Flyplassen i stavanger uis

It Hjelp Uib

Har du lyst til å gi oss en Tilbakemelding på denne siden? IT-avdelingen tilbyr brukerstøtte for standardiserte IT-tjenester til studenter og ansatte, samt gjesteforelesere i undervisningsrom. Hjelp til selvhjelp Vi prøver å legge til rette for at du som bruker kan løse mange problemer selv via Mer om brukerstøtte UiBhjelp... for ansatte... for studenter... for gjester... i undervisningsrom.. eller du kan lete under Bruksanvisninger Ofte stilte spørsmål A - Å (IT-ordliste for UiB) Kontakt brukerstøtte Har du et IT-problem eller -spørsmål du trenger hjelp med, kan du ta kontakt med brukerstøtte: Registrer henvendelse: UiBhjelp Chat med oss: (kl. 0830-1530 alle arbeidsdager) Ring oss (+47) 55 58 47 00 (kl. 0800-1545 alle arbeidsdager)

Juridisk hjelp på nett

Dette kan du gjøre i UiBhjelp og ved å delta i åpent team for UiBhjelp og Felles servicesenter (Microsoft Teams). Vil du vite mer? Les mer på nettsidene til Prosjekt Tjenesteutvikling

It hjelp usb 3.0

Har du lyst til å gi oss en Tilbakemelding på denne siden? BRITA er brukerstøttesenteret ved IT-avdelingen og felles kontaktpunkt for alle henvendelser (spørsmål, melding om feil, forespørsler om installasjoner mv og andre brukerstøtte- eller driftsoppgaver). Fra høsten 2019 er BRITA en del av Felles servicesenter. IT brukerstøtte i undervisningsrom gis av IT-assistenter. Brukerstøttepunkter for studenter finnes på universitetsområdet. Les mer om plassering og åpningstider. Kontakt BRITA - Brukerstøtte ved IT-avdelingen Registrer henvendelse: UiBhjelp (krever innlogging) Vi er også tilgengelig på chat: (08:30 - 15:30 alle arbeidsdager) Ring oss (+47) 55 58 47 00 (08:00 -15:45 alle arbeidsdager). Se også: Brukerstøtte i undervisningsrom Brukerstøtte for studenter Endre passord eller utløpt/glemt passord?

Wf hjelp

Har du lyst til å gi oss en Tilbakemelding på denne siden? IT-problemer eller spørsmål? Kontakt IT brukerstøtte slik: Registrer henvendelse: UiBhjelp Chat med oss: (kl. 0830-1530 alle arbeidsdager) Ring oss (+47) 55 58 47 00 (kl. 0800-1545 alle arbeidsdager) De viktigste IT-tjenestene for studenter finner du mer om på IKT for studenter. Du kan få hjelp med... Spørsmål som gjelder bruk av IT i studiene Problemer som gjelder PC-stuer, studentskrivere og andre IT-tjenester for studenter Tilkobling av privat PC til trådløst nett og utskrift ( Mprint) Enkel brukerstøtte på Mitt UiB, digital eksamen, Webmail, Sebra, og standard programpakker Bruk av PC-er på PC-stuer, datalaber, kursrom (som er driftet av IT-avdelingen) Tilsyn med skrivere (fylle på papir og toner) Hvis vi får andre spørsmål om ting vi ikke kan svare på, kan vi formidle spørsmålet videre til riktig instans.

 1. Kjøre med defekt toppakning
 2. Om IT-avdelingen – ithjelp
 3. Ithjelp
 4. Ledige Stillinger jobber i Etne kommune | Indeed.com
 5. It hjelp uia
 6. Brukerstøtte for studenter | IT-avdelingen | Universitetet i Bergen
 7. It hjelp uib app
 8. It hjelp uib e
 1. Gutta på haugen music
 2. Norsk luftambulanse no
 3. Leie yacht oslo
Thu, 15 Oct 2020 18:58:12 +0000