Flyplassen i stavanger uis

Google I Norge

  1. Google i norge 1
  2. Google i norge mail
  3. Google pixel i norge
  4. I norge

Personvern, sikkerhet og trygghet på nettet Rapportér misbruk eller sikkerhetsbrudd som påvirker et Google-produkt Hvis du kjenner til tilfeller av misbruk eller sikkerhetsbrudd knyttet til noen av Googles tjenester, ønsker vi å høre om det snarest mulig. Bruk alternativene nedenfor for å identifisere og rapportere problemet. Valg for produktsikkerhet Googles retningslinjer og prinsipper Lettfattelig informasjon om våre produkter, retningslinjer og personvernregler Google Oversikt Se dataene som er knyttet til Google-kontoen din Tips for personvern og sikkerhet Nyttig å vite – tips og råd om hvordan du kan føle deg tryggere på nettet

Google i norge 1

Søkemotorgiganten Google hadde ifølge anslagene en omsetning på rundt 3, 5 milliarder kroner i Norge i 2018. Skatteregning: Fire millioner kroner. 1 min Publisert: 04. 08. 19 — 12. 21 Oppdatert: 9 måneder siden Søkemotorselskapet Googles norske datterselskap, Google Norway as, omsatte i 2018 for 178 millioner kroner, 42 millioner kroner mer enn året før. Resultatet før skatt endte på minus fire millioner kroner, som er langt svakere enn 2017-resultatet på minus tre millioner, kommer det frem i årsregnskapet. Selskapets skatteregning økte i samme periode fra tre til fire millioner kroner. Men tallene gir bare delvis inntrykk av Googles virksomhet i Norge: Forhandlingsdirektør Jarle Thalberg i mediebyrågruppen Groupm har tidligere anslått at Google kom til å omsette for tre milliarder kroner på salg av søkeord til det norske markedet i 2017. Artikkelen fortsetter under annonsen Høsten 2017 anslo Thalberg at omsetningen trolig ville stige til 3, 5 milliarder i 2018, ettersom veksten i søkemotorannonsering fremdeles er stor.

Vi har rikelig med ren kraft og kompetanse på området, så vi har ventet lenge på å få en av gigantene innen datalagring til Norge. Det er en milepæl for Norge som IT-nasjon om byggingen blir realisert, sier Jan Olav Andersen, leder i EL og IT Forbundet. NHOs forbund for kunnskaps- og teknologibedrifter, Abelia, mener en utbygging vil være et viktig bidrag til utviklingen av norsk datasenternæring. – En grønn datasenternæring kan bli en stor og viktig næring for Norge, men forutsetter at vi evner å tiltrekke oss både kunder og kapital fra utlandet. Derfor er det viktig at myndighetene fortsetter å legge til rette for utvikling av næringen, og styrker Norges omdømme som en attraktiv industrinasjon, sier Kjetil Thorvil Brun, direktør for næringsplitikk og samfunnskontakt i Abelia.

Google i norge mail

Men mest av alt så vi på Sommerkroppen til Mads Hansen. Google Pay kommer til Norge 30. 10. 2018 06:00:00 CET | Pressemelding Den nye betalingsappen fra Google lar Android-brukere handle raskt, trygt og enkelt. I partnerskap med VISA, MasterCard og flere norske banker, er Google Pay bygget på høye sikkerhetsstandarder for å beskytte data og personlige detaljer. Endelig kan du kjøpe Google Home i Norge 24. 2018 06:15:00 CEST | Pressemelding I dag kommer de smarte høyttalerne Google Home og Google Home Mini til Norge. Og de snakker norsk. Google lanserer Google Home og Google Home Mini i Norge 9. 2018 06:00:00 CEST | Pressemelding Oslo, 9. oktober 2018. Nå kommer de smarte høyttalerne Google Home og Google Home Mini til Norge. Google fyller 20 år 27. 9. 2018 07:59:07 CEST | Pressemelding Hipp hurra, i dag er Google 20 år! Mye har skjedd i løpet av de årene (veldig mye). Behovene og vanene våre har endret seg, og derfor utvikler også stadig Google seg. Men vårt mål er det samme som det var ved oppstarten for 20 år siden: å gjøre verdens informasjon universelt tilgjengelig og nyttig for folk.

At flere europeiske land nå ser på nasjonale særskatter, kommer etter at samtalene om en felles skatt kollapset i EU. Blant annet vurderer Frankrike og Spania å innføre en skatt på tre prosent på digitale annonseinntekter. Vil vente på OECD Både Arbeiderpartiet og Høyre har tidligere sagt at de mener Norge bør vente på OECD, slik at man kan gå sammen og finne fellesløsninger. Kommunikasjonssjef Helle Skjervold i Google Norge skriver følgende i en epost til DN: - Vi betaler all skatten vi er påkrevet og følger skattelovgivningen i de landene vi opererer i. Som andre multinasjonale selskaper betaler Google mesteparten av selskapsskatten sin i hjemlandet sitt, og globalt har vi betalt en effektiv skattesats på 23 prosent i løpet av de siste ti årene. (Vilkår) Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov.

Google pixel i norge

  • Google taper fortsatt penger i Norge – betalte fire millioner i skatt | DN
  • Google norge kontakt
  • Google i norge 1
  • Google bygger i norge

For ytterligere vilkår se her.

Hun understreker samtidig at selskapet ikke ser for seg å bygge noe umiddelbart, men at det er beslutning som ligger frem i tid. Knut Fjerdingstad, pressekontakt i Statkraft sier til avisen at dette er et gjennombrudd for Norge som attraktivt sted for store aktører. Han kan foreløpig ikke si hvor omfattende samarbeidet eventuelt blir. Partene har ikke ønsket å gå ut med informasjon på hvor mye tomten er kjøpt for. Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) skriver i en epost til NTB at han håper at Google velger å gå videre med en investeringsbeslutning. – Norge har alle forutsetninger for å bli en ledende datasenternasjon i Europa. Rikelig tilgang på fornybar energi, god infrastruktur, redusert elavgift og fjerning av maskinskatten gir et godt utgangspunkt for at Norge skal tiltrekke seg flere investeringer i datasentre, skriver Astrup ifølge NTB. – Har ventet lenge EL og IT-forbundet skriver i en e-post til E24 at de er glade for Googles beslutning. – Dette er lovende for Norge som IT-nasjon.

I norge

Google Norge Bryggegata 6 - Aker Brygge 0250 Oslo Googles nye Nest WiFi er nå tilgjengelig i Norge 5. 5. 2020 07:00:00 CEST | Pressemelding I helt ny drakt og med opptil dobbel hastighet og 25 prosent bedre rekkevidde enn forgjengeren, er Googles nye Nest Wifi nå til salgs i Norge. Google Maps fyller 15 år - får flere nye funksjoner og kommer i ny drakt 6. 2. 2020 12:00:00 CET | Pressemelding Om ikke lenge vil brukerne av Google Maps kunne få informasjon om blant annet temperatur, sikkerhetstiltak og tilgjengelighet for funksjonshemmede om bord på ulike transportmidler over hele verden. Ny assistent med skjerm til hjemmet: Google Nest Hub lanseres i Norge 28. 2019 08:30:00 CEST | Pressemelding Oslo, 2019: I dag blir Google Nest Hub endelig tilgjengelig i norske butikker. Nest Hub har alt det de velkjente Google Home og Google Home Mini har – pluss skjerm! Det åpner for blant annet helt nye fotoopplevelser for familien, hjelp på kjøkkenet og enkel kontroll av husets smarte enheter. YouTube Music elsker norsk musikkvideo - dette er tiårets aller beste norske videoer 23.

OK, Google - nå kommer vår stemmeassistent på norsk 11. 2018 06:00:00 CEST | Pressemelding Oslo: Google begynner i dag utrullingen av Google Assistent i til norske smarttelefoner, og i løpet av de kommende ukene vil Assistent være tilgjengelig på alle kompatible Android- og iOS-enheter i Norge. Kunsten å ta en selfie 4. 2018 10:44:14 CEST | Pressemelding Endelig kan du finne din plass i kunsthistorien! I dag lanserer Google Art Selfie i Norge. YouTube Music og YouTube Premium lanserer i Norge: Nå finner du alt på samme sted 18. 6. 2018 17:00:00 CEST | Pressemelding Fra Beyoncés livestream på Coachella til toneangivende videoer som Daniel Kvammen og Lars Vaulars «Som om himmelen revna» og Childish Gambinos «This Is America», kommer brukere til YouTube for å ta del i musikkulturen og oppdage ny musikk. Se #metoo-bevegelsen spre seg over verden gjennom Google-søk 19. 4. 2018 12:30:58 CEST | Pressemelding Ved hjelp av søkedata har Google laget en visualisering av hvordan #metoo-bevegelsen spredde seg over verden.

Googles Digital News Initiative åpner for nye søknader 13. 2017 10:48:30 CEST | Pressemelding Fra 13. september til 12. oktober kan norske mediehus med en smart idé for digital journalistikk igjen søke støtte fra Googles Digital News Initiative. Google Norge Bryggegata 6 - Aker Brygge 0250 Oslo

Thu, 15 Oct 2020 22:32:17 +0000