Flyplassen i stavanger uis

Ingen Grenser Deltakere

  1. Ny runde med «Ingen grenser» – NRK Kultur og underholdning
  2. Paradise deltakere
  3. Vil sprenge egne grenser på TV - smp.no/nyheter/alesundogomland/ – Nyheter fra Ålesund og omland.

- Det er en fantastisk spennende og modig gjeng som nå har dratt av gårde. I tillegg er det ekstra stas at det er et sterkt kvinneteam med i årets ekspedisjon, sier prosjektleder i NRK, Barbara Jahn, i pressemeldingen. - Nytt for i år er at det også er med to døve, så kommunikasjon blir derfor et viktig tema. Dette er uten tvil en gjeng som vil engasjere og utfordre seerne, mener regissør Håvard Jenssen. Se bilder fra fjorårets ekspedisjon nederst i artikelen! HER ER DELTAKERNE: Birgit Røkkum Skarstein (22) fra Levanger er en av de yngste deltakerne. Hun ble lam fra livet og ned etter en sykehustabbe for vel ett år siden. Hun meldte seg på Ingen Grenser fordi det virker tøft og fordi hun liker spennende utfordringer. Liv Tone Lind (38) er fra Harstad. Hun har dysmeli og mangler begge bein og venstre arm. Hun sitter i rullestol og har meldt seg på Ingen Grenser for å vise at det umulige faktisk er mulig. Kari Sangro Olestad (30) fra Hamar har cerebral parese. Hverdagen til Kari er krevende og slitsom på grunn av spasmer som hun ikke kan kontrollere og som tapper henne for energi.

Ny runde med «Ingen grenser» – NRK Kultur og underholdning

Kristin Maridal er verken lam, døv eller blind, som mange av de andre søkerne til TV 2-serien «Ingen grenser». Smertene er det store hinderet for 54-åringen fra Ålesund. Tirsdag begynte opptakene til den tredje sesongen av «Ingen grenser». Anført av skiløperen Odd-Bjørn Hjelmeseth har 11 deltakere begynt på den 30 dager lange og strabasiøse reisa, på hemmelig sted i Norge. Synes ikke Ei trafikkulykke for 25 år siden førte til brudd i nakken, med stadige operasjoner for å sikre bruddet. Og en hverdag med sterke smerter. Journalisten fra Ålesund var ute på oppdrag for Sunnmørsposten da hun ble skadet, og jobber nå i 20 prosent stilling med eget hjemmekontor. – Mange vil nok lure på hvorfor jeg har valgt å bli med i en slik serie. Min funksjonsnedsettelse synes jo ikke, jeg har vel vært mer opptatt av å kamuflere den enn å vise den til andre. Det har vært en måte å overleve på, skape seg et godt liv. Det og å beholde jobben, sier Kristin. – Ikke alle som er med i denne serien sitter i rullestol, påpeker presseansvarlig for TV 2-serien, Bjarne Laastad.

– Kristin har sterke smerter som setter henne helt ut, men som andre ikke kan se. Det byr på store utfordringer i hverdagen. Det er en type funksjonsnedsettelse ingen tidligere deltakere i denne serien har hatt, 1000 søkte «Ingen grenser», med Lars Monsen i spissen, har vunnet flere priser og vært en enorm seermagnet for NRK. Etter at Monsen valgte å avstå fra en ny runde, sendte statskanalen konseptet videre til TV 2, som har satt skiløper og OL-sølvvinner Odd-Bjørn Hjelmeset (41) som ekspedisjonsleder for det folkekjære programmet. 1000 søkte om å få være med, 11 ble tatt ut. Tirsdag møtte de hverandre for første gang som gruppe, på Bryggen i Bergen. Deltakerne har til nå ikke visst hvem de skulle reise sammen med, eller hvor i Norge turen skal foregå, og får heller ikke vite hvilke framkomstmidler de skal bruke. – Det eneste vi vet er at vi skal bo to og to i telt, og at utfordringene blir store. Både som enkeltpersoner og team, sier deltakeren fra Ålesund. Påmeldinga til «Ingen grenser» skjedde nærmest på tull, forteller hun.

