsfylkene. Jeg skjønner ikke at de i det hele tatt tør å sette i gang dette for hele landet. Tidsplanen er jo også helt rå, sier hun. Kollega Mette Finborud Børresen er enda mer skeptisk. Hun har vært motstander av sammenslåingen hele veien, og er fortsatt ikke overbevist om at dette er den rette veien å gå. – Denne saken ble trædd ned over hodene våre. Allerede nå har vi problemer med at for eksempel folk på Hamar ikke er interessert i hva som skjer på Elverum eller Kongsvinger. Hvordan tror man det skal gå når vi sammen skal dekke to av Norges største fylker?, spør hun. Direktiv ovenfra Tidsplanen var rå også da Hedmark og Oppland og de to trønderfylkene i vinter fikk beskjed om å slå seg sammen.

Kari Toft forteller at tidsfristene for å uttale seg var illusoriske, og hele opplegget var begrunnet med at NRK måtte spare penger. De to nye stor-enhetene skulle spare 12 stillinger hver. – NRK-ledelsen argumenterer med at det skal bli mer journalistikk og mindre administrasjon og bygninger. Tror dere på det? – Vi ble jo fratatt stillinger, mens det er litt annerledes det som foreslås nå, sier Toft. Ifølge den rapporten NRK-ledelsen har fått utarbeidet, skal man rasjonalisere bort en rekke administrative stillinger. Dette skal komme journalistikken til gode. Kari Toft forteller at folk var rasende i vinter, da de fikk beskjed om å kutte tolv stillinger i de to innlandsfylkene og slå seg sammen. Diskusjonen gikk tøft en kort stund inntil avgjørelsen ble tatt. – Da skjønte vi at vi heller fikk bruke kreftene på å gjøre det beste ut av det, sier hun. Satset maksimalt Både Toft og redaksjonssjef Knut Røsrud sier at de to distriktskontorene ble enige om å satse maksimalt på felles sendeflater for å ta ut mest mulig effekt.

Innlandet Tips oss Radio TV Langlesing Klassequizen 2020 Snarveier Gå til Siste meldinger Gå til Videoer Østnytt 11. september 2014 kl. 18:55 Se Østnytt direkte 27. november 2013 20:41 Se kveldens Østnytt! Fikk du ikke med deg Østnytt? Se sendinga her! 25. oktober 19:40 19. august 21:47 Se kveldens Østnyttsending 12. juli 21:01 Kveldens Østnytt Se de ferskeste TV-reportasjene fra distriktet vårt her! Klikk deg inn på kveldens Østnytt: fredag NRK anbefaler Da Norge ble koronastengt, ble én flyplass glemt Koronakrisen: Melke­salget rett opp Flere saker fra Innlandet Har venta 10 år på avklaring om når huset skal rives Arne Christian Konradsen vet at huset skal rives når jernbanen mellom Oslo og Hamar skal bygges. Men stadige utsettelser gjør at han ikke får penger til å kjøpe seg nytt. Av Anne Kari Løberg og Anne Næsheim Dette er naturens «brannbomber» Den siste uken har det vært flere større skogbranner. Områder med lyng og einer er ekstra utsatt, sier professor. Av Kari Løberg Skår Helstrup i nye TIL-samtaler – En meget dyktig fotballtrener vi ønsker å beholde, sier HamKams sportssjef.

I Østnytt får du reportasjer fra hele distriktet. Alt fra de store, viktige lokale hendelsene til kuriøse reportasjer fra hverdagen til folk i Hedmark og Oppland. Vi inviterer også gjester i studio for debatter og samtaler om aktuelle hendelser. Foto: NRK Programlederne Østnytt presenteres av fire faste programledere. Det er Ivar Arne Nordrum, Jorunn Vang, Maria Ekerholt og Rannveig Urdahl. Rannveig har jobbet som programleder i Østnytt siden sommeren 2005. En utfordrende rolle, i følge henne selv. - Noe av det mest utfordrende som programleder er å klare å formidle nyheter til seerne på en god og troverdig måte. Vi har en tekstmaskin foran kamera, slik at vi slipper å lære det vi skal si utenat, men likevel prøver vi å unngå at det blir ren opplesning. Østnytt sendes direkte og minuttene før programmet sendes er hektiske. - Da gjelder det å holde hodet kaldt og ikke bli stressa. Det gjelder å være konsentrert og ikke si noe feil, forteller Rannveig. Kontakt oss Reportere og fotografer i NRK Hedmark og Oppland er hver dag ute for å fange det som skjer i fylkene.

  • Nrk østnytt hedmark og oppland youtube
  • Brukt gitar til salgs
  • Nrk østnytt hedmark og oppland court
  • Nrk østnytt hedmark og oppland karaoke
  • Nrk østnytt hedmark og oppland en
  • Blødning fra skjeden ved avføring
  • Nrk østnytt hedmark og oppland map
  • Nrk østnytt hedmark og oppland 5
  • Nrk østnytt hedmark og oppland 2016

Innlandet Tips oss Radio TV Langlesing Klassequizen 2020 12. november 2013 kl. 20:53 Se kveldens Østnytt Fikk du ikke med deg Østnytt på TV i kveld. Se sendinga her. Foto: NRK NRK anbefaler Da Norge ble koronastengt, ble én flyplass glemt Koronakrisen: Melke­salget rett opp Flere saker fra Innlandet Har venta 10 år på avklaring om når huset skal rives Arne Christian Konradsen vet at huset skal rives når jernbanen mellom Oslo og Hamar skal bygges. Men stadige utsettelser gjør at han ikke får penger til å kjøpe seg nytt. Av Anne Kari Løberg og Anne Næsheim Dette er naturens «brannbomber» Den siste uken har det vært flere større skogbranner. Områder med lyng og einer er ekstra utsatt, sier professor. Av Kari Løberg Skår Helstrup i nye TIL-samtaler – En meget dyktig fotballtrener vi ønsker å beholde, sier HamKams sportssjef. Av Gunnar Grindstein NRK Innlandet E-post: Telefon: 61 28 72 00 Distriktsredaktør: Inger Johanne Solli Norsk Presseforbund, logo. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

De ble enige om å opprettholde to sendesteder. De rene nyhetssendingene går separat, men resten av sendingene blir felles. Morgensendingen går fra Elverum og ettermiddagssendingen fra Lillehammer, mens formiddagssendingen alternerer. Tv-sendingen Østnytt går fra Lillehammer som før. – Jeg tror det var veldig viktig å tilstrebe mest mulig likeverdighet mellom fylkene, sier Røsrud. Han er også fornøyd med at de har fått til en satsing på Mjøsområdet ved at både Hamar- og Gjøvik-kontoret får flere folk. I tillegg har de fått en egen medarbeider for landbruk og utmark, og håper på en politisk medarbeider til høsten. Også en økt internettsatsing med lansering i disse dager ser Røsrud i sammenheng med sammenslåingen. Råd til kolleger – Hvilket råd vil du gi til de kolleger som eventuelt skal slås sammen og gjennomgå samme prosess? – Da vil jeg legge vekt på at det bør sendes fra begge steder. Det er viktig for likeverdsfølelsen. I tillegg må man legge vekt på det faglige, søke samarbeid mellom kontorene og sørge for at medarbeiderne blir ordentlig kjent for å unngå uenighet og rivalisering.

Fri, 16 Oct 2020 16:00:31 +0000