Flyplassen i stavanger uis

Golf Gte Rekkevidde

Setene passer de aller fleste, instrumentene er oversiktlige og den store berøringsskjermen er enkel å betjene. I det hele tatt gir bilen en svært god kjøreopplevelse. En Golf GTE gir deg mye bil for pengene, men blir for liten til å dekke behovet til en familie med flere barn. Likevel er vi ikke overrasket at også denne utgaven er en salgsvinner allerede. VW Golf GTE (PHEV) Pris: Fra kr. 344. 900, pluss frakt og levering Lengde/bredde/høyde: 427/180/146 cm Vekt: 1599/425 (i kg, inkl fører/nyttelast) Hengervekt: 1500 kg Sikkerhet: 5 stjerner (på en skala fra en til fem, testet av Euro NCAP, du kan lese detaljert om testene på.

Golf gte rekkevidde

Men vær obs på at du nok ikke kommer veldig langt i slike temperaturer. Tre biler i ett: Denne får du som hybrid, ladbar hybrid – og elbil Hva er styrker og svakheter her? Den store styrken er naturligvis drivlinjen. Her kan du gjøre det meste av småkjøringen elektrisk, og dermed spare mye drivstoffkostnader. Ladbare hybrider er ypperlige hvis du har mye småkjøring og lader ofte. Har du derimot mest langkjøring, blir bildet fort annerledes. Golf GTE er relativt prisgunstig, her er mye utstyr inkludert i prisen. For øvrig er den som Golfer flest: En særdeles gjennomført bil som ikke har noen opplagte svakheter. En ikke ubetydelig hitech-følelse på dashbordet. Legg merke til de rutete setetrekkene, her tar VW med seg litt klassisk GTI-faktor. Hva koster den? Startprisen er på 357. 000 kroner. Testbilen har i tillegg en god del ekstrautstyr, den ender på 426. 400 kroner. Da begynner det å koste litt… De siste årene har Volkswagen nærmet seg premiummerkene i ekstrautstyr-utvalg, også på priser.

Hvis strømmen kommer fra 100 prosent fornybare kilder, blir mange daglige kjøreturer både billige og ikke minst utslippsfrie. Økonomisk kjøring Golf GTE gir deg økonomisk kjøring. Det er ingen tvil om at du kjører i boost-modus hvis instrumentviserne raser opp til toppen når du akselererer med din Golf GTE. Et kjapt blikk på instrumentene gir deg den informasjonen du trenger i alle driftsmodusene. Du ser hvilken modus du bruker, og hvor drivstofføkonomisk du kjører. Førerplassen er utformet spesielt for den ladbare hybridbilen Volkswagen Golf GTE. Her har du Premium kjørecomputer og instrumentinnsats med speedometer. Du ser raskt om du bruker forbrenningsmotoren, elektromotoren, boost eller rekuperasjon. Derfor vet du alltid hvilken motor som brukes, og om den forbruker eller gjenvinner energi. Girkasse Direktekoblingsgirkasse gir deg kjøreopplevelser du kan nyte. Med direktekoblingsgirkassen (DSG) som er standardutstyr, girer du uten avbrudd i trekkraften. Girkassen kombinerer fordelene ved manuelle girkasser og automatgirkasser, og bidrar til lavere drivstofforbruk.

Golf gte rekkevidde 2

Utetemperatur mellom 8 og 10 grader. Først med svært økonomisk kjøring, temperaturen inne i bilen på 20 grader og ingen ekstra strømkilder i bruk. Da kom vi fram med 2 kilometer i reserve. Deretter med mer normal/litt offensiv kjøring og ingen sparetiltak. Da var vi tomme for strøm 5 kilometer før målet. Altså hele 7 kilometer forskjell. Det sier mye om hvor viktig kjørestil er for å utnytte de ladbare hybridene optimalt. Apropos offensiv kjøring: GTE innbyr absolutt til det. De 204 hestekreftene (systemeffekt) gir litt GTI-følelse. Temperatur og topografi har mye å si for hvor langt du kan kjøre elektrisk. Men det har også kjørestilen, her kan det være mye å hente. Dette er en helt unik GTI Hva mener eierne? 28 eiere av Golf GTE har sagt sin mening om bilen i Brooms bilguide. Klikk her for å lese hva de mener om den: Visste du at: – Den elektriske drivlinjen spiser bagasjeplass. I GTE har du bare 272 liters bagasjerom til rådighet, mot 380 liter i bensin- og dieselutgavene. – Starter du med fulladet batteripakke og full bensintank, har Golf GTE etter de offisielle tallene en rekkevidde på hele 933 kilometer.

Det gir trygg lading, kan gi mer fart i ladingen og ikke minst unngå jordfeilproblemer og...

