Flyplassen i stavanger uis

Mest Brukte Jentenavn

Dette ble 2017s mest brukte babynavn Skam-navnene Nora og William skyves ned fra topplasseringen i 2016. NAVNEVINNER: Sofie, Sophie, Jakob og Jacob var var de mest brukte babynavnene i 2017. Foto: Sveinung Ystad / DAGBLADET Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon I alt fikk 412 jenter navnet Sofie eller Sophie i fjor, mens 424 gutter ble kalt Jakob eller Jacob. Med ulike former for Sofie og Jakob på topp skyves navnevinnerne – og Skam-navnene – Nora og William ned fra topplasseringen i 2016 til henholdsvis 2. og 6. plass i 2017 på SSBs statistikk. - Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn, sier seniorrådgiver Jørgen Ouren i SSB, som har ansvaret for navnestatistikken. Tradisjonsnavn I en pressemelding forklarer han dette ved at Sofie og Jakob var svært populære rundt år 1900, før de gikk de nesten helt ut av bruk, for så å komme langsomt tilbake. Navnet Sofie har ifølge navneeksperten vært kjent i Norge siden 1600-tallet.

Disse navnene er minst brukt i Norge - KK

  1. Fremover - Dette var de mest populære navnene i 2019
  2. Friske lunger etter røykeslutt mean
  3. Mest brukte jentenavn in urdu
  4. Er ditt navn på listen? De mest populære navnene gjennom tidene - Familieliv, annonsørinnhold fra VG Partnerstudio
  5. Disse navnene er minst brukt i Norge - KK
  6. Mest brukte jentenavn penny
  7. Her kan du sjekke hvor mange som heter det samme som deg

Trenden med mange jentenavn som slutter på a eller ah, kommer sannsynligvis fra naboland i øst. Over halvparten av jentene som ble født her i landet i 2008, fikk navn med a- eller ah-endelser. Jentenavnene som har st�rst fremgang er Linnea, Emma, Mille og Milla. St�rst tilbakegang fra 2007 hadde Elias og Thea. Nye populære navn Jenter: New popular names Girls: Clara/Klara, Saga, Olivia, Linnea, Laura, Isabella. Populære guttenavnene i Norge | Popular boys names in Norway

Men barna mine er godt inne i dette, så det har de klart selv. Glem besteforeldrene For den som vurderer å børste støv av et navn litt bak i slekta, har Ouen et råd: – Det dummeste man gjør er å gå til besteforeldrene. De vil garantert reagere negativt, og er ikke meningsberettiget. Om du foreslår et gammelt navn, kan du være sikker på at de får opp bilder av en eller annen de har gått i klasse med, og som de ikke synes passer på en baby. DET SIER JEG DEG BARE:... den ungen skal ikke hete Lillemor! Hun lot meg ikke få være med å skli på kjellerlemmen. FOTO: NTB Scanpix Minst brukte jentenavn Av de mist brukte jentenavnene i 2019, altså de som ble gitt til mellom null og tre personer, finner vi mange klassikere, som Benedicte, Arna, Anny, Bente, Berit, Birgit, Dagmar, Dorthe, Elfrid, Elna, Gloria, Grace, Gry, Hildegunn og Hege. Sistnevnte er av spesiell interesse for journalisten. Vi spør Ouren: – For oss som tilhører en den romslige skaren med navnet som har blitt sett verken før eller etter 70-tallet, og i ingen andre land, er det noe mulighet for at Hege skal få et oppsving?

Fri, 16 Oct 2020 17:22:08 +0000