Flyplassen i stavanger uis

Oppskrift Med Yoghurt Naturell

Gresk yoghurt med ekte vanilje fås kjøpt i merket Synnøve (1 beger er på 350 gram). Du kan også bruke naturell type gresk yoghurt eller matyoghurt, men tilsett da litt ekstra melis og frø fra vaniljestang for å få den samme gode smaken. ♥ Du bør tilsette litt melis for å få frem smaken av vanilje og jordbær på den frosne isen. Det går også an å bruke søtningsmiddel som sukrin og liknende. ♥ Stor sprøytetipp for å sprøyte iskremen fås kjøpt i enkelte nettbutikker som selger kakepynteutstyr. Husk at du må være nokså rask med å sprøyte isen før den smelter og blir for tynn i konsistensen. Da gjenstår det bare å glede seg til flere varme sommerdager! Nyt yoghurtisen din - enten du foretrekker den sprøytet i iskremkjeks - og da får du kjeksen med på kjøpet... NAM! Sunt & godt! Eller i beger - med strøssel på Just lovely PS: Denne yoghurtisen er også deilig sammen med en bløt konfektsjokoladekake eller brownies, eller servert sammen med friske jordbær. ♥ ♥ ♥ ♥

Oppskrift tzatziki yoghurt naturell

Kjør til også de knuser og blander seg godt med joghurten, og konsistensen er da tykk som yoghurtis skal være. Serveres straks! Du kan sprøyte isen i iskremkjeks. Bruk da sprøytetipp med stor, taggete åpning. Alternativt kan du ha isen i et beger eller dessertglass og spise isen med skje. Kakestrøssel ser lekkert ut på toppen! Tips: ♥ Grunnen til at det lønner seg å ta halvparten av jordbærene først, er at jordbærene er såpass store og harde når de er frosne, at det kan bli problemer med å knuse dem hvis du har i for mange på en gang. Det er viktig at du ikke kjører blenderen lenger enn nødvendig for å bevare iskonsistensen. ♥ Frosne jordbær kan selvsagt byttes ut med samme mengde andre typer frosne bær. Frosne bringebær gir kjempegod yoghurtis, frosne blåbær og skogsbær også. Dette er mindre bær enn jordbær som derfor også knuser lettere i frossen tilstand. Du kan også bruke frosne bananbiter. ♥ Gresk yoghurt er ekstra tykk yoghurt som egner seg veldig godt til yoghurtis (vanlig yoghurt vil nok gi for tynn konsistens).

Oppskrift med yoghurt naturell milk

Oppskrift med yoghurt naturell list

Oppskrift med yoghurt naturell treatment

 • Oppskrift med yoghurt naturelle
 • Ku som
 • Oppskrift med yoghurt naturell 2017
 • Oppskrift yoghurt naturell
 • Spill Mikke Mus Jigsaw online. Online spill
 • Oppskrift med yoghurt naturell diet
 • Mål og vekt - Matsiden
 • Oppskrift med yoghurt naturell salad
 • Oppskrift med yoghurt naturell hot
 • Maske sammen skuldre
 • Utslett i pannen 1
 • Beatrice jakten på kjærligheten

Det har vært en fantastisk sommerhelg i store deler av landet selv om vi fortsatt er i april. Selv tilbrakte jeg helgen i London, men før jeg dro rakk jeg å få med meg sommervarmen. Før helgen ble jeg dessuten utfordret av VG om jeg kunne komponere en hjemmelaget yoghurtis som et bidrag til matsiden deres Å lage hjemmelaget yoghurtis er jo lett som ingenting, så det sa jeg bråkjekt ja til Innlegget ble postet lørdag morgen, se her og her. Denne yoghurtisen laget jeg med gresk yoghurt med vanilje, frosne jordbær og litt melis. Du trenger ikke iskremmaskin, kun en vanlig blender, og isen er ferdig på under 2 minutter! Nydelig å kose seg med på varme dager! Ingredienser: ♥ 350 g gresk yoghurt med ekte vanilje (1 beger, se tips) ♥ 500 g frosne jordbær (se tips) ♥ 3-4 ss melis (se tips) Fremgangsmåte: Ha yoghurt, melis og jordbær i en blender og kjør til jordbærene knuser og blander seg med joghurten. Det kan lønne seg å starte med yoghurten og bare halvparten av jordbærene først og la de blande seg ordentlig med yoghurten (konsistensen er da som en smoothie) og etterpå tilsette resten av jordbærene.

 1. Fly over europa
 2. Fly norge usa
 3. Hms på byggeplass
 4. Søk på bilskilt
Fri, 16 Oct 2020 15:18:10 +0000