Flyplassen i stavanger uis

Stafett Kvinner Ol 2018

DET siste blir tøft. Et par av de antatt norske løperne er i løpet av de siste vintrene blitt så usikre at de skal unne seg litt ettertanke om hva som må gjøres framover for å beholde et så sterkt lag. Kanskje til og med uten Marit Bjørgen. Selve stafettuttaket var preget av denne usikkerheten. Verdenscupleder Heidi Weng ville vært selvskreven dersom hun ikke selv hadde vært så ukonsentrert inn mot OL. I flere år på rad er det rett og slett blitt for mye trøkk. Når du ser hvilke forventninger som knytter seg til Norges sterkeste og mest omtalte landslag, er det lett å forstå. Hvem som helst kunne en gang i mellom blitt for sliten. DET gjelder også Marit Bjørgen. Vinter for vinter og medalje for medalje blir det stadig lettere å se hvor avgjørende hennes eget oppgjør med omverdenens forventninger ble for karrieren. Uten å ha opplevd den tomheten som motgang kan gi, ville hun neppe tatt de grepene som var nødvendig for å bli stående igjen som den aller beste. For det var først da Marit i forkant av Vancouver-OL 2010 ble frue over eget idrettsliv, at alt forandret seg til det bedre i sporet.

Stafett kvinner ol 2018 olympics

Der er Heidi Weng nå. Hun skal få gjøre akkurat som hun vil. Skiheltene våre er ekstremt priviligerte. Stor applaus, høye inntekter og et liv i farta. Men lykken ligger fortsatt ikke i antall medaljer. Da kan dette ha vært et riktig flott laguttak også for Heidi. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

Krever overdreven beundring. Har en følelse av å være særlig berettiget, urimelige forventninger om særlig gunstig behandling, eller at andre uten videre skal oppfylle hans eller hennes forventninger. Er utnyttende i mellommenneskelige forhold, dvs. søker fordeler gjennom andre for å nå sine egne mål. Mangler empati; er ikke villig til å anerkjenne eller identifisere seg med andre menneskers følelser og behov. Er ofte misunnelig på andre eller tror at andre er misunnelige på ham eller henne. Viser arrogant, hovmodig atferd eller holdninger. Kilde: SCID-II Egomania - en dokumentar om narsissisme Hva hjelper ved narsissistisk personlighetsforstyrrelse? Behandlingen av personlighetsforstyrrelser har generelt som mål å opprette bedre sosial fungering og tilpasning. I tillegg forsøker man å redusere akutt oppståtte symptomer, som for eksempel psykoser. Videre ytes støtte til å ri av kriser i forholdet til de nærmeste. I behandlingssammenheng deles personlighetsforstyrrelsene i to grupper: milde og alvorlige personlighetsforstyrrelser.

Stanislav Petrov valgte 26. september 1983 å tolke signalene fra et sovjetisk satellittvarslingssystem han var vakthavende offiser ved som falsk alarm, snarere enn et atomangrep fra USA. Arkivfoto fra 2015: Scanpix/AP. Den sovjetiske offiseren Stanislav Petrov (77), bidro kanskje til å hindre atomkrig i 1983. Han gikk bort i mai, men dødsfallet ble offentlig kjent først denne måneden. Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Tidlig om morgenen 26. september 1983 var Stanislav Petrov vakthavende offiser ved bunkeren Serpukhov-15. Her overvåket man Sovjetunionens satellittbaserte varslingssystemer for rakettangrep. Kort tid etter midnatt brøt det ut panikk i Serpukhov-15-anlegget, da en alarm varslet om at USA hadde skutt fem interkontinentale ballistiske missiler mot Russland. Nyhetsbrev Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