Det betyr at en VW fort kan bli mye dyrere enn startprisen. Kia har prisgunstig familiebil som også er ladbar Hvem er konkurrentene? Den meste opplagte kommer fra samme konsern: Nemlig Audi A3 e-tron. I tillegg må vi ta med den noe større BMW 2-serie som også finnes i ladbar utgave, og med 4x4. Kia Niro er en mindre og enklere bil, prislappen er deretter. Storebror Passat GTE starter for øvrig på 435. 200 kroner, hvis du trenger mer plass. Utvalget blant de ladbare hybridene øker stadig. Vil naboen bli imponert? Neppe veldig. Men Golf har en ganske unik posisjon som en klasseløs bil. Den passer inn overalt. Broom mener: Mye kan tyde på at dagens ladbare hybrider er et forbigående stadium. Enten at de i løpet av noen år får vesentlig lengre elektrisk rekkevidde, eller at de rene elbilene tar helt over. Men enn så lenge er Golf GTE absolutt et smart kjøp. 50 kilometer rekkevidde skal du slite med å få til. Vi gjorde to målinger på en strekning over 33 kilometer, blanding av småveier, landevei med 70-sone, motorvei og bykjøring.

Golf gte rekkevidde review

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Det er to ting vi nordmenn er virkelig gode til, og som vi er mer eller mindre alene om. Vi sanker nærmest alt som er av medaljer i langrennsporet, og vi hamstrer omtrent alt som blir produsert av elbiler. Elbil-salget har bokstavelig talt gått til værs! Omlag 80 prosent av all produksjonen av e-Golf selges derfor i Norge. Og med de formidable betingelsene er det fullt forståelig. Les også: Vi sparte 200 kroner dagen med el-bil! For dem som ikke klarer seg med kapasiteten batteridriften alene byr på men som likevel ønsker å være miljøvennlig samt spare en slant penger på driftsutgifter, kan ladbare hybrider virkelig være tingen. Se detaljer LED-IT-BE: Som på e-Golf leveres også GTE med LED-lys i fronten. Foto: JAMIESON POTHECARY FRA RØDT TIL BLÅTT: Der GTI symboliseres med røde elementer, er de blitt til blå i GTE. Foto: JAMIESON POTHECARY LADBAR: Både ordinær stikkontakt (schuko) og hurtiglader type 2 (CCS) kan benyttes for å gi strøm.

Uansett så er det god økonomi å ha en ladbar hybridbil, både i forbruk og innkjøp. Når det gjelder ladetid for batteriet skal det ta 5, 5 timer fra tomt batteri til fulladet med vanlig ladekabel og 2, 3 kilowatt effekt. Med veggboks og kabelen for 3, 6 kW-lading, skal det ta 4, 5 timer. Mye utstyr og god pris Min testbil i flott Mangan Grey lakk hadde en mengde standardutstyr som LED-lykter foran og bak, mørke ruter, parksensorer foran og bak, skinnseter, sidekollisjonsputer for baksetet, Keyless Go-nøkkelsystem, DAB+ radio, App-connect for AppleCarPlay, Android Auto og Mirrorlink, den nye oppkoblingsfunksjonen WeConnect via e-SIM-kortet, dynamisk fartholder, Travel assist og automatisk nødbrems for å nevne noe. Nye Volkswagen Passat GTE 1, 4 er priset meget gunstig med sine kr. 476. 700, - i forhold til en bensindrevet Passat 1, 5 Businessline til kr. 461. 000, - for å sammenligne (priser levert Oslo). Man får ikke GTE med firehjulsdrift, men den kan dra en tilhenger på 1600 kilo. Siden lanseringen i 1973 har Passat vært en av Volkswagens mest populære modeller, og med denne GTE som ladbar hybrid er det god grunn til at det fortsetter å være slik fremover også.

  1. Løkken camping hytter
  2. Prøvekjørt VW Golf GTE: Bestselgeren som kan spare deg for mye penger
  3. Golf gte rekkevidde 2
  4. Skolen og hvordan det påvirker deg - Daria.no

-gir med to personer i bilen) Bremselengde (80-0): 31, 4 meter (målt fra 80–0 km/t, på tørr asfalt med to personer i bilen og full ABS-brems) Speedometer (misvisning i 80): 76, 0 km/t (virkelig hastighet når speedometeret viser 80 km/t) Takhøyde foran/bak: 104/97 cm (målt av Motor) Beinplass bak: 72 cm (målt av Motor) Bredde bak: 135 cm (målt av Motor) Bagasjerom (liter): 272 (oppgitte fabrikktall) Bagasjerom (maks lengde): 74/149 (målt av Motor) Bakkeklaring: 14, 0 cm (målt av Motor) Beregning av annenhåndsverdi: Beregnet av Autolease, som er merkeuavhengig og vurderer alle nye modeller. De gir score fra én til seks, hvor seks er best, i forhold til klassen og markedet. I denne testen har man estimert markedsverdien etter fire år og 60 000 km

  1. Gutten med det tikkende hjerte restaurant
  2. Hvordan bli synsk
  3. Spiselige skjell i fjæra
Thu, 15 Oct 2020 20:34:04 +0000