Flyplassen i stavanger uis

Løpesko Best I Test

 1. Løpesko best i test download
 2. Løpesko best i test 2019

Prisen er ganske stiv, men til gjengjeld holder den lenger enn de fleste konkurrentene. Modellen er nøytral og ganske stabil, men skoen føles lett til å være såpass dempet. Panelet gir et ekstra pluss for en ny overdel i mesh, en overdel som gjør modellen både svalere og mer ventilert enn forgjengeren. Skoen føles litt liten, så det anbefales å gå opp enn halv størrelse. Her kan du bestille Asics Gel-Nimbus 21 Hoka One One Napali – score 7, 2 Napali er mye lettere enn det man skulle tro hvis man bare ser på utseendet. Hoka er kjent for god demping, og denne skoen er intet unntak. Det føles ut som du løper på en sky, og du får mye drivkraft i steget. Enkelte i panelet trekker frem at skoen kan føles noe ustabil. Napali har en smalere forfot enn mange andre løpesko, og det er ingen sko for deg som pronerer. Her kan du bestille Hoka One One Napali Saucony Triumph Iso 5 – score 8, 5 (bruk koden SKOFEST) En sko med veldig god komfort, men det gjelder fortrinnsvis for løpere med brede føtter.

Løpesko best i test download

Download pdf'en nedenfor GRATIS og les hele den store testen av sesongens beste løpesko" Kanskje du er interessert i...

 • Sportsklokker best i test
 • Stor test: Sesongens beste løpesko | Aktiv Trening
 • Løpesko best i test 2020
 • Når bør jeg plante rhododendron? - Hageniboks
 • Løpesko best i test tv
 • Løpesko best i test dates
 • Løpesko best i test.htm
 • Norges lengste org.uk
 • Løpesko best i test.com
 • Løpesko best i test for a

Her kan du bestille HOVR Sonic 2 (bruk koden SKOFEST) Puma Hybrid Runner Rocket – score 8, 3 (bruk koden SKOFEST) Myke, lette og luftige løpesko til en overraskende lav pris. Ifølge testpanelet er det en fryd å løpe på asfalt i disse skoene, hvor den tredelte sålen gir en helt ny type fleksibilitet. Passformen får løpingen til å virke naturlig. Siden sålen ikke har noe mønster, anbefales disse først og fremst på asfalt og løpebaner hvor grepet ikke er like viktig. Hybrid Runner Rocket er veldig brede, og du bør gå ned minst en halv størrelse. Her kan du bestille Runner Rocket Se flere spennende løpesko hos Sportamore her! *Koden kan ikke kombineres med allerede nedsatte varer eller andre rabattkoder. Gjelder ikke på varemerket Hoka One One eller produkter merket med MVP-ikonet. Gyldig t. o. m 9/4 kl 23:59.

2019 byr på flere spennende nyheter innen løpesko. Sjekk hvilke modeller som er best i test. Denne artikkelen er fra mars 2019. Klikk her for å følge Black Week 2019 live. De store leverandørene av løpesko har endelig sluppet årets nyheter. Blant de mest spennende lanseringene er en stor oppdatering av Adidas-favoritten UltraBoost. Nettbutikken Sportamore har satt sammen et mannlig panel som har testet nyhetene fra de mest kjente merkene. Med tillatelse fra Sportamore publiserer Nettavisen her høydepunktene fra testen. OBS! Med koden SKOFEST får du *25% rabatt på flere av skoene i testen hos Sportamore. Les også: Test av årets løpesko for kvinner Andre nettbutikker med løpeskonyheter for 2019: Boozt Sportsdeal Løpeshop Outnorth Test av løpesko 2019 Nike Epic React Flyknit 2 – score 8, 8 En sko med myk og spretten demping som er skapt for raske spurter. Skoen sitter som støpt på foten, og hælkappen er mer stabil enn på den forrige modellen. Skoen puster også veldig bra, og det kule designet gjør at den også kan brukes som sneakers.

Løpesko best i test 2019

Hva du skal bruke skoen til: asfalt, terreng, trening, konkurranse eller noe annet? Kroppsvekt. En lettvektig løper har andre behov enn en som er overvektig. Hvis du ikke vet hva slags løpesteg du har, anbefaler vi at du får dette testet i en sportsbutikk som utfører slike tester. Da får du nemlig også gode råd angående hva slags løpesko du egentlig trenger. Kunnskapen om hvilket løpesteg du har er nyttig å ha med seg når du skal kjøpe deg løpesko på et senere tidspunkt. Les mer om dette i vår artikkel om løpesko. Tester og omtale av løpesko Dette er en oversikt over nettsider som presenterer tester av løpesko, men som tidligere nevnt, dette er veiledende tester.