NESTE uke går Marit Bjørgen både sprintstafett og 3-mil. Det blir to gode løp til. Sammen med Ragnhild Haga og Maiken Caspersen Falla har hun sørget for at dette jentelaget på nytt leverer glitrende prestasjoner. Men alle som følger norsk kvinnelangrenn tett vet at ikke alt er glitter. Slik er ikke livet. Hverken på ski eller ellers. Da tenker jeg ikke på laguttaket som gjorde at Astrid Uhrenholdt Jacobsen måtte hente ut krefter hun kanskje ikke trodde hun hadde. Det var flott levert på en fysisk svart dag. I etterkant ga det bare lagets nye stjerne Ragnhild Haga muligheten til å skinne på tredjeetappen og Marit Bjørgen en ekstra sjanse til å levere under press. Slik er toppidrett og slik er laguttak. Det kunne blitt like spennende om trener Roar Hjelmeset hadde valgt et annet lag. Disse OL-løypene er brutale. De avslører hver minste svikt, og denne kvelden i Pyeongchang var flomlyset slått på. Det lyset trenger disse langrennsjentene. Både for å vinne OL-gull i stafett og for å fortsette den langvarige suksessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon EN eller annen skrev at det visstnok var slutt på Marit Bjørgens epoke i internasjonal langrennsport. Det viste seg å være skrift i sand. Marits navn blir stående i snøen. Der smelter det ikke bort med våren. For noen dager overtar hun posisjonen fra Ole Einar Bjørndalen som tidenes utøver i vinter-OL. Det får så være. Det å telle medaljer blir fort en trist greie. Det er jo nettopp fordi Marit har skjønt akkurat det, at hun forblir den aller største. Den idrettsutøveren det smått utrolige idrettslandet Norge er mest glad i. OG så er hun jo også ganske bra til å gå på ski. I dag ble det i overkant nødvendig. Der denne øvelsen uten innlagt smørebom i årevis har vært kjedelig for alle andre enn oss, er styrkeforholdet forandret og spenningen skrudd radikalt opp. Den norske dominansen er borte. Konkurrentene er blitt flere, de er smartere trent og noen av våre beste går igjennom slitsomme dager som toppidrettsutøvere.

Den endringen har gitt hele lagets mamma utfordringer både i og utenfor løypa, men i dag gjaldt det bare ferdigheter som avgjør en OL-stafett. Marit Bjørgen hadde fysiske, tekniske og taktiske ressurser i massevis til å fikse det. DEN måten Marit Bjørgen utklasset sportens raskeste løper på selve oppløpssida i OL-finalen er i seg selv en studie for de som prøver å overta etter henne. Fra front hadde hun gått Stina Nilsson tom. Fullstendig tom. En stokk stiv Stina var ikke så rask lenger. Det er ikke lenge siden Marit fleipet med sin egen tapte hurtighet. Hun følte seg som en dieselmotor, sa hun. Og så ga hun fra seg plassen på OL-sprinten. Men i dag var hun garantert den eneste på dette en gang så suverene norske jentelandslaget som hadde fysisk kapasitet til å spurte ned Stina Nilsson. For Stina rakk jo aldri å starte spurten der nede på oppløpssida. Hun var gått i stykker i forsøket på å henge med farta til en 37 år gammel mamma som snart har oppnådd mer suksess enn noen idrettsutøver i vinter-OLs historie.

Du kan bruke dette skrivebordsprogrammet til å fange ikke bare NRK-videoer men også klipp fra YouTube, Dailymotion, Yahoo, VGTV osv. Det er enkelt å laste ned videoer fra NRK til Mac ved hjelp av denne fantastiske programvaren. Det første steget er å laste ned og installere programvaren på din Mac. Last ned Installer og kjør Mac-programmet. Åpne videosiden til NRK og kopier URL-en. Klikk på «Lim inn URL» i programmets grensesnitt. Velg utdataformat for videoen fra popup-vinduet. Klikk «Ok» og videoen lastes ned.

Mens Norge retter pekefingeren mot andre land, feies egne menneskerettsbrudd under teppet. Den nye nasjonale institusjonen for menneskerettigheter har ikke mandat til å behandle individuelle klager og får derfor ingen betydning for ofre for menneskerettsbrudd i Norge. Mange 17-mai taler handlet om norske tradisjoner og gode verdier som vi ønsker å bygge landet vårt videre på. Er dette bare festtaler eller gjelder de "norske verdiene» også i 2015? Hvordan ville DU reagere dersom du er vitne til at en ung mor og hennes nyfødte barn utsettes for grove menneskerettsbrudd - og at de tre år senere er i ferd med å gå til grunne fordi norske myndigheter aldri tok ansvar? 1. Du gjør alt i din makt for å hjelpe mor og barn - norske myndigheter må... ta ansvar! 2. Du trekker på skuldrene og tenker: huff, det er mange triste skjebner. 3. Du innser at det norske myndigheter har gjort mot mor og barn er riv ruskende galt, men du gjør ingenting. Du vet at det uansett ikke nytter. Menneskerettighetsbrudd i Norge feies under teppet - det er så uendelig mye enklere for våre politikere å kritisere andre lands brudd på menneskerettighetene!

 1. Østfold kollektivtrafikk halden
 2. Stafett kvinner ol 2018 2019
 3. Resultater stafett menn ol 2018
 4. Langrenn stafett menn ol 2018
 5. Min beste vaffeloppskrift | Gladkokken
 6. Stafett kvinner ol 2018
 7. Stafett kvinner ol 2014 edition
 8. Stafett kvinner ol 2013 relatif
 1. Hytte til leie
 2. Hva koster tv2 sumo
 3. Elkjøp
 4. Løpesko best i test youtube
Thu, 15 Oct 2020 11:10:24 +0000