Flyplassen i stavanger uis

Ungdom Og Narkotika

  1. Ungdom og narkotika 1
  2. Presto og

10. 05. 2013 2013 Hei Jeg lurte på om det finnes noen statistikk over ungdom og rus i Norge og verden? 31. 2017 2017 Statistikk. 26. 2018 2018 er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Vi gir deg informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter. Sist oppdatert: 14/05/2020 Tema A - Å Aldersgrenser Bistand Ekteskap Europa og verden Forbruker, økonomi og bolig Hobby Idrett Konfliktløsning Krig og fred Krise Lov og rett Mobbing og nettvett Religionsfrihet Ris og ros til Sosialhjelp Ytringsfrihet Kontakt og hjelp Kontakt redaksjonen Om Redaktør: Beate Aas Utviklet av Spinner Labs AS Tjenester Bestill brosjyrer Statistikk for Innhold Nettstedskart Personvern Informasjonskapsler Følg oss

Ungdom og narkotika 1

– Jeg vet ikke om salg på denne skolen, men jeg vet jo om kjøp, sier Johan Nicolay Troye (16), som går i førsteklasse ved Oslo handelsgymnasium. Han merker at bruken av cannabis har blitt mer aksepert, og tror årsaken er at rusmiddelet har blitt avkriminalisert i flere land. – Jeg kjenner flere som har røyket det, og jeg merker at flere tar lettere på det, sier Troye, som personlig er i mot narkotikabruk. LES OGSÅ: Bekymret for bruken av ecstasy blant ungdom Selgere oppsøker skolen Selv om norsk ungdom er blant de som misbruker minst narkotika i Europa, kjenner én av fire elever mellom 15 og 20 år til tilfeller av kjøp eller salg av narkotika på sin skole, viser en ny undersøkelese gjort av Sentio for Actis. – De som selger er folk som oppsøker skolene. Og så er det folk som kjøper fra folk fra andre skoler, sier Troye. IKKE GREIT: Synne Bråten (17) synes ikke det er greit at hasjrøyking har blitt sosialt akseptert blant enkelte grupper. Foto: Ingrid Tinmannsvik / NRK Synne Bråten (17), også førsteklassing ved Oslo handelsgym, synes ikke det er greit at ungdom bruker narkotika.

  1. Og gaiden
  2. Og obey
  3. Ungdom og narkotika youtube
  4. Chemdog og

Presto og

Mye alkohol og rus hjemme? Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier. Les mer Hvorfor hjelper det å snakke med noen? Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang. MDMA og ecstasy MDMA omsettes både som pulver/krystaller og som tabletter. Tabletter kalles vanligvis ecstasy. MDMA er virkestoffet i slike tabletter. Cannabis – hva er hasj og marihuana? Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis. Spørsmål om rus? Spør RUStelefonen! Hva er khat? Hva er bivirkningene av amfetamin? Hvor full blir jeg av en sekspakning øl? Blir man kåt av Ecstasy? RUStelefonen gir deg faktabaserte, ikke-moraliserende svar og du er anonym.

UMN har til enhver tid forskjellige aktiviteter på gang.

Sat, 17 Oct 2020 02:10:10 +0000