Flyplassen i stavanger uis

Luksusfellen Sesong 16

I andre episode møter Hallgeir Kvadsheim og Lene Drange 22 år gamle Robin som bor i Tønberg – Norges Ayia Napa ifølge ham selv og kontoutskriftene hans. – At Luksusfellen i sin tjuende sesong øker premieretallene til sammenligning for fjoråret viser at dette programmet er stadig like relevant. Årets sesongstart også har truffet godt i en enda mer kommersiell målgruppe enn forrige sesong, så programmet evner også å fornye seg i takt med tiden, sier kommunikasjonsdirektør i NENT Group, Line Vee Hanum. tv3 viafree viaplay

Bones sesong 7

Forbrukslån I denne kategorien finner du god informasjon om forbrukslån. Skal du søke om forbrukslån? Sjekk ut vår tabell for å sammenligne forbrukslån for å finne det beste. Refinansier kredittkortgjeld med forbrukslån Om du følger med på luksusfellen på TV3 med sesonger fra Norge og Sverige så vil du se at det er mange som har havnet i økonomisk uføre på grunn av høye kredittkort regninger. Kredittkort har som regel høye månedlige renter, og har du brukt dem til å ta ut penger i minibanken påløper enda flere kostnader enn om du bruker dem til vanlig handel i butikken. Her vil refinansiering av kredittkortgjelden din kunne hjelpe deg til å få en mer forutsigbare økonomisk fremtid, og kun ha èn faktura å forholde deg til i forhold til flere regninger fra forskjellige kredittkortselskaper. Read more… Forbrukslån: Centum Finans Centum Finans er Norges største uavhengige tilbyder av forbrukslån uten sikkerhet og de finner det beste forbrukslånet for akkurat deg. Centum Finans samarbeider med de 6 beste bankene for forbrukslån i Norge.

Viaplay Viafree Episode 5 - Luksusfellen Reality, Underholdning, S20:E5 Charlotte og kjæresten drømmer om en framtid sammen, men gammel gjeld og rotete økonomi truer. Nå venter de barn, og Charlotte er bekymret for om de kan bli de foreldrene de ønsker å være. Viaplay Viafree Episode 6 - Sesongavslutning Reality, Underholdning, S20:E6 Geir er en livsnyter som elsker å reise og hygge seg, men hans impulsive forhold til penger har fått han inn i en alvorlige økonomisk knipe. Klarer ekspertene å redde Geir ut av Luksusfellen? Viaplay Viafree

  1. Shameless sesong
  2. Bbc brit norge tv
  3. Luksusfellen sesong 16

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Forrige uke startet 16. sesong av «Luksusfellen» på TV3. I onsdagens episode konfronteres Nina Stensrud Eriksen (42) av økonom Hallgeir Kvadsheim og psykolog Robert Speare. Stensrud Eriksen er bosatt i Bærum, der hun jobber som resepsjonist på et sykehus. I tillegg er hun alenemor for datteren sin, og den økonomiske situasjonen har ikke alltid vært like enkel. Kvadsheim regner ut at hun gjennomsnittlig går 17. 000 kroner i minus hver måned. Pengene har gått til shopping, ferie og hudpleie. Kosmetikk, neglelakk og sko har også stått litt for ofte på kvitteringen. - Jeg har ikke lønn nok til å få endene til å møtes, og hvis vi trenger noe ekstra må jeg bruke kredittkort. Det føles dårlig at jeg har satt meg selv og datteren min i denne situasjonen, sier hun i programmet. FORTVILET SITUASJON: Nina Stensrud Eriksen (42) rotet det til, men har i dag orden på økonomien. Foto: TV3 Vis mer Penger fra mamma I tillegg til fast inntekt fra jobb, samt kredittkort, har hun en pengekilde til.

- Hvordan går det med økonomien nå? - Det går veldig fint! Jeg har tatt tak i en del, og føler at jeg har fått det til. Det var en lang reise for meg, men nå ser jeg at alt har løst seg. FIKK HJELP: Psykolog Robert Speare og siviløkonom Hallgeir Kvadsheim har hjulpet 42-åringen ut av det økonomiske uføret. Foto: TV 3 - Mamma er verdens beste Stensrud Eriksen forteller også at den lånte pengesummen fra moren ikke har påvirket deres personlige forhold. - Nei, det har det ikke. Mamma er der for meg uansett hva, og hun står trofast med meg. Jeg er glad jeg har henne som mor for å si det sånn, jeg priser meg selv lykkelig for det. Mamma er topp, hun er verdens beste, roser hun. Stensrud er imidlertid ikke den eneste som har brutt ut i gråt på «Luksusfellen». I november brøt blant annet Lene Lia Gunstad (52) ut i tårer da hun ble overrasket med et kjempebeløp under et loppemarked. Litt tidligere samme høst var det den unge tobarnsmora Christina Hermansen (23) som tok til tårene i sitt møte med «Luksusfellen»-ekspertene Silje Sandmæl og Cecilie Lynum.

