Flyplassen i stavanger uis

Lage Spisebord Selv Drivved

Noen kaller det drivve men det er gamle byggninger som låver og uthus. De fire årstidenes slitasje samt en storm eller to gjør hvert bord unikt. Den grå forvitringen er treverkets naturlige beskyttelse, og selv om bordene. Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivve men det blir solgt ut på finn så. Dette var bare genialt, tenk å lage beis selv Smart og bordet ditt ble. Naturuttrykket holder stan og røffe materialer er riktig. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Resultatet – en fargesterk spise- plass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis.

Lage spisebord selv drivved mp3

Sag til 5stk 86cm lange plankebiter (A), som med 45 graders vinkel i endene. Lim og skru 3 av disse fast til undersiden av bordplaten (se bilde under). Bruk 6cm rustfrie skruer, og Tec7 lim. Kutt 4stk plank i ca. 87cm lengde, med 45 graders vinkel i endene. Disse plankebitene danner kryssene som blir bordbena. Lengden og vinkelen påvirker bordets høyde, så her kan man tilpasse noe selv om ønskelig. Sett to planker i kryss, og fest med lim og skruer til plankebit A som er kuttet tidligere. Pass på at bena danner et kryss som er i vater på toppen. Repeter for å lage det andre krysset. Pass også på at det andre krysset får samme høyde som det første. For å gi inntrykk av en kraftigere materialdimensjon, kutter jeg biter som passer inn på begge sider av krysset. Disse skrus og limes frast fra siden som vender innover. Bordbena skrus og limes så fast til bordplaten. Avslutter med et stabiliseringsstag mellom bordbena. Disse er laget av to plank som er limet og skrudd sammen. Festes med 12cm skruer fra hver side.

Lage spisebord selv drivved

Lage spisebord selv drivved video

Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Få enkelt plass til flere gjester rundt spisebordet når du trenger mer plass. Behandlet med beis i drivved-farge og blank Trestjærner lakk, forteller Olsen. KJØKKENSKAP BLE TV-BENK: Torgrimsen har brukt moduler fra Ikeas kjøkkenserie Meto til å lage TV-møbel. Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivve men det blir solgt ut på finn så utrolig fort, og jeg har dessverre ikke tid til å plukke det selv, så da gjør jeg. Siden vi har en ganske svær sofa, ønsket jeg meg et bord som var. Her kan du selv regulere hvor mye du vil ha med hvor lenge og hvor mye du pusser. Jeg holder på å pusse opp et spisebord selv, og skal ha bordplaten beiset. Men både drivved og fargen shabby synes jeg blir for brun. Jada, mitt i jobbehelgen min skal det lages nytt spisebord. Beis deretter med valgt interiørbeis, jeg brukte drivved. Har så lyst til å lage lignende selv, men får meg ikke til å selge spisestua. Det startet egentlig som en hobby, ting vi ville lage til oss selv.

Lage spisebord selv drivved e

  1. Hvordan finne ut om noen er død hot
  2. Lage spisebord selv drivved da
  3. Norsk husflid bunad
  4. Cecilie Skog - - Invaderende og fryktelig irriterende - Dagbladet
  5. Lage spisebord selv drivved full
  6. VIGO Skole
Fri, 16 Oct 2020 22:18:05 +0000