Flyplassen i stavanger uis

Artister Fra Stavanger

FOTO: Pressebilde Soft Punch – Hvem er dere? – Vi er et indiepopband med utspring fra jazzmiljøet i Stavanger, som har spilt sammen i et år. – Hva/hvem inspirerte dere til å begynne med musikk? – Pappa! Felles for samtlige av medlemmene er at fedrene våre har motivert og inspirert oss til å spille musikk. Videre har det variert fra store jazznavn til Queen B. – Hvem burde man følge med på i lokalmiljøet fremover? – TØFL! Sykt bra musikk og folk. Generelt fett konsept, som det blir spennende å følge med på videre. – Hvordan ser 2018 ut? – I 2018 skal vi skrive masse, spille i sommer, lage et par musikkvideoer, og i studio! Vi slipper snart en ny låt med musikkvideo, så følg med... – Favorittartist? – Vi lar oss inspirere av utrolig mye forskjellig! Blant forbildene våre er Solange, Disclosure, Erykah Badu, Hanne Hukkelberg og Emilie Nicolas. Icy Arn kan skimte med nesten 90. 000 avspillinger på sine to sanger på Spotify. Siden han slapp singelen «Brokeboi» 5. januar 2018, har den fått over 47.

Fra training

FOTO: William Lidsheim Icy Arn – Hvem er du? – Arnar Thoroddsen aka «Icy Arn» er 17 år og kommer fra Island. Jeg flyttet til Norge da jeg var 10 år og har bodd på Gausel i syv og et halvt år. – Hva/hvem inspirerte deg til å begynne med musikk? – Alt begynte for to år siden da jeg begynte å spille piano. Jeg hørte mye på rap-musikk også. For rundt ni måneder siden begynte jeg å produsere musikk og har jobba med flere artister her i Stavanger. Halvard Ivarjord fra Plaster På Såret inspirerte meg mest til å prøve å synge og rappe selv. – Hvem burde man følge med på i lokalmiljøet fremover? – Du må absolutt sjekke ut mine kompiser, Plaster på Såret, Isak Shorty og Kiddo Kæsh. – Hvordan ser 2018 ut? – 2018 blir helt sykt, tror jeg! Jeg skal lage masse musikk og bare ha det gøy rett og slett. Håper på noen gigs dette året også. – Favorittartist? – Mine norske favorittartister er Karpe Diem og Arif. Andre favoritter er Travis Scott, Lil Uzi Vert og Lil Xan. Kiddo Kæsh blir nevnt av flere vi har pratet med.

Byas har tatt en prat med artister i og fra lokalmiljøet som vi kan forvente å høre mer fra i 2018. Fem band og artister har delt framtidsplanene med Byas. Dette har du i vente! Det skjer mye i musikknorge og Rogaland ligger ikke på latsiden. I forbindelse med lanseringen av det lokale plateselskapet «STVG Kartell», har Byas tatt en titt på hva som beveger seg i den lokale musikkverdenen. Hvem kan vi forvente å høre mer fra i 2018? Ifølge band og artister vi har pratet med, er det mye som rører seg i musikkmiljøet i byen! Vi har stilt fem av dem fem spørsmål hver for å bli bedre kjent med dem. Hvem er du/dere? Hva/hvem inspirerte deg/dere til å begynne med musikk Hvem burde man følge med på i lokalmiljøet fremover? Hvordan ser 2018 ut? Favorittartist? Følg på Facebook! Få tilgang til gode rabatter og fordeler - helt gratis. Bli med i Byas Kompis! Les også: Mela (20) mener at tekst om angst og depresjon fint kan kombineres med lystige melodier Camilla (31) fra Stavanger er en av juryens utvalgte by:Larm-artister TØFL består av (f. v) Thomas Campe, Hans Markus Riisdal, Mathias Eeg, Tobias Lidegran.

