Flyplassen i stavanger uis

Norsk Tipping App Virker Ikke

 1. Har du problemer med å logge inn?
 2. Iphone: Virker ikke hjem-knappen? Ikke noe problem. - DinSide

Dette finner du midt på siden under overskriften "Leserlogg" 5) Her MÅ det være hake på "Midlertidige Internett-filer og nettstedsfiler", "Informasjonskapsler og nettsteddata" og «Logg». Hvis det står haker på de andre punktene MÅ disse fjernes.

Har du problemer med å logge inn?

 • Hva skjer om trump blir president
 • Avfallshenting, julepapir, juletrær og ribbefett
 • Stokken båt og motor
 • Vipps Hurtigkasse virker ikke | WordPress.org
 • Norsk tipping app virker ikke mac
 • Norsk tipping
 • Norsk Tipping på Android? - Mobiltelefoner - Diskusjon.no
 • Norsk tipping app virker ikke laptop
 • Nye medisiner mot angst film

Innebygd funksjon fikser biffen. AssistiveTouch gjør at du slipper å bruke den fysiske hjem-knappen. Vis mer Bjørn Eirik Loftås Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon På iPhone, iPad og iPod Touch er det spesielt én knapp som har kritisk funksjonalitet, og det er hjem-knappen; den runde knappen under skjermen. Knappen sørger for å avslutte det kjørende programmet og hoppe til hjemmeskjermen. Trykker du på den to ganger vises kjørende programmer (eller snarvei til kameraet om telefonen er låst), og har du en iPhone 4S eller 5 kan du holde den nede for å aktivere taleassistenten Siri. Har du en defekt hjem-knapp er det imidlertid mye som blir tungvint; spesielt siden du må slå av og på telefonen for å bytte program. Løses med AssistiveTouch Apple har en funksjon i iOS som heter AssistiveTouch. Dette er i utgangspunktet laget for dem som har problemer med å betjene en smarttelefon, der de for eksempel kan få hjelp til å gjøre en hvilken som helst bevegelse på skjermen bare ved å trykke på skjermen én gang.

Iphone: Virker ikke hjem-knappen? Ikke noe problem. - DinSide

Dersom det er problemer med Java ber vi om at gammel Java-versjon avinstalleres via "Kontrollpanel» - "Programmer og funksjoner" / "Programmer» og «Programmer og funksjoner". Høyreklikk på "Java" og velg "Avinstaller". Ny Java-versjon lastes deretter ned herfra: (trykk på "Agree and Start Free Download" og følg veiledningen). Ta evt en restart av PC dersom fortsatt Java-problemer etter reinstalleringen.

 1. Kjerringråd mot kløe i tennene
 2. Tannlegevakt i oslo
 3. Ledige stillinger elkjøp
 4. Hovedstaden i uganda
 5. Online mail oppsett mail
Fri, 16 Oct 2020 00:50:12 +0000