Luksusfellen Generell informasjon Sjanger Livsstil / Reality Norge Introduksjonsår 2008 Lengde 43 min. (per episode) Språk Norsk Foran kamera Kommentert av Hilde Christie Wright Bak kamera Prosjektleder Une Søreide Produsent Gry Devold Regi Marit Dahlviken Hagen lskap BUMP Productions Rubicon TV Sending Periode 24. mars 2008 – d. d. TV-kanal TV3 Teknisk informasjon Bildeformat 16:9 Lydformat Stereo Eksterne lenker Offisiell nettside Luksusfellen er et forbrukerrettet reality - og livsstilsprogram som har gått på TV3 siden 2008. Programmet er produsert av Rubicon TV. [1] Luksusfellen ble skapt av BUMP Productions (Banner Universal Motion Pictures LLC) i 2005 med den originale engelske tittelen Luxury trap og ble presentert for TV3 Viasat og Metronome (Shine Nordic) i februar 2006. Programmet besøker vanlige mennesker som har havnet i økonomisk uføre fordi de er blitt overforbrukere og har lånt penger over evne. Gjennom rådgivning og oppfølgning skal programmets økonomiske eksperter hjelpe folk ut av pengeknipen og lære dem sunnere forbrukeradferd.

Episode 1 - Luksusfellen Reality, Underholdning, S20:E1 Økonomien til Elin kræsjlandet etter et samlivsbrudd, og alenemoren har mistet helt kontrollen på regningsbunken. Treningen har vært et fristed for Elin, men har også ført med seg store kostnader og forverret situasjonen. Viaplay Viafree Episode 2 - Luksusfellen Reality, Underholdning, S20:E2 Robin flyttet fra Kirkenes til Tønsberg for å ta fagbrev som snekker, og fikk helt andre vaner og forbruk. Nå er Robin redd at han allerede har gjort framtiden sin til et gjeldshelvete. Viaplay Viafree Episode 3 - Luksusfellen Reality, Underholdning, S20:E3 Tim fra Bergen ble med på guttetur til Las Vegas etter at selskapet hans gikk konkurs. Med over en million i gjeld og 42 ulike krav, får Hallgeir Kvadsheim og Lene Drange virkelig noe å bryne seg på. Viaplay Viafree Episode 4 - Luksusfellen Reality, Underholdning, S20:E4 Ole Alexander fikk ta opp forbrukslån etter forbrukslån, uten at noen av bankene spurte hva pengene skulle brukes til. Nå har han 1, 6 millioner i gjeld, men sitter ikke igjen med noe av verdi.

Nå må ekspertene få Nina til å innse alvoret. Episode 6 - Ron Reality, Underholdning, S16:E6 Ron fra Gudbrandsdalen er en 29 år gammel og sosial fyr som elsker amerikanske biler, hunden sin Charlie og take-away. Han har nå mistet fullstendig kontroll. Luksusfellens eksperter Magne Gundersen og Robert Speare hjelper til. Episode 7 - Bente Reality, Underholdning, S16:E7 Bente fra Lindesnes er læreren og alenemoren som ikke får endene til å møtes. Når Magne Gundersen og Cecilie Lynum kommer er det dagen etter lønning, og hun har bare fire kroner igjen på kontoen. Da gjenstår det fortsatt en regningsbunke på over 20. 000 kroner. Flere ubetalte barnehageregninger tr... Episode 8 - Arne og Mariella Reality, Underholdning, S16:E8 Arne og Mariella er ungdomskjærestene som møtte hverandre igjen 35 år etterpå. Pengene flyr på Taxfree, svenskehandel og ferier i Tanzania. Svimlende 70. 000 går ut hver eneste måned. Nå begynner festen nærme seg slutten, og kanskje også forholdet. Episode 9 - Ann Kristin Reality, Underholdning, S16:E9 Luksusfellens eksperter blir sjokkert når de, på veien til Ann Kristin i Hafrsfjord, oppdager at gjelda hennes har økt fra 200 000, - til 1, 5 millioner på bare 3 år.

Fri, 16 Oct 2020 23:50:15 +0000