Paradise deltakere

På hvem jeg skal dele telt med. Hvor i landet opptakene skal skje er jeg også veldig spent på. En måned på Svalbard sammen med isbjørnene, da blir det krise! Å skulle være borte fra familien en hel måned uten å kunne kommunisere med dem blir også en utfordring, vet deltakeren fra Ålesund. Det første som skjer når de møtes på Bryggen i Bergen er at de må levere fra seg mobilene. I måneden som kommer får de ikke ha kontakt med verken venner eller familie, ektefeller og barn inkludert. Reglene er strenge. – Du kunne takket nei, hva i all verden fikk deg til å bli med videre? – At jeg har lyst til å bryte egne grenser. Psykisk og fysisk. Livet mitt er blitt så stabilt nå, at jeg kan tillate meg det. Og så har jeg lyst på utfordringene det gir å jobbe i et team, under så spesielle omstendigheter. – Å skulle eksponere seg sjøl på TV er veldig langt fra måten jeg har valgt å takle sykdommen på til nå. Men jeg er klar. Jeg har levd med sykdommen i 25 år, og har ingenting å skjule, konkluderer Kristin Maridal.

Vil sprenge egne grenser på TV - smp.no/nyheter/alesundogomland/ – Nyheter fra Ålesund og omland.

  1. Skulle det dukke opp flere lik 2017
  2. Etnisk norsk definisjon foam
  3. Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
  4. Lammeskank med rotgrønnsaker
  5. Klær på nynorsk
  6. Norge i 3d
  7. TV 2 vil avsløre «de nakne sannhetene» i et forhold - setter løgndetektor på både ektepar og eks-kjærester - Medier24.no

Jeg drar ikke på tur med «Ingen Grenser» uten å være skikkelig motivert, sier Lars Monsen. Innspillingen starter først i 2012. Påmelding vil bli annonsert senere. Sliten i hodet 21 år gamle Siv Toverød deltok i den første sesongen av serien. Hun tror det er like greit at man ikke vet helt hva man skal igjennom. –Det var mer slitsomt enn det så ut som, så det satt nok i hodet. Vi hadde våte klær, det var kaldt, vi gikk på do i skauen, var langt unna dusjen, og så lå vi nærmest oppå hverandre. Hun har fremdeles kontakt med de andre deltakerne. Siv Toverød lar seg ikke stoppe, selv om hun mistet den ene foten etter å ha vært kreftsyk som liten. Hun vil absolutt anbefale folk til å melde seg på «Ingen grenser». – Vi som var med på tur er der for hverandre. Om vi ikke snakkes mer enn en gang i året, så vet vi uansett hvor vi har hverandre, sier Toverød. Vokste på turen Hun føler at hun vokste på turen. – Jeg lærte mye om meg selv. Samtidig endra jeg syn på flere ting, blant annet er det ikke lenger så forferdelig å ha bare en fot.

Bosted: Langesund. Funksjonsnedsettelse: Alina fikk hjerneslag da hun var tre år gammel som har gjort at høyresiden er lam. Hvorfor meldte du deg på: Jeg meldte meg på fordi jeg ikke klarte å la være. Det er en sykt kul utfordring å ta. Camilla Rambø har revmatisme RA-reumatoid artritt. (Foto: Alex Iversen) Camilla Rambø Alder: 30 år. Bosted: Røros. Funksjonsnedsettelse: Revmatisme RA-reumatoid artritt. Hvorfor meldte du deg på: Jeg meldte meg på «Ingen Grenser» for å få en opplevelse, først og fremst. Bli kjent med nye folk og bli kjent med min egen funksjonsnedsettelse. Eirik Vaule Røisland har dysmeli på høyre arm og bruker protese. (Foto: Alex Iversen) Eirik Vaule Røisland Alder: 22 år. Bosted: Oslo. Funksjonsnedsettelse: Dysmeli på høyre arm. Bruker protese. Hvorfor meldte du deg på: Jeg har lyst til å komme ut i natur og skog med en morsom gjeng. Å mestre noe sammen med dem tror jeg er en utrolig følelse. Når man kombinerer en så fin gruppe med så vakker natur, som jeg regner med det blir, så blir det helt utrolig.

Sat, 17 Oct 2020 02:16:05 +0000