Flyplassen i stavanger uis

Skoler I Moss

Søk plass VGS Søk plass grunnskole

Skoler i moss kommune

Vis bildetekst Alle skoler i Norge blir stengt. Her ved Nøkkeland skole i Moss. Foto: Kenneth Stensrud Alle landets skoler og barnehager stenges. Det et ett av tiltakene regjeringen kommer med torsdag for å hindre virusspredning, etter det NTB erfarer. Statsminister Erna Solberg (H) og helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) møter pressen for å legge fram nye tiltak for å hindre spredning av koronaviruset klokken 14 torsdag. Også helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg vil være til stede på pressekonferansen på Statsministerens kontor. Tidligere torsdag besluttet Oslo kommune å stenge alle skoler og barnehager fra og med mandag 16. mars. Inngripende tiltak I løpet av torsdag varslet en rekke fylker i Norge at de stenger skoler og barnehager. Solberg varsler på forhånd at tiltakene som settes i verk mot koronasmitten, er de mest inngripende vi har hatt i fredstid. – Vi må være forberedt på at vi i dag kommer med de sterkeste og mest inngripende tiltakene vi har hatt i fredstid i Norge, sa Solberg under et besøk hos Beredskapsutvalget mot biologiske hendelser torsdag.

Vis bildetekst Children's International School (CIS) bidrar sterkt til at Moss gjør det bedre enn landsgjennomsnittet på de nasjonale prøvene. Foto: Kenneth Stensrud Children's International School (CIS) bidrar sterkt til at Moss gjør det bedre enn landsgjennomsnittet, særlig innenfor ett fagområde. Lokale nyheter + Publisert: 30. januar 2019 Sist oppdatert: 09:57, 30. jan 2019 Trykk på ··· og «Åpne i» og velg din nettleser for å fortsette til bestillingsiden. Trykk på ··· og «Åpne i Safari» for å fortsette til bestillingsiden. Bli abonnent og les videre Få tilgang til alt innhold på inkl. e-avisen 5 uker 5 kroner! Prøv nå Prøv nå Deretter 199 kr pr. måned. Ingen bindingstid.

Skapende Varmere Grønnere Koronavirus Har du barn? Er du ungdom? Vanskelig livssituasjon og akutt hjelp Ved sykdom og funksjonsnedsettelse Trafikant i Moss Egen økonomi Eiendom og bolig Aktivitet og opplevelser Næringsdrivende Familieliv Døgnåpne vakttjenester Koronavirus (coronavirus) Viktige meldinger Høringer og kunngjøringer Politikk og innsyn Ledige stillinger NAV 17. mai-feiringen i Moss Informasjon om 17. mai-feiringen i Moss Du er her: Forsiden Har du barn? Barneskoler og SFO i Moss Øreåsen skole Bytårnet skole Ekholt skole Larkollen skole Krapfoss skole Melløs skole Ramberg skole Nøkkeland skole Refsnes skole Reier skole Vang skole Verket skole Jeløy skole Åvangen skole Halmstad skole Fant du det du lette etter? Kommentar:

Vi har fortsatt noen ledige plasser i 1. -klasse og skolen forøvrig. Søk plass eller ta kontakt! En 13-årig læreplan Steinerskolen er en anerkjent pedagogisk retning som gir samme kompetanse som offentlig skole. Læreplanen for steinerskolen er godkjent av utdanningsdirektoratet som er 13-årig utdanningsløp. Dette betyr at læreplanen for grunnskole og videregående opplæring henger sammen. For elever i steinerskolens grunnskole som ønsker studiespesialisering, kan Moss Videregående Steinerskole være et naturlig valg. Det kan også være et svært godt alternativ for ungdom fra andre skoler.

  • Sarpsborg - Odd - Mareritt for Odd-keeper Rossbach: - Han må jo ha blitt historisk? - Dagbladet
  • Forside » Steinerskolen i Moss
  • Alle landets skoler og barnehager stenges - Moss Dagblad
  • Skole og utdanning - Moss kommune
Fri, 16 Oct 2020 14:06:06 +0000