Flyplassen i stavanger uis

Labradoodle Oppdrettere I Norge

  1. Hytter i norge sommer
  2. Russ i norge

Men for det første så finnes det ingen atferd hos hunden som kan brukes til å selektere fram egenskapen «glad i barn». Det gir ingen mening. Og selv hvis det var det – så ville disse blandingene sannsynligvis vært de siste som hadde denne egenskapen. Nettopp fordi det er blandinger, ikke et resultat av systematisk avl for visse egenskaper. Ingen hunder er garantert greie mot barn. Gjenta setningen og si det til alle du kjenner. Det samme gjelder egenskaper som fryktsomhet og aggresjon. Dette er til en viss grad arvelig, men igjen må man drive systematisk avl skal man kunne styre det i en bestemt retning. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal tilnærme meg påstanden om at alle labradoodler er glade, så jeg lar den ligge. Er ingen garanti for sykdomsfrie hunder Det er ingen studier som viser at disse hundene er friskere enn andre raser. Hvis begge rasene har den samme genetiske sykdommen, vil det heller ikke hjelpe å krysse raser. Her er øyeplager hos labrador og labradoodle et eksempel. I en engelsk studie fra 2011 fant forskerne at labradoodlene var betraktelig oftere rammet retinal dysplasi (RD) enn hva labradorer var.

Hytter i norge sommer

Blanding av labrador og puddel, også kjent som labradoodle. (Foto: CC0, via Pixabay) I serien «Hun om hund setter fokus på uetisk hundeavl» har vi kommet til såkalte designerhunder. Designerhunder er blandingshunder som selges som om de er rasehunder. Den eneste forskjellen er at disse blandingene ikke ble til fordi to hunder så sitt snitt til å pare seg mens eierne var uoppmerksomme – men fordi mennesker har bestemt seg for at hundene skal pare seg, slik at de kan selge valpene og tjene penger på det. For eksempel blir en labradoodle til ved å krysse en labrador med en puddel, eller krysse to labradoodles, eller krysse en labradoodle med en puddel eller labrador. Det finnes en mengde slike hunder, hvor man tar en rase og krysser inn puddel. Men også andre raser krysses sammen, og kalles mye forskjellig. I denne lenka kan du se en infografikk over diverse varianter som har dukket opp over dammen. Hva er så problemet? Sleip markedsføring fører til at mange blir lurt Problemet med disse hundene er, slik jeg ser det, først og fremst måten de blir markedsført på av mange.

Valpene vil være leveringsklare ca 23 august. Alle valpene fra dette kullet er solgt. Medlemskap i Goldendoodle Association of North America (GANA) Vi er veldig stolte av å være det første akreditterte medlem i Norge og Europa av Goldendoodle Assosiation of North America. Goldendoodle Association of North America er den eneste organisasjonen i verden som er opprettet, stambokfører og registrerer rasen Goldendoodles. Vi er stolte av å være den første oppdretteren i Norge og Europa, som har fått medlemskap her. Valpekull Vi hadde en opprinnelig plan om å ha ett kull i år, men ser vi må nok dessverre vente til neste år. Vi håper det vil bli kull fra en av våre unghunder til neste år. Melding om å sette seg på venteliste kommer etter hvert. Fôrvert Vi søker fôrvert på Vestlandet, helst i Rogalandsområdet. Vi søker fôrvert vår 2018 Vi søker fôrvert fra våren 2018, til vårt nyeste tilskudd til avlsprogrammet vårt. Søknad sendes via vår «Kontaktside». Kevin har nå fått en flott fôrvertsfamilie, som vi gleder oss å følge videre!

Russ i norge

  1. Ipad pro i norge
  2. Ikea i norge
  3. Labradoodle oppdrettere i norge 1
  4. Minste motstands vei postgirobygget
  5. Religion i norge
  6. Labradoodle oppdrettere i norge mix
  7. Kran på engelsk i norsk-engelsk ordbok

Agnes søker fôrvert familie IB-Agnes er på let etter en fôrvert familie. Hun er en 2 år gammel jente, som er født 22 juni 2017. Hun er vokst opp sammen med mammen sin, to katter og en jente på nå 3 år. Agnes er en jente som er leken, nysgjerrig og lærevillig, og liker godt å jobbe for godbiter. Hun liker godt å bruke nesen sin, og kan egne seg til å trene «Neser i arbeid» eller spor. Hun er en intelligent jente og vil kreve en del mentaltrening og stimulering. Hun har vært i ulike miljøer, men kan godt trene mer på dette videre fremover. Agnes elsker å være sammen med familien sin, og vil helst være nærmest mulig eierne sine. Hun er veldig glad i å gå på lange turer. Vi ønsker Agnes skal få en familie som har hatt hund fra før av, og kan trene med henne. Hun har vist seg omsorgsfull overfor valper, og går også godt med andre hunder. Dersom du er interessert i Agnes, ønsker vi å motta søknad via Kontaktsiden vår. Agnes har nå fått seg en ny familie😍 IB A kull født 22 juni 2017 Syv Goldendoodle valper født 22 juni, standard størrelse.

Thu, 15 Oct 2020 14:54:10 +0000