Fantastisk artist og person. Med stemme som en Gud! Glenn har vunnet IDOL og er superaktuell som medlem i "Stavangerkameratene". Se video her. PAUL MARTIN London "heteste" illusjonist, med stor suksess i Norge. Morsom og imponerende! I verdensklasse! Paul Martin has been entertaining audiences with his unique brand of close up and cabaret magic for the last twenty years. Paul performs at the most exclusive events worldwide. Se video her. KRISTIAN VAAGE Med Kristian Vaage blir det garantert all-sangfaktor og god stemning. Fyll på noe i glasset og en har en helaften med en fantastisk sanger og gitarist. WE LOVE THE 90s Se video her. WE LOVE THE 2000s Se video her. BRAD PAISLEY Se video her. PÅL MAGNOR KVAMMEN Se video her.

Artisteer fra stavanger free

Rapperen kan også skimte med flere titusener med avspillinger av sine sanger på Spotify og Soundcloud. Hans singel med en lokale Isah har over 37. FOTO: Facebook Kiddo Kæsh – Hvem er du? – The one and only Kiddo Kæsh fra Bekkefaret! – Hva/hvem inspirerte deg til å begynne med musikk? – Når Yung Lean laga Ghosttown med Travis Scott, da tenkte jeg at alt var mulig. – Hvem burde man følge med på i lokalmiljøet fremover? – Bør følge godt med på Wayra Taqui, Isah, Plaster På Såret, Venner3000, Icy Arn. Rapmiljøet blir bare større og større. En haug med fede artister på vei. – Hvordan ser 2018 ut? – Masse jobb med musikken, tapes, tracks, videoer og collabs - mye er rett rundt hjørnet! – Favorittartist? – Er så mange artister nå, men det vipper mellom Playboi Carti, Trippie redd og Lil Peep! Eller, alle tre er favorittartistene mine! Isah er 18 år gammel. Hans singel «Seint» har blitt spilt over 78. 000 ganger på Spotify siden den ble sluppet i 2017. FOTO: Facebook Isah – Hvem er du? – Jeg heter Kaleb Isaac Ghebreiesus og er født og oppvokst i Stavanger, men familien min er fra Eritrea.

Artisteer fra stavanger wikipedia

Stavanger Artistbyrå har arrangert store julebord for 1000-1200 fornøyde gjester. Vi skaffer de beste og de fleste. Vi jobber med internasjonale og de beste norske artistene i alle kategorier. Vi leverer bartjenester og catering, sammen med gode samarbeidspartnere, hele pakken om en vil! GOGGEN Goggen er desidert den beste til å skape feelgoodstemning, med høy allsangfaktor. Dessuten en dyktig sanger og musiker. Anbefales for å løfte taket! Se video her. KILLER QUEEN Queen Tribute Band er et fantastisk band som ikke overser noen detaljer og som er det eneste tribute bandet som har solgt ut de samme arenaene som Queen selv. Se video her. OLE ALEXANDER Ole Alexander er 1/4 del av "Stavangerkameratene" og kjent fra THE VOICE, foruten å ha sitt eget band, er Ole dyktig trubadur og proff artist. Se video her. GUNNAR ANDERSEN Gunnar Andersen one-man show Gunnar Andersen alias Ein Knalltøffe Haugesundar - er en av våre mest rutinerte og brukte entertainere og konferansierer. Kjent som programleder på TV2 på 90-tallet.

