Flyplassen i stavanger uis

Bytte Navn På Flybillett

Barn utenlandsreiser: 2 t. m 11 år BARN SOM REISER ALENE (UM) Spesielle regler og avgifter gjelder ved transport av uledsaget barn (5 t. m. 11 år gamle og 12 t. m 14/16): Det vil tilkomme et gebyr per strekning per barn som blir lagt til når uledsaget barn (UM) er bekreftet. Gebyr for reiser med Widerøe på innenriks reiser er NOK 150 (anbudsruter) eller NOK 250 (øvrige ruter), og for utland NOK 350. Gebyr for reiser med SAS på innenriks reiser er NOK 350 og for utland NOK 450. Om reisen går med både SAS og Widerøe, legges gebyrene sammen. Dersom reisen starter i utlandet, vil gebyret være valutajustert. Se informasjonssiden "Barn" for fullstendig oversikt over gebyrer. Det er et begrenset antall plasser for uledsagede barn (UM) per avgang. Vi søker om plass på aktuell avgang. NB! Vi sender ut en e-post med ny totalpris inklusive UM-gebyr når UM er blitt bekreftet av flyselskapet. Vi tar også kontakt om det ikke er ledig UM plass. Merk at vi kun godtar bestillinger for UM på SAS og Widerøe.

Sutter med navn på

  1. Blant eldre hvite menn - Verden
  2. Bytte navn på flybilett
  3. Navn på sut
  4. Homofilt ekteskap norge
  5. Dab radio med spotify

Gyldig legitimasjon/studentbevis må forevises på forespørsel. Gjelder kun ved reiser i privat sammenheng/fritidsreiser. Begrenset antall seter per avgang. Avbestilling: Kan avbestilles og refunderes i sin helhet innen 24 timer etter at bestillingen er bekreftet. Deretter refunderes kun flyplassavgifter. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avreise gjelder angrefrist kun fram til 2 timer før avreise. Endring en vei: Gebyr NOK 400 per person. Endring tur/retur: NOK 400 per person dersom begge veier er med studentbillett. Gebyret er NOK 600 per person om den ene veien er med Economy billett. Mellomlegg kan tilkomme hvis det ikke er ledig til samme pris som din opprinnelige reise eller om du oppgraderer til Economy/Flex billett (kun mulig på Widerøe). Endring kan gjøres fram til 1 time før avreise. Endret reise må følge samme strekninger som den opprinnelige reise. Kombinasjoner: En bestilling med studentbillett kan ikke kombineres med andre passasjertyper som voksne eller barn pga. forskjellig regelverk.

Kan jeg endre navn på billetten? – Vanlige spørsmål og svar (FAQ)

Å korrigere eller endre navn på en flybillett er alltid forbundet med en kostnad. Derfor er det viktig å sjekke stavingen nøye og hvordan navnet er skrevet i passet når du foretar bestillingen. Hvis det likevel har blitt feil, kan vi ofte, men ikke alltid, hjelpe deg med å endre navnet. Hvis du vil at noen andre skal overta billetten, tillater noen, men ikke alle flyselskaper, en navneendring. Kostnaden for alle navnejusteringer er ofte fra ca. 1000 kr. Vil du at vi skal sjekke muligheten og kostnaden for navnejustering, vennligst kontakt oss via vårt kontaktskjema og velg "Endring / korrigering av navn". For at vi skal rekke å behandle henvendelsen, må endringer gjøres i god tid før utreise og senest to arbeidsdager før reisens start.

- Endring tur/retur med Widerøe: NOK 400 dersom begge veier er med ungdomsbillett. Gebyret er NOK 600 om den ene veien er med Economy billett. Endring SAS (både enveis og tur/retur): Gebyr NOK 350 innenlands, EUR 45 internasjonalt. - Endring kombinasjonsreiser SAS/Widerøe: NOK 400 innenlands, EUR 45 internasjonalt. Mellomlegg kan tilkomme hvis det ikke er ledig til samme pris som din opprinnelige reise eller om du oppgraderer til Economy/Flex billett (kun mulig på Widerøe). Endring kan gjøres fram til 1 time før avreise. Endret reise må følge samme strekninger som den opprinnelige reise. Merk at dersom reisen ikke starter i Norge, vil prisene endres pga. valutaforhold. En bestilling med ungdomsbillett kan ikke kombineres med andre passasjertyper som voksne eller barn. Det må gjøres separate bestillinger for disse. Ved bestilling av ungdomsbillett innland og spedbarn: Bestill først ungdomsbillett. Når du kommer til betalingssiden finner du ett felt nederst som heter "Passasjer med spesielle behov".

Her koster en navneendring som nevnt ovenfor, 100 euro. Norwegian tar 250 kroner per strekning for en slik navneendring, men gjør du dette over telefon koster det nye 80 kroner per strekning. Skal du endre navn på en tur-retur reise med lavprisselskapet, og gjør dette over telefon, kommer dette altså på hele 660 kroner totalt. Konkurrenten SAS tar 500 kroner per billett for å bytte navn på billettene. Hos Lufthansa kan man endre navn på billettene ved å betale 50 euro, som tilsvarer 388 kroner med dagens kurs. En slik navneendring er derimot ikke tillatt av verken British Airways eller KLM. Les også: Var flyturen forferdelig? Slik klager du Lyst til å diskutere?

