Flyplassen i stavanger uis

Hvor Lenge Må Terrassen Tørke Før Beising

  1. Slik beiser du terrassen - Vedlikehold
  2. Hvor lenge må terrassen tørke før beijing olympics
  3. Hvor lenge må terrassen tørke før beijing 2008

Etter vask bør terrassen få sjansen til å tørke en dag eller to – eller mer. Avhengig av været. Noen bruker olje, andre beis på terrassegulvet. Olje virker kortvarig. Terrassegulvet bør i tilfelle behandles – settes inn med olje – hvert år. Beis holder lenger, slik at man slipper å beise hvert år, sier han og legger til at det også finnes oljer som har lenger levetid enn et år. Terrasseolje kan også inneholde litt farge. Men skal du ha farge på terrassegulvet, anbefaler eksperten å bruke beis. Men sats ikke på maling. Malingen vil sprekke og flasse etter noen år, og det blir en langt mer omfattende vedlikeholdsjobb da, sier han. Ifølge Lie er beis mer bestandig mot slitasje og skitt enn olje. Man trenger ikke beise terrassen hvert år. Det er nok å vaske den med husvask, inntil man ser det må beises på nytt. Med de fleste typer olje derimot bør man olje på nytt hvert år, sier eksperten. Her er rådene for behandling av terrasse: 1. Spyl gjerne treverket med hageslangen slik at det blir vått.

Slik beiser du terrassen - Vedlikehold

Beise terrasse Dette bør du vite om rengjøring, påføring og valg av beis. Behandling av terrassen står for tur, og her er det flere måter å gå frem på. Foretrekker du beis fremfor olje vil du imidlertid spare både tid og penger. - Fordelen med beis er at du slipper å gjenta behandlingen hvert år, slik du gjør med klar eller litt transparent olje. Med beis beiser du med treårsintervaller. I tillegg får du jo forskjellige farger, sier Hans Petter Hansen, kundeveileder i XL bygg. Valg av beis til terrassen Når du velger beis, er det flere ting å tenke på. Blant annet er det lurt å tenke langsiktig, og notere deg navnet på den beisen du velger. - En ting jeg tror mange ikke tenker på, er at du bør ha beis fra samme produsent hver gang. Om du har påført én type og du kjøper en farge du mener er lik fra en annen produsent noen år etter, kan du se en reaksjon på det. Den fargen du velger er det ikke sikkert du kan angre på. Da må du i verste fall slipe ned gulvet, advarer Hansen. Når du bestemmer deg for farge, er det viktig å være klar over at treverket vil synes under beisen og påvirke fargen du ender opp med etter påføring.

Hvor lenge må terrassen tørke før beijing olympics

Du har en drøm om å sitte på terrassen med beina på bordet eller en stol, men først er det mye arbeid som må gjøres. Det nærmer seg tid for å ta terrassen i bruk. Skal vi bruke terrasserens eller terrasseoljefjerner? Beis eller olje? Det er snart tid for å gjøre terrassen klar for sol og sommer. Eksperten er ikke i tvil; Fortsatt er det i tidligste laget å rense terrassen. – Ved påsketider vil jeg anbefale, men i år kommer jo påsken tidlig, Så det er viktig å se an vær og vind. Det kan fortsatt komme kuldenetter, sier daglig leder i Fargerike Raglamyr, Frode Lie. Og han har følgende råd: Før man setter i gang med å påføre beis eller olje, er det viktig at terrassen vaskes grundig, slik at den blir ren. Bruk husvask, terrasserens eller terrasseoljefjerner, skrubb godt med en korthåret børste og spyl godt med spyleslange eller høyttrykksspyler. Det er viktig å få vekk vaskemiddelrestene, forklarer Lie. Noen ganger – ved bruk av sterkt vaskemiddel - bør man sågar sprøyte på et nøytraliserende stoff.

  • Hvor lenge må terrassen tørke før beijing capital
  • Stine løvmo lie free
  • Tap av norsk statsborgerskap - La Norvegia in Italia
  • Næringsstoffer i melk

Hvor lenge må terrassen tørke før beijing 2008

Gjør deg flid med kosten og skyll godt av. En nøytraliseringsvæske er lurt etter det sterke rengjøringsmiddelet. Les mer: Dette bør du vite før du lager hage Påføring av beis Til selve beisingen råder Hansen deg til å droppe penselen til fordel for en mer effektiv rulle. Et forlengelsesskaft skåner ryggen din, og en rulle med låsesystem så rullen kan låses fast er dessuten lurt. Da kan du bruke den til både påføringen og til å dra av overflødig beis etterpå. - Det er viktig at du får av det som blir overflødig. Ikke la det ligge i dammer, da blir gulvet seigt og klissete, advarer han. Ellers er et rullesett med etterstryker på forlengelsesskaftet og en beispensel nyttige verktøy, mener Sørli. Slik gjør du det: - Den enkleste og raskeste måten å beise terrassen på, er å ta ett eller maks to bord i lengderetningen av gangen, sier Sørli. I kriker og kroker der du ikke kommer til med rullen bruker du en beispensel. - Etterstryk og fjern all overskuddsbeis etter 10-15 minutter. Bruk gjerne en beispensel på forlengerskaftet for å dra jevnt av uten å lage skjolder.

2. Påfør (gjerne med sprøyte) husvask, terrasserens eller terrassefjernolje (riktig blandinger). La det virke mer enn 15 minutter. 3. Skrubb terrassen med korthåret børste for å fjerne smuss og gammel olje eller beis. 4. Spyl terrassen med hageslange eller høyttrykksspyler (forsiktig) og la terrassen tørke en dag eller to. 5. Påfør beis eller olje (hvis behov) med terrasserull. Etterstryk for å få bort overskytende beis eller olje. 6. Beis eller olje bør ikke påfører i direkte sollys, fordi de da trekker for fort inn i treverket.

Thu, 15 Oct 2020 16:02:11 +0000