Flyplassen i stavanger uis

Norske Soldater I Afghanistan

 1. VG: Norske soldater frykter korona-katastrofe i Afghanistan
 2. Norske soldater i afghanistan
 3. Norske soldater i afghanistan war
 4. Norske soldater i afghanistan go

REUTERS/Heo Ran Fire tips for nybegynnerdyrking Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Neste artikkel Fraråder utenlandsreiser fram til 20. august Sett MSN som startside Klikk på Lagre fil i popup-vinduet. Klikk på pilknappen oppe i hjørnet på nettleseren. Klikk for å kjøre den nedlastede filen. Klikk på Kjør hvis du blir bedt om det. Ved å klikke for å kjøre denne nedlastede filen, godtar du Microsofts tjenesteavtale og personvernerklæring. Installering gjelder for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Startet ikke nedlastingen? Prøv igjen

VG: Norske soldater frykter korona-katastrofe i Afghanistan

– Leiren er nesten hermetisk lukket. Afghanere som jobber her har ikke mulighet til å dra hjem. De bor midlertidig her. Vi ønsker ingen trafikk inn og ut av leiren. Personell som skal ha tjeneste her, må ha vært i karantene 14 dager i forkant. De må kunne dokumentere at de har gjennomført karantene. Hvis ikke, blir de plassert i karantene her i 14 dager, forteller Hansen © Foto: Helge Mikalsen FØR AVREISE: Oberstløytnant Christan Medby og Major Therese Killi Hansen like før avreise til Kabul. Utenfor leiren sier de det er mer dramatisk. I øyeblikket er det fra offisielt hold meldt om kun 607 smittetilfeller i Afghanistan og 18 coronadødsfall. Samtidig melder nabolandet Iran om hele 71. 686 smittede, og 4474 døde. De norske soldatene tror ikke at tallene fra landet de er i, kan stemme. – Tallene for befolkningen her er grovt underrapportert. I nabolandet Iran er tallene mye høyere, sier Hansen – Samtidig hører vi rapporter fra Kabul om at leger og politisjefer dør. Det er mye mer utbredt enn det som kommer frem.

 1. Norske soldater i afghanistan 2019
 2. Norske soldater i afghanistan veterans
 3. Norske soldater i afghanistan 2018
 4. Elektrisk skateboard norge
 5. Når er det best å reise til bali 10

Norske soldater i afghanistan

Her er norske soldater drept eller såret i Afghanistan siden 2003. Du må zoome nærmere for å få med alle hendelsene, spesielt i området rundt Meymaneh. smp-stories-top-widget Her er hele oversikten: 27. juni 2010: Fire norske soldater blir drept da bilen de sitter i, rammes av en veibombe i Faryab-provinsen i Afghanistan: Kvartermester Andreas Eldjarn (21) fra Tromsø, fenrik Simen Tokle (24) fra Ballangen, orlogskaptein Trond Andre Bolle (41) fra Lena (Toten), og løytnant Christian Lian (31) fra Kristiansand. Les også: / 2. mai 2010: Ni norske soldater blir såret under et oppdrag i Ghowrmach-distriktet i Nord-Afghanistan. Trefningene varer i seks timer, og to av de sårede berger livet bare takket være rask reaksjon fra helikoptermannskapene. Les også: 25. januar 2010: Den 22 år gamle soldaten Claes Joachim Olsson fra Telemark bataljon blir drept og to andre nordmenn lettere såret da kjøretøyet deres, en CV9030N stormpanservogn, kjører på en veibombe i Ghowrmach-distriktet. Les også: 11. august 2009: En norsk soldat blir lettere såret under et patruljeoppdrag i området Kor-i-Karez.

Soldatenes fiender kommer seg raskt vekk fra området. Det blir satt i gang søk, og bedt om flystøtte, uten at noen blir funnet. – På de fleste oppdragene av denne typen så får vi en eller annen form for stridskontakt, forklarer Rune Wenneberg.

Norske soldater i afghanistan war

Derfor har landene i koalisjonen bestemt seg for å sende soldater som skal få stopp på dette. I tillegg bidrar Norge med kirurger, leger som opererer pasienter, i det militære sykehuset i Kabul. Livet som soldat i Afghanistan Norge har bidratt i forskjellige operasjoner i Afghanistan. Soldatene våre har hatt mange forskjellige oppdrag, som å rydde veier for bomber slik at det er trygt å bevege seg mellom forskjellige steder, hjelpe skadde soldater på feltsykehus, beskytte innbyggerne i Afghanistan mot angrep og trene opp og gi gode råd til det afghanske forsvaret og politiet slik at de blir i stand til beskytte sitt eget land. I dag har vi omtrent 75 norske soldater i Afghanistan som lærer opp afghansk politi og forsvar. ​​​ Hør historiene til noen av de norske soldatene som har tjenestegjort i Afghanistan:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon ||| (Dagbladet): Seks norske soldater er skadd i et angrep i Ghormach-distriktet i Afghanistan nå i kveld. Én av dem er livstruende skadet og en annen er alvorlig skadet. De øvrige fire soldatene som ble såret, slapp unna angrepet med lettere skader. • Saken oppdateres jevnlig, trykk f5 for siste versjon Opereres i nattForsvaret opplyste like før klokken 01 at de to som er hardest skadet skal opereres i natt og mandag morgen. Tilstanden er fortsatt alvorlig for én og livstruende for en annen. SKADDE FRAKTES BORT: Her blir de to hardt sårede pasientene fraktet fra feltsjukehuset i Meymaneh til Camp Marmal i Mazar-e-Sharif. FOTO LARS KROKEN Vis mer - Det er de flinkeste legene på det tyske militærsykehuset i Mazar-e Sharif som jobber med de to hardest skadde soldatene, sier oberstløyntnant Vegard Finberg, talsmann for Forsvarets operative hovedkvarter (FOH), til Dagbladet. Beskutt med håndvåpenSoldatene var på et oppdrag for å snakke med afghanske ledere og sikkerhetsstyrker da angrepet skjedde ved 14-tiden lokal tid.

Norske soldater i afghanistan go

 1. Reise til gardasjøen
 2. Trykkpumpe til hus
 3. Tom jarle istad kristiansen
 4. Ronja røverdatter skuespillere
 5. Gutta på haugen ost
Thu, 15 Oct 2020 09:56:14 +0000