Vær obs på at Nikes løpesko gjerne er litt små i størrelsen, så det kan være lurt å gå opp en hel størrelse hvis du skal kjøpe Epic React Flyknit 2. Her kan du bestille Epic React Flyknit 2 Adidas UltraBoost 19 – score 8, 7 (bruk koden SKOFEST) Adidas har gjort betydelige oppgraderinger av bestselgeren UltraBoost. Passformen er strammere og dempingen fastere. Du får 20 prosent mer Boost i mellomsålen nå enn tidligere, noe som skal gi en mindre svampete følelse når du løper. Testpanelet bemerker at UltraBoost 19 er mer stabil og ikke like "løs" som tidligere versjoner. Du får fortsatt den myke, spretne følelsen, men det oppleves ikke som at du løper i en strømpe. Det er definitivt noen sko for løpere som prioriterer komfort, og supersko for alle som planlegger lange løpeturer uten å risikere gnagsår. Mange bruker UltraBoost som sneakers. Det kan du gjøre med denne modellen også, men den ser mer ut som en løpesko enn forgjengeren. Her kan du bestille UltraBoost 19 Asics Gel-Nimbus 21 – score 8, 9 En meget god sko for mengdetrening og lange turer.

Vi har testet 18 av markedets nye løpesko og kårer de beste både til dere med nøytral pronasjon og dere som bør ha støtte i skoene. For få år siden slo bølgen med naturlig løping inn over løpeskobransjen med full tyngde. Den utfordret det tradisjonelle synet om at løpesko skulle ha solide mellomsåler, kraftige hæler og tunge kiler, og solgte i stedet ideen om lettere, flatere og smidigere løpesko som lot foten jobbe naturlig. Vi var ikke udelt begeistret for de rendyrkede "naturlige" løpeskoene, men vi så med begeistring på innflytelsen de fikk på de tradisjonelle løpeskoene. For i stortestene de siste årene var skoene blitt lettere, smidigere og ganske enkelt mer behagelig å løpe i. Nå tyder det på at pendelen svinger tilbake. Modellene vi tester denne gangen er stort sett blitt hardere, stivere og tyngre. Det betyr mindre komfort enn vi er vant til, og tendensen skuffer våre lette, mer kjappfotede testere. Til gjengjeld får vi mer solide og stabile løpesko med bedre holdbarhet. Og tyngre løpere som lander på hælen får flere sko å velge mellom.

Det er viktig å velge riktig løpesko, ikke minst for å redusere faren for belastningsskader. For noen løpere er den verste fienden faktisk løpeskoen, men dette er veldig individuelt. Vi skal på denne siden presenterer en rekke tester på løpesko, men husk at det finnes ikke noen løpesko som er "best" – dette er avhengig av den enkelte løperen. Gamle sko bør byttes ut Husk også at du bør bytte ut gamle løpesko – det finnes ikke noe enkelt svar på hvor gamle skoene bør være, dette avhenger blant annet av hvor mye du løper, hvor mye du eventuelt pronerer, og hvor tung (kroppsvekt) du er. Vær også klar over at løpesko som ikke er blitt brukt på flere år, blir dårligere med årene, altså uten at du løper med dem i det hele tatt – les mer på. Ikke bruk skotester ukritisk Skotester er viktige når det gjelder valg å sløpesko, men testene bør ikke brukes blindt for å velge den "beste" løpeskoen. Følgende faktorer er viktige når det gjelder hvilke løpesko som er best for nettopp DEG: Løpesteg: Underpronasjon – normal pronasjon – overpronasjon.

Alle skryter i dag av å være så kalt godkjent – men bare de aller færreste er EN71-14 godkjente. Den viktige forskjellen! Hva den nye sikkerhetsstandaren krever kommer klart fram i dette innslaget. Sjokkert…? Vi også! Mer info Show Filters

Dempingen omtales som «fantastisk» av testpanelet, og flere trekker frem at den ventilerende overdelen gjør dette til en sko som passer perfekt på varme sommerdager. Her kan du bestille Triumph Iso 5 New Balance Vongo – Score 6, 9 (bruk koden SKOFEST) En sko for løpere som ikke liker for lette sko og som ønsker god stabilitet og en mykere løpetur. Med tanke på den klumpete sålen hadde testpanelet regnet med at dempingen skulle være enda bedre. Størrelsen er «vanlig», men den passer best til brede føtter. Her kan du bestille Vongo Under Armour HOVR Sonic 2 – score 8, 1 God ventilasjon og moderne design er det testpanelet trekker frem som det beste ved denne skoen. Den får imidlertid kritikk for at den mindre dempingen kan gjøre løpesteget litt hardt. En spennende detalj er at du kan koble skoene til Under Armours app, Map my run. Der kan du ser detaljerte målinger og statistikk over løpeturene dine. Tallene er kanskje ikke like pålitelige som de fra en pulsklokke, men det er fortsatt en kul funksjon panelet liker.

 1. Gutta på haugen åpningstider
 2. Tom jarle istad kristiansen 1
Thu, 15 Oct 2020 10:14:13 +0000