Bytte navn på flybillett pa

Men skrivefeil er gratis hvis feilen er liten. 80 KR EKSTRA: Norwegian tar 250 kroner i gebyr for å endre navn per strekning, men skal du gjøre det over telefon koster det 80 kroner ekstra. Foto: Hans Olav Nyborg/Norwegian Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Har du skrevet navnet ditt feil ved bestilling av flybilletter, vil de fleste flyselskaper fikse feilen gratis. Men feilen bør ikke være stor - vi har sjekket hva som er tillatt. Les også: Disse billettene er borte for alltid En til to bokstaver er greit DinSide har kontaktet seks flyselskaper for å sjekke deres regler for navneendringer. British Airways er det eneste selskapet hvor du må betale gebyr uansett. Her koster enhver navneendring 300 kroner, men da er det også snakk mer enn enkle stavefeil. Du kan for eksempel endre rekkefølgen på navnene, rette feilstavede for- eller etternavn, eller endre hele navnet som følge av for eksempel giftemål eller skilsmisse. Har du skrevet navnet ditt feil ved bestilling av billetter hos Ryanair, skal det være gratis å rette opp i feilen - såfremt feilen ikke er for stor.

Vi er tilgjengelige 24/7 via sosiale medier, eller du kan bare ringe oss. Hvis vi ordner endringen av flyvningen for deg, krever vi et administrasjonsgebyr. Dette gebyret gjelder ikke dersom du har fullstendig fleksibel billettype eller hvis du har kjøpt Fleksibilitet til å endre flyvningen din. Kontakt oss for å endre flyvningen din Kjøp Fleksibilitet til å endre flyvninger Kommer du til å reise i Europa med en Light- eller Standard-billett som kan endres? Legg til Fleksibilitet når du bestiller på, og opplev friheten ved å kunne endre planer opptil 3 ganger – uten endringsgebyr! Fleksibilitet gir deg muligheten til å: Endre en, flere eller alle flyvningene i bestillingen din opptil 3 ganger Endre reisedatoer, -tider og/eller reisemål (innen Europa) Foreta endringen senest innen 48 timer før avgang for flyvningen du vil endre Uten endringsgebyr, uten administrasjonsgebyr! Og ikke noe mellomlegg for forskjellig billettpris ved endring til samme billettype. Ved endring til en billettype med høyere pris må du betale forskjellen i billettpris.

Ved endring til en billettype med lavere pris vil forskjellen i billettpris ikke bli refundert. Ny beregning av skatt kan føre til at den nye billettprisen blir noe høyere. Fleksibilitet kan bare kjøpes ved bestilling på, og for flyvninger innenfor Europa med avgang om 10 dager eller mer Les vilkårene for Fleksibilitet Annullere flyvninger I e-postmeldingen med bestillingsbekreftelsen vil du finne vilkårene for annullering av billetten din. For å annullere flyvninger bestilt direkte hos KLM, trenger du bare å be om refusjon på nettet. Vær oppmerksom på at dette vil annullere alle flyvningene i bestillingen din. For å annullere billetter som er bestilt gjennom reisebyrå, ta kontakt med reisebyrået. Les mer om søknad om refusjon Navneendring i din bestilling Hvis navnet på bestillingen din ikke matcher hvordan det ser ut i passet ditt, kan du be om en endring. Dette kan gjøres ved å kontakte oss gjennom sosiale medier eller ved å ringe KLMs kundekontaktsenter. Dessverre er det ikke mulig å erstatte navnet ditt med noen andres - billetten forblir i ditt navn.

Reisende mellom 12 og 15 år kan ikke være ledsager for barn mellom 2 og 11 år. Billettypen "Ungdomsbillett" kan ikke brukes for UM. Du kan bestille her på for dine uledsagede barn. Du kan bruke ditt eget kredittkort og øvrig kontaktinformasjon. Legg inn en merknad i feltet "Passasjer med spesielle behov" om at dette er UM (Uledsaget barn). Før reisen må det fylles ut et skjema i 3 eksemplarer. Link til skjemaet får du i e-post fra oss. Fyll det ut, skriv ut i 3 eksemplarer, underskriv, og ta det med til flyplassen. Skjemaet kan du også få på flyplassen. {{passengerCategoryDetails['Infant']. seatCount}} Spedbarn 0 t. m 23 måneder Spedbarn Barn er regnet som spedbarn opp til fylte 2 år både på innlands- og utlandsruter. Fra og med 2-årsdagen er altså barnet ikke lenger regnet som spedbarn. Spedbarn reiser gratis på innenlandsruter i Norge i følge med voksen. På utland betaler spedbarn 10% av voksenbillett. Spedbarn får ikke eget sete, men sitter på fang under hele reisen. {{passengerCategoryDetails['Youth'].

  1. Meteorologisk institutt lyn lake
  2. Hvordan knytte sine egne skolisser tekst
Fri, 16 Oct 2020 09:00:42 +0000