Flyplassen i stavanger uis

Andel Innvandrere I Norge

  1. Prosent innvandrere i norge
  2. Andel innvandrere i norge 10

1 til 20 av 31 ledige stillinger Veileder NAV Lillesand, 100% fast Ny Lillesand kommune Har du lyst til å jobbe i en kommune som har som mål å være en fremtidsrettet serviceorganisasjon for innbyggere og besøkende? Vi er opptatt av arbeidsmiljø og bedriftskultur og jo... Bekjemp menneskehandel og utnyttelse i arbeidslivet Ny Caritas Norge Vil du bidra til å motvirke utnyttelse og menneskehandel i arbeidslivet? Caritas Norge søker etter deg som brenner for å gjøre en forskjell for folk i en sårbar livssituasjon, og... Spesialpedagog Org. nr: 983682960 Stillingsident: 4217078280 Presentasjon av stillingen: Ved Trondheim voksenopplæringssenter er det fra 1. august 2020 ledig en fast 100 prosent stilling for sp... Rådgiver søkes til spennende prosjekter Oslo kommune Oslo voksenopplæring Skullerud har tilbud om spesialundervisning, norskopplæring, grunnskole og arbeidsrettet opplæring. Senteret har om lav 1400 deltakere og 150 ansatte. Vi har e... Jobbspesialist Fonix Org. nr: - Stillingsident: 4232741266 Presentasjon av stillingen: Vi søker en Jobbspesialist til avklaringstiltaket i Moss.

Prosent innvandrere i norge

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): Mandag slapp Statistisk sentralbyrå rapporten «Kriminalitet blant innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre». Rapporten viser at folk med innvandrerbakgrunn oftere er siktet for kriminalitet enn den øvrige befolkning. I alt 6, 7 prosent av innvandrerne i Norge var siktet for minst ett lovbrudd mellom 2010 og 2013, mens det for den øvrige befolkning var andelen 4, 5 prosent. «Vi finner at det er en høyere andel gjerningspersoner blant både innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre sammenliknet med øvrig befolkning. Andelen gjerningspersoner er høyest blant norskfødte med innvandrerforeldre, noe som er et nytt funn i norsk sammenheng», heter det i rapporten. - Bekymringsfullt Blant norskfødte med innvandrerforeldre var 11, 3 prosent siktet for lovbrudd mellom 2010 og 2013. En del av overrepresentasjonen blant innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre kan forklares med at det er en høyere andel unge personer, personer i kriminelt «aktiv» alder.

  • Spontanabort uke 11
  • Andel innvandrere i norge now
  • Det var innvandrerne som fikk den største smellen da Norge stengte ned
  • Rundtur i norge
  • Antall innvandrere i norge 2017
  • Andel innvandrere i norge e

Andel innvandrere i norge 10

Spesielt for norskfødte med innvandrerforeldre er dette viktig, men selv når man tar høyde for befolkningssammensetningen er det en overrepresentasjon på 42 prosent i denne gruppen. Justert for alder er tallene 6, 8 prosent blant norskfødte med innvandrerforeldre og 5, 8 prosent blant innvandrere, mot 4, 5 prosent i den øvrige befolkning. - Vi må bruke rapporten til å se på hvem som er overrepresentert. Spesielt bekymringsfullt er det at det er stor overrepresentasjon av norskfødte med innvandrerforeldre. Den utviklingen er ikke bra, sier innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp), som hadde bestilt rapporten, til NTB. At norskfødte av innvandrerforeldre er overrepresentert på krimstatistikken er ikke overraskende, sier forsker ved FAFO Jon Horgen Friberg, som har forsket på minoritetsungdom i Norge. Han understreker at han ikke har forsket på årsaker til kriminalitet, og heller ikke har satt seg grundig inn i SSB-rapporten. - Men det at barn av innvandrere er overrepresentert, det er en generell trend vi også ser i andre land.

Blant innvandrere fra Asia var ledigheten 6, 2 prosent. Lavest ledighet finner vi blant innvandrere fra Norden der 2, 3 prosent er registrert helt ledige. Nyhetsbrev Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

REUTERS/Heo Ran Her nødlander flyet mellom bilene på motorveien Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Neste artikkel «Sommerfuglprinsessen» har gått bort Sett MSN som startside Klikk på Lagre fil i popup-vinduet. Klikk på pilknappen oppe i hjørnet på nettleseren. Klikk for å kjøre den nedlastede filen. Ved å klikke for å kjøre denne nedlastede filen, godtar du Microsofts tjenesteavtale og personvernerklæring. Installering gjelder for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Startet ikke nedlastingen? Prøv igjen

  1. Overføre apper android
  2. Hennes og mauritz home kvadrat
Thu, 15 Oct 2020 14:18:27 +0000