I 2017 slapp de singelen «Alle andre får lov» som har fått over 190. 000 avspillinger. FOTO: August Kraft Fossmark TØFL – Hvem er dere? – Vi er et stavangersk superheltteam. Superskurken er tiden. – Hva/hvem inspirerte dere til å begynne med musikk? – Lokalmiljøet har spilt en stor rolle. Alle bandene som har spilt rundt omkring på bydelshus og Metropolis, for eksempel Machu Picchu, Skogmus, Talking People, pluss Sløtface som viste oss at hardt arbeid gir resultater. – Hvem burde man følge med på i lokalmiljøet fremover? – Det koker i Stavanger for tiden, blant annet grunnet mange freshe unge rappere som rapper på dialekt Av band å følge med på kan vi nevne Art of Deception, Supersoaker og Vicereine! – Hvordan ser 2018 ut? – Vi slipper EP i april og varmer dermed fortløpende opp for Kanye West. Ellers skal vi på turné, skrive ny musikk og sende masse e-post. – Favorittartist? – The Whitest Boy Alive. Perfekt! Soft Punch består av Liva Austad Sværen fra Stavanger på bass, Dorothea Økland fra Haugesund på vokal, Amund Andreas Kleppan fra Lillehammer på trommer, Sondre Gautefald fra Drangedal på gitar og Leo Dommersnes Sundström fra Gøteborg og Stavanger på keyboard.

Her finner du en oversikt over konserter og eventer i 2020. Trykk på bilde for å kjøpe billetter. MAMMA MIA FOR ET JULEBORD 12. DESEMBER 2020 Clarion Energy Hotel STAVANGER Dette er hva folk sier om Stavanger Artistbyrå! May Therese Gulsrud Subsea 7 "Strålende tilbakemeldinger i år også. Tusen takk for jobben du gjør for oss. Setter utrolig stor pris på det. God mat og kjekt lokale. " Therese Rørvig Sontum Ass. styrer / Våland-barnehagene MAMMA MIA: "Jeg har egentlig bare ett ord å si: Magisk! Personalet og jeg hadde en super kveld, med god mat, topp musikk, underholdende konferansier og utrolig god stemning. De ansatte danset og sang med, og jeg har ikke fått en negativ tilbakemelding:)" 1974 ABBA TRIBUTE SHOW: Den ultimate ABBA-opplevelsen. Et forrykende ABBA-show, med fullt band! At verden ikke har glemt ABBAs fantastiske musikk vises gjennom populariteten til dette tribute-bandet. De er å treffe verden over med sine platåsko på festivaler, i konsertsaler, i teater, ja overalt hvor konserter kan fremføres.

Artisteer fra stavanger airport

  1. Selge hus og hage? | DNB Eiendom
  2. Meningsmåling sier ja – men Høyre og Frp sier nei til oppløsning av tvangssammenslåtte fylker | ABC Nyheter
  3. Artisteer fra stavanger hours
  4. Fra gis
  5. Billig sunn mat
  6. Fra rules
  7. Artisteer fra stavanger free

1974 ABBA Tribute har blant annet spilt med storheter som Rod Stewart, Spice Girls, Kylie Minogue og Sir Cliff Richard. Dette er et spektakulært show som passer perfekt til julebord. Etterspørselen er stor og billettene blir fort utsolgt! Du kan lese en av anmeldelsene her.

– Hva/hvem inspirerte deg til å begynne med musikk? – Det var en kompis som maste i over to år på at jeg skulle begynne med musikk. Siden det så har jeg drevet med litt musikk, men ting ble ikke seriøst før et halvt år siden. – Hvem burde man følge med på i lokalmiljøet fremover? – Det spørs litt på hva du liker å høre på. Humøret styrer meg, men sjekk ut Kiddo Kæsh! – Hvordan ser 2018 ut? – Jeg har mye på gang nå. Flytter til Oslo i februar, varmer opp for Hkeem 9. februar, og slipp nytt singelslipp. Alt dette bare i februar, så ting ser ekstremt bra ut! – Favorittartist? – Blir vel en blanding mellom Chris Brown, Ty Dolla Sign og Travis Scott tror jeg. Publisert: 04. februar 2018, 09:45 Oppdatert: 15. november 2018, 11:59 Konserter med Karpe, en monsterhit med nærmere ni millioner avspillinger og debut-EP. Det var egentlig ikke sånn det skulle bli.

Thu, 15 Oct 2020 13:02:24 +0000