Flyplassen i stavanger uis

Åsleik Engmark Kjæreste

FOLKEKJÆR: Åsleik Engmark har en lang merittliste. Ikke minst er han kjent for å både å ha regissert og gitt stemme til Knerten. Her i 2010. Foto: NTB SCANPIX Åsleik Engmark bisettes i Grefsen kirke torsdag 23. februar kl 13. Oppdatert 17. februar 2017 Artikkelen er over tre år gammel Den populære komikerveteranen døde søndag under et familiebesøk i Brüssel, bare 51 år gammel. Nå skal familie og venner ta avskjed med Engmark i kirken i bydelen der han har sine røtter. Det var på Grefsen videregående skole startskuddet gikk som komiker – i Grefsenrevyen på 80-tallet. Bakgrunn: Åsleik Engmark døde brått « Min elskede kjæreste, vår kjære pappa, sønn, bror, svoger og onkel Åsleik Audgar Engmark født 27. desember 1965, døde brått fra oss 12. februar 2017 », skriver de pårørende i dødsannonsen, som er publisert på begravelsesbyrået Jølstads nettsider. « Like fint som blomster er en gave til Impande », står det videre. Så sent som 7. februar var Engmark konferansier for en dugnadskonsert i regi av Impande Foundation, som driver utviklingsarbeid for barn og unge i Afrika.

Kjente og kjære samles for å ta farvel med Åsleik Engmark

Forsiden underholdning BISETTES: Åsleik Engmark ble 51 år gammel. Foto: Stella Pictures GREFSEN (TV 2): Komiker-Norge er samlet i Grefsen kirke. 23. 02. 2017 (Oppdatert: 23. 2017) Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Del Familie og venner tar farvel med den folkekjære komikeren Åsleik Engmark i dag. Han blir bisatt i Grefsen Kirke i klokken 13. Bekjente av Engmark strømmer nå til kirka for å ta et siste farvel. Sigrid Bonde Tusvik, Lisa Tønne, Jon Niklas Rønning, Cecilie «Cess» Steinmann Neess, Geir Kvarme, Tommy Steine og Zahid Ali er blant de som har samlet seg utenfor kirka. TV 2s reporter på stedet melder om sorgtung stemning utenfor kirka, ettersom familie, kjendiser og venner samlet seg. Begravelsen er lukket for pressen, og de pårørende vil at seremonien først og fremst skal være et personlig farvel. Åsleik Engmark var selv alltid opptatt av å skjerme privatlivet. Ingrid Bjørnov skal spille piano under seremonien, og et orkester skal blant annet spille «Smile» av Charlie Chaplin.

Engmark er født i Oslo, og er kjent som både komiker, skuespiller, sanger, regissør og tekstforfatter. Han har stått på scenen i snart 30 år. Lik TV 2 Nyhetene på Facebook nyheter innenriks

  • Åsleik Engmark - Åsleik Engmark bisatt i dag:- En fin, lang og trist seremoni - Se og Hør
  • Black stories norsk tv
  • Åsleik engmark kjæreste
  • Åsleik Engmark - Nå er Åsleik Engmark bisatt: - Det var en fin, lang og trist seremoni - Dagbladet
Fri, 16 Oct 2020 01:52:01 +0000