Flyplassen i stavanger uis

Gjøvik Vgs Ansatte

Skal du male vegger og tak, kan du i vår video få gode tips til malearbeidet og -prosessen her. Slik maler du vegger og tak - steg for steg Skal du male vegger og tak, er det en god ide å lese mer om prosessen og maleteknikk her. Man kan nemlig fort bli så ivrig etter å komme i gang med malearbeidet at man helt glemmer viktige trinn som tildekning, sparkling og rengjøring. Hvis du mangler ett eller flere av disse trinnene, kan du med fordel se våre ulike videoer som hjelper deg i gang, så sikrer du deg de beste arbeidsbetingelsene når du skal male: Tildekning: En korrekt tildekning av rommet sikrer deg mot uønskede maleflekker Sparkling: Finn tips om innendørs sparkling. Enten du skal flekksparkle mindre hull og ujevnheter eller helsparkle en hel vegg, så har vi videoer som hjelper deg i mål Rengjøring: Før du skal male er det alltid lurt å rengjøre vegger og tak med et universalrengjøringsmiddel, som Fluren 37, og vaske over med en klut og rent vann. Hvis vegger og tak er skadet av nikotin, sot eller vannskjolder, må du rengjøre med et kraftigere rengjøringsmiddel og male med sperrende maling Når vegger og tak er tørre, kan du begynne å male.

Gjøvik vgs ansatte north

Gjøvik vgs ansatte store

 1. Vinmonopolet oslo åpningstider road
 2. Gjøvik vgs ansatte in hindi
 3. Gjøvik videregående skole ansatte
 4. Tregrensa i norge
 5. 10 4 betydning
 6. Botanisk hage oslo kafe
 7. Drømme om døde personer
 8. Iphone 7 farger
 9. Lady diana tod bilder
 10. Forbruk og kvalitet i helsetjenesten for KOLS-pasienter - SINTEF
 11. Gjøvik vgs ansatte in america
 12. SAS EuroBonus Mastercard kredittkort med EuroBonus-poeng

Heldigvis finnes det en formel for dette. Jeg vet at lørdag er den 6. dagen i uken, og det vet Excel også. Ved å bruke formelen UKEDAG() kan vi få Excel til å se på en gitt dato og si hvilken dag i uken den er, gitt at vi forteller hvilken dag uken starter på (dette kan jo være forskjellig fra land til land). Nå har en altså en metode får å omdanne datoer til ukedager. Jeg er dog ikke interessert i å ha en ny kolonne med masse tall, men vil heller at lørdagene i kolonne A skal ha en egen farge. Det er her betinget formatering kommer inn i bildet. Først markerer jeg datoene fra A2 og ned tabellen, deretter velger jeg Hjem → Betinget formatering → Ny regel. Deretter velger jeg den nederste muligheten der jeg kan bruke en formel til å bestemme hvilke celler som skal redigeres. Betinget formatering er basert på logikk, det vil si om noe er SANN eller USANN, og den formaterer cellene der formelen er SANN. Siden jeg vil formatere lørdagene så vil jeg altså at ukedagen som formateres er 6, og siden cellen som er markert er A2 blir formelen =UKEDAG(a2;2)=6.

- De fleste rengjøringsmidler er alkaliske, det vil si de har en høy pH-verdi. Det kan da være en fordel å vaske og skylle to ganger, en vask med rengjøringsmiddel og en med et surt rengjøringsmiddel, sier informasjonssjef hos, Chera Westman. 35 prosent eddikessens kan blandes i forholdet en del eddik til fire deler vann, for å bli en passende blanding til denne rengjøringen. - Eventuelt kan man først vaske med klorin, og deretter med et sterkt vaskemiddel med nedmattende effekt som gulvrens, malervask, husvask, forvask eller lignende fra samme malingsprodusent som har laget malingen du skal bruke. Uansett vaskemiddel må du vaske grundig og godt, og etterpå skylle med rent vann, fortsetter Westman. Les også: Nytt bad med enkle midler Slip ned flisene For å oppnå det beste resultatet bør du slipe ned flisene i etterkant av vaskingen. Dette er for å matte ned flisene. - Slip flisene med et slipepapir eller en slipepad. Det kan være litt vanskelig å matte ned flisene, men det avhenger litt av type.

Thu, 15 Oct 2020 21:48